• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevineyim mi üzüleyim mi ben şimdi :(

Ben varim 1.katta oturan.bodrum da yok ama mutluyum.bahcesi ben gelince ottu esimle ektik bictik melisa limon ayva ful aglayan kalpler biber zambak yasemin diktik. mis gibi oldu.gecende esim iki kilo biber toplamis.on tarafimiz site icine bakiyor mesela kizim kendi sitedeki parka gidiyor merdivenden inip.bisey istediginde zile basip geliyor.bu arada balkondan ve oturma odasinin camindan rahatca izliyorum onu tabi yanliz birakmam.

Altta daire varsa 2.kat gibi düşünün. Benim evim de o şekilde,altta bahçe var.1 ay öncesine kadar mis gibi çiçek kokuları eşliğinde balkonda kahvaltı yapıyorduk.Aksamlari cocuklar uyuyunca cay khve iciyorduk,suan serin.
Dert edilecek ne var bilemedim aksine sevinin, eviniz olacak:)

Tokilerde birinci katlar çok alçak olmuyor. Arkadaşım giriş altinda oruyordu. Ön cephede balkonu vardı ve yüksekti. Başka bir arkadaşım girişte oturuyor. Gayet memnun. Ama bizim buradaki TOKİ evleri eğimli arazide bu yüzden giriş altının bile yerde. Yüksek balkonu var. Bence 1 . kat olsun senin olsun. Güle güle otur.

Bence çok iyi zemin katı sevmem ama zeminin bir üstü çok iyi bence çok yüksek olsa inip çıkmasınsorun zemin olsa çok alçak ama senin ki tam ideal bence

Bence şükret bu devirde ev kredileri ne kadar haberin var mı senin? Gayet çıkarsın balkona hiç bişey olmaz. İlla yüksek katta oturcam dersen bunu satarsin borcunu ödeyince

Biz dukkan ustunde oturuyoruz. Cok memnunuz. Inip binmesi kolay. Oyle gelenin gecenin evimizi izlemesi de mumkun degil yani. Zaten toki dediginiz site olacaktir bahceli. Yani mahalle gibi gelen gecen cok olmaz sanmam. Biz mesela camdan egilmeden asagisini goremeyiz. Degil ki asagidakiler evimizin icini gorsun.

Biz de 1. kattayız, zemin üstü daire ama hiç güzel değil, camlarda ve balkon kapılarında Demir parmaklık var hiç sevmiyorum, balkona çıksak yoldan geçenler bön bön bakıyor. TOKİ değil bizim, eşimin ailesinin evi. Biraz toparlayabilsek tası tarağı toplayıp gitmek istiyorum bu evden.

Benim evim de 1. kat. Yeni ev alacak olsam yine 1. kat isterdim. Gayet de kullanışlı. Hayırlı olsun.

Bence hiç dert etmeyin, şu zamanda ev sahibi oldunuz ya tek kusuru kat olsun ki 1.kat hiç de düşündüğünüz gibi kötü değil. Asansör derdi yok, eşya taşımak daha kolay, üstelik altınızda bir kat daha varmış oh mis.

Alçak kat olduğu için üzülünüz sanırım
Güvenlik açısından mı rahatsız oldunuz

Sevgilimin evi dükkandan bozma bir ev. Gece kapının önünde oturabiliyoruz, direkt odanın kapısından dışarıya çıkıyoruz. Apartmandan bağımsızız resmen. Olur da evlenirsek ben o evi tercih ederim yüksek dairelere.

Back
X