• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevineyim mi üzüleyim mi ben şimdi :(

Müstakil evin ikinci katında oturuyorum, yani sizin gibi zemin üstü sayılır.. birinci kata 3 basamakla giriliyor öyle diyim.. kayınvalide altta oturuyor, bize her geldiğinde, senin kat çok havadar, ferah diyor.. balkona oturup keyif yapabiliyorum.. güle güle oturun evinizde, hiç dert etmeyin bence
amin insallah canim cok sagol peki.sen senden daha yulardaki balkonlara imrenmedin mi hic mesela yani

kizlar hepinizde cokk sagolun yorumlari okudum begenmemezlik degil cok sukur benim ilkkez balkonlu evim.olacak ve yuksekte ciksin diye hayal etmistim ondan birden uzuldum galiba rabbim elimden almasin eevet alt katimda balkonlu bir ev var 2. kat benimki yani balkonada cam yaptiracagim insallah saglikla.huzurla oturmayi nasip eder rabbim tum isteyenlerede nasip etsin desteginiz icinde cok tesekkur ederim hepinize

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylığı versin bence bir eviniz olsunda bu zamanda kiralar cok pahalı alt kat ust kat sıkintısı yapmayin alt katin artısı daha cok asansör bozulsa sıkıntı yok güvenlik deseniz daha yeni 5. Katta oturan arkadaşimin evine hırsız girdi bodrum olmadığı icin su basma derdi yok hem bahceyede yakın olursunuz bardağın hep dolu kısmindan baktım

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylığı versin bence bir eviniz olsunda bu zamanda kiralar cok pahalı alt kat ust kat sıkintısı yapmayin alt katin artısı daha cok asansör bozulsa sıkıntı yok güvenlik deseniz daha yeni 5. Katta oturan arkadaşimin evine hırsız girdi bodrum olmadığı icin su basma derdi yok hem bahceyede yakın olursunuz bardağın hep dolu kısmindan baktım
amin insllah canim cok sagol hayirlisi insallah memmun kalirim insallah

Manzarası varsa evin zemin bile olsa çok güzel oluyor.Balkonda gayette oturursunuz canım niye oturamayasınız mis gibi olur.
Bide artık zeminlerde yüksek giriş olunca sizin ev 1.kat değil 2.kat gibi olur muhtemelen.Yani yere çok yakın olmazsınız

Manzarası varsa evin zemin bile olsa çok güzel oluyor.Balkonda gayette oturursunuz canım niye oturamayasınız mis gibi olur.
Bide artık zeminlerde yüksek giriş olunca sizin ev 1.kat değil 2.kat gibi olur muhtemelen.Yani yere çok yakın olmazsınız
evet 2. kat gibi insallah iyi olur ev tam bitmedi icim tam rahat degil

Sevinin tabiki, kira odemekten kurtuluyorsunuz.. ayrıca asansör den nefret ediyorum . 1. Kat en makul olanı çok iyi olmuş bence

6 katkı bir apartmanda ilk kat olmak çok sıkıntı olmaz aslında. Zemin olsa üzülmekten haklı olabilirsin. Çatı katı gibi zemin katın da kendince sıkıntıları olabiliyor ama anladığım kadarıyla senin altında bir kat var zaten. Hiç canını sıkma

amin insallah canim cok sagol peki.sen senden daha yulardaki balkonlara imrenmedin mi hic mesela yani
Benim üstüm teras, kayınvalide kullanıyor o katı da.. çocuk oynasın diye çıkıyoruz arada.. manzarası güzel tabi ama ben panik bir anneyim, her an gözüm çocuğun üzerinde.. terasın keyfini çıkaramıyorum :) kendi balkonumda daha rahatım nedense

6 katkı bir apartmanda ilk kat olmak çok sıkıntı olmaz aslında. Zemin olsa üzülmekten haklı olabilirsin. Çatı katı gibi zemin katın da kendince sıkıntıları olabiliyor ama anladığım kadarıyla senin altında bir kat var zaten. Hiç canını sıkma
evet altta ev var canim

Benim üstüm teras, kayınvalide kullanıyor o katı da.. çocuk oynasın diye çıkıyoruz arada.. manzarası güzel tabi ama ben panik bir anneyim, her an gözüm çocuğun üzerinde.. terasın keyfini çıkaramıyorum :) kendi balkonumda daha rahatım nedense
insallah bende mutlu olurum oturunca canim

Benim ailem toki de zemin katta. Gunes te aliyor hic sikinti degil valla gayet rahatlar.Zemin diyen yalan soyler.;)Balkona da bi perde asti annem bu kadar.Kuzenim ust katta 1.katta orasi daha iyi gelen gecende gormuyor.Her dakka asansor bozuluyor ayrica cokta iyi olmus sevinin bence.Hayirli olsun

Ben bodrumda otururken yüksek katta oturmayı hayal ederidm şimdi 5.katta dubleks evde oturuyorum pazara gidince ölüyorum asansör yok,hayırlı olsun bence 1.kat ideal giriş değilmiş çok şanslısın,hayırlı olsun.Olmadı sonra satar daha iyi bir yerden alırsın ev olsun da boşveerr

Ben bodrumda otururken yüksek katta oturmayı hayal ederidm şimdi 5.katta dubleks evde oturuyorum pazara gidince ölüyorum asansör yok,hayırlı olsun bence 1.kat ideal giriş değilmiş çok şanslısın,hayırlı olsun.Olmadı sonra satar daha iyi bir yerden alırsın ev olsun da boşveerr
insallah canim 5 sene oturma zorunlulugu var zaten her katta asansor var tam sevinemedim sizde evinizde gule gule oturun benimde istegim 5. katti 3 .kat olsa yine mutlu olurdum ama nasip

Back
X