Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo bizimki de sitenin içine bakıyordu rahatca oturuyordukbalkonu falan engin olur rahat kahvalti edemem rahat cikamam perdelrri.rahatca acamam diye kafamda birusur negatif sey kurdum
insallah canim yaa bugun bizim cekilislerden yuksek kat cikanlarin yorumlarini sevinmeleri.vardi uzuldumYo bizimki de sitenin içine bakıyordu rahatca oturuyorduk
Bence sen ev çıkmayanları düşün. Kıyas yaparsak tripleks villa da oturan da varyuksek kat cikan diger arladaslari kiskaniyorum
haklisin canimBence sen ev çıkmayanları düşün. Kıyas yaparsak tripleks villa da oturan da var
Yüksek girişte oturuyorum , çok memnunum, düz ayak, çocuğumla çıkmak çok kolay, dizleri ağrıyan annem babam gelince çok rahat. Balkonu falan da varsa gayet kullanışlı.5.katta oturdum asansör yoktu.Bebeğim olunca çok zorlandım.
Arkadaşım tokide 5.katta oturuyor.Asansöre sürekli bişey oluyor.Bence iyi olmuş sinsin içine:)
Kiraların uçtuğu dönemde ev sahibi oluyorsun hayırlı olsun
evet balkonu var canim insallah zaten her katta asansor var insallah memmun kaliirm cok.sukur olmayanlarada versin rabbimYüksek girişte oturuyorum , çok memnunum, düz ayak, çocuğumla çıkmak çok kolay, dizleri ağrıyan annem babam gelince çok rahat. Balkonu falan da varsa gayet kullanışlı.
evet balkonu var canim insallah zaten her katta asansor var insallah memmun kaliirm cok.sukur olmayanlarada versin rabbim
amin insallah cok sagolunAmin, inşallah. Güle güle oturun.
Yüksek girişte oturuyorum , çok memnunum, düz ayak, çocuğumla çıkmak çok kolay, dizleri ağrıyan annem babam gelince çok rahat. Balkonu falan da varsa gayet kullanışlı.
gule gule oturun sizdeBenim zemin ben öliyim ozaman
amin insallah canim ev guzel sadece katini daha yuksekten isterdim nasipÖncelikle sağlıkla ve mutlulukla oturun. Kimbilir belkide bu hayalleriniz için bir basamaktır. Bunu ödedikten sonra daha güzel bir eviniz olur
Merhaba,bize de kura çekiminde giriş kat çıkmıştı,bende istemedim ve başka biriyle becayiş yaptık o da en üst kattı(13.kat)5.000 tl de para verdik üste.Daha sonra bir baktık bir sürü ev artmış.Yani evi almasaydık açık satıştan istediğimiz cephe istediğimiz katı alabilirdik.Zaten daha sonra evleri yapan inşaat firması battı 3 sene olmasına rağmen evleri teslim etmediler biz de şimdiye kadar ödediğimiz parayı geri aldık 2 bin kdv tutarını vermediler.Yani evi alamadık bi de üstüne 7 bin kaybettik o da ayrı konu.Ayrıca yılda 2 defa memur maaşına endeksli zam yapıyorlar hiç avantajlı değil toki.ayrıca işçilikleri çok kötü.Bu toki konusunda çok mağdur olduğum için bilgilendirmek istedim..Kizlar çok dualar ettim toki çekilisine katilmistim banka kredisiyle ev alacak durumda degilim yuksek katlari hayal ederken 1. Kat cikti bana altimda ev var zemin kat var yani ama ben yinede tam sevinemedjm icimde kaldi sevincim kullanisli olurmu cokmu engin olur
Sukrek diyeceksiniz şukrediyorum tabikide sukurler olsun ama gonlum iste arzu etmisti yuksek evi
canim bizim evleri belediye yapiyor ve 4 bin ev sahiplerine verildi guzel kaliteli.malzeme iscilik yalitim hepsi cok guzel sadece şartlari var mesela 5 sene oturma şarti ve digerleriyle degişim soz konusu degil ya razi olacaksin ya vazgececeksin cunku odeyemeyenlerin ve vazgecenlerin evlerini belediye acik arttirmayla krediyle veya pesin yuksek fiyata veriyor ev guzel cunku yani 5 sene mecbur oturacam degisim yok ustune para versem bile banka kredisiylede iki.katina almak akil isi degil işte canim buna sukur rabbim elimden almasin odemeden ev bebim degil onlarin zaten kismet bilgilendirmeniz icinde cok tesekkur ederim canim sagolunMerhaba,bize de kura çekiminde giriş kat çıkmıştı,bende istemedim ve başka biriyle becayiş yaptık o da en üst kattı(13.kat)5.000 tl de para verdik üste.Daha sonra bir baktık bir sürü ev artmış.Yani evi almasaydık açık satıştan istediğimiz cephe istediğimiz katı alabilirdik.Zaten daha sonra evleri yapan inşaat firması battı 3 sene olmasına rağmen evleri teslim etmediler biz de şimdiye kadar ödediğimiz parayı geri aldık 2 bin kdv tutarını vermediler.Yani evi alamadık bi de üstüne 7 bin kaybettik o da ayrı konu.Ayrıca yılda 2 defa memur maaşına endeksli zam yapıyorlar hiç avantajlı değil toki.ayrıca işçilikleri çok kötü.Bu toki konusunda çok mağdur olduğum için bilgilendirmek istedim..
yine icim daraldi aklima gelince
amin canimAllah baska dert vermesin :)