Sevineyim mi üzüleyim mi ben şimdi :(

Kuzenimde tokide, 6. katta, Ben ziyarete gittigimde camdan bakamam cok Yüksek Geliyor bana. Rüzgar olduğunda çıkan sesten korkarım mesela.

Kizlar çok dualar ettim toki çekilisine katilmistim banka kredisiyle ev alacak durumda degilim yuksek katlari hayal ederken 1. Kat cikti bana altimda ev var zemin kat var yani ama ben yinede tam sevinemedjm icimde kaldi sevincim kullanisli olurmu cokmu engin olur
Sukrek diyeceksiniz şukrediyorum tabikide sukurler olsun ama gonlum iste arzu etmisti yuksek evi
Bı yakınım da 5. Kat oldgui için uzukugor onada aynı şeyi söyledim kafanı sokacak bı evin olsun ödemeni bitir ondan sonra istediğin evi alırsın ins

Denk gelir ihtiyacı olan satacak olur ödeyemeyen satacak olur gözüne kestirir oraya geçersin

Mutlu mesut oturun ins sağlıcakla ;)

Ben ev alacak olsam ya en üst kat ya zemin üstü 1. kat isterim. İnmesi çıkması kolay. Şu an evimiz öyle ve kedilerimiz var düşer mi korkumuz olmuyor yeşillik aşağı ve alçakta oluyor. Önceki kiradaki evimiz de öyleydi ben severek oturdum. Alt katta olsa üst katta olsa karşı serbest açıksa bişey olmaz.

Bı yakınım da 5. Kat oldgui için uzukugor onada aynı şeyi söyledim kafanı sokacak bı evin olsun ödemeni bitir ondan sonra istediğin evi alırsın ins

Denk gelir ihtiyacı olan satacak olur ödeyemeyen satacak olur gözüne kestirir oraya geçersin

Mutlu mesut oturun ins sağlıcakla :KK66:
amin insallah canim ya 5. kat cikti diyemi uzuluyor neden keske banada 5. ciksaydi :)

amin insallah canim ya 5. kat cikti diyemi uzuluyor neden keske banada 5. ciksaydi :)
Bence olaya yükseklik olarak bakma. Annemlerde evimiz 5. kattı ama yandaki apartman çok yakında karşıdaki apartmanlar evin içini görüyor çok rahat hareket edemiyorsun. Şu an benim oturduğum ev seninki gibi 1. kat ama önü açık en yakın apartman uzakta yeşilliğe bakıyor. Bu evi tercih ederim şahsen. Çok sıkıntı yapma baktın olmadı kendi evin zaten satar gönlüne göre alırsın şimdilik idare edip.

Bence olaya yükseklik olarak bakma. Annemlerde evimiz 5. kattı ama yandaki apartman çok yakında karşıdaki apartmanlar evin içini görüyor çok rahat hareket edemiyorsun. Şu an benim oturduğum ev seninki gibi 1. kat ama önü açık en yakın apartman uzakta yeşilliğe bakıyor. Bu evi tercih ederim şahsen. Çok sıkıntı yapma baktın olmadı kendi evin zaten satar gönlüne göre alırsın şimdilik idare edip.
bilmem ki canim 5 sene oturma şarti var zaten odesemde tapuyu alamiyorum 5 sene sonra duruma bakarim allah nasip ederse bilmiyorum insaat daha bitse belki gozume guzel gorunur bilmiyorum

K.validemin evi de yüksek giriş.alt katta otopark var..dışardan balkon görünmüyor. Sürekli orda yiyip içiyorlar balkon epey yüksek kalıyor..ayrıca önü bahçe mis gibi çiçek kokuları,yeşilliğe bakıyor..çok keyifli..cam balkon ve storları var istediği zaman indirip kapatabiliyor da.hayırlı olsun eviniz

K.validemin evi de yüksek giriş.alt katta otopark var..dışardan balkon görünmüyor. Sürekli orda yiyip içiyorlar balkon epey yüksek kalıyor..ayrıca önü bahçe mis gibi çiçek kokuları,yeşilliğe bakıyor..çok keyifli..cam balkon ve storları var istediği zaman indirip kapatabiliyor da.hayırlı olsun eviniz
amin canim insallah hayirli ve huzurlu gelir insallah bosuna uzulmuşum derim :(

Evet kisin soğuk olacak diyor asansör bozulsa taa 5. Kata çıkacağım diyor mesela

Yada asansör dairesi varmış üstünde mille inip çıktıkça ben sesini duyacağım diyor böyle sıralıyor oda kendince :))

Tokiler de aynı apartmanda her daire farklı oluyormuş böyle bişey var mı peki TOKİ'd oturanlar merak ettim ??

Ben zemin üstü birinci katta 3 sene oturdum gayet memnundum.z3min olsa üzülun ama 1. Kat bence gayet iyi .ara kat zaten.ne sorun olabilir ki

Kizlar çok dualar ettim toki çekilisine katilmistim banka kredisiyle ev alacak durumda degilim yuksek katlari hayal ederken 1. Kat cikti bana altimda ev var zemin kat var yani ama ben yinede tam sevinemedjm icimde kaldi sevincim kullanisli olurmu cokmu engin olur
Sukrek diyeceksiniz şukrediyorum tabikide sukurler olsun ama gonlum iste arzu etmisti yuksek evi
Hayirli ugurlu olsun. Altinda bir daire daha oldukça bence dert etmeyin. Ben merdiven agzindaki dairede ya da asansor bitisiginde oturmaktan rahatsiz olurum mesela. Yüksek de olmasin inanin tokinin asansörleri yenileri tam bilemiyorum ama hic kullanima uygun değil surekli ariza veriyor muhendisler odasindan gelip kapatiyorlar vs sonrasinda cok sıkıntılar yasaniyor. Keske asansorsuz cikabilecegim bir katta otursaydim diyorum. Elektrikler cok kesilir burda sonrasinda yuru bakalim..

Ben de üç yıl giriş katta oturdum
Yaklaşık 2 metre kadar yuksekteydi
Çok mutluydum o evde
Tek sıkıntısı karanlık olmasıydı ama sizin site içi olduğundan apartman aralarında makul boşluklar vardır.

Asansör bekleme derdi yok, bişey unutsan hemen eve gidip alıp gelebiliyorsun.
Eşim sabahları işe giderken camdan bana ekmek verip öyle giderdi :)
Ya da arkadaşlar kapıya kadar gelmezler camdan alacagimizi vereceğimizi hallederdik.

Cam silmek dünyanın en kolay işiydi ordayken :)

Şimdi 6.katta oturuyoruz
Eşim evde olmadan cam silmem mümkün değil.

Eviniz hayırlı olsun
Huzurla sağlıkla ağız tadıyla oturun inşallah

İnanın nerde, hangi kalitede oturduğumuz önemli değil. Oralarda nasıl oturduğumuz önemli. Huzur olsun sağlık olsun gerisi önemli değil.

Eee giriş kat değilmiş işte daha ne olsun hem zırt bırt asansör bozuluyo tokilerde iyi bi kat bence vazgeçme o senin sansın vardır bunda da bi hayır de kabul et
yok vazgecmeyi asla dusunmuyorum baska sartlarda ev alamam nasipte bu varmis rabbim hayirlisini versin insallah ne diyeyim sagolun

Ben zemin üstü birinci katta 3 sene oturdum gayet memnundum.z3min olsa üzülun ama 1. Kat bence gayet iyi .ara kat zaten.ne sorun olabilir ki
balkonu falan engin olur rahat kahvalti edemem rahat cikamam perdelrri.rahatca acamam diye kafamda birusur negatif sey kurdum

Ben de üç yıl giriş katta oturdum
Yaklaşık 2 metre kadar yuksekteydi
Çok mutluydum o evde
Tek sıkıntısı karanlık olmasıydı ama sizin site içi olduğundan apartman aralarında makul boşluklar vardır.

Asansör bekleme derdi yok, bişey unutsan hemen eve gidip alıp gelebiliyorsun.
Eşim sabahları işe giderken camdan bana ekmek verip öyle giderdi :)
Ya da arkadaşlar kapıya kadar gelmezler camdan alacagimizi vereceğimizi hallederdik.

Cam silmek dünyanın en kolay işiydi ordayken :)

Şimdi 6.katta oturuyoruz
Eşim evde olmadan cam silmem mümkün değil.

Eviniz hayırlı olsun
Huzurla sağlıkla ağız tadıyla oturun inşallah

İnanın nerde, hangi kalitede oturduğumuz önemli değil. Oralarda nasıl oturduğumuz önemli. Huzur olsun sağlık olsun gerisi önemli değil.
aminnnn insallah canim haklisiniz en onemlisi onlar yuksek kati cok istemis dua etmistim olmadi vardir bir hayir insallah elimden birsey gelmez 5 sene oturma zorunlulugumuz var

Back
X