sevmeden evlenmek

sevgi olsa bile bir süre sonra biter zaten çevremde de birbirini çok fazla seven evli birini görmedim eninde sonunda sevgi biticek zaten diyorum

7 yıllık evlilikten bildiriyorum, biten sevgi beğenme duygusu değildir. sadece ilk zamanlardaki gibi kor kutuk olmazsın onu muhtesem biri kusursuz biri olarak gormezsin daha objektif bakarsın yani yogun duygular zamanla dinginlesir ama sevgi bitmez. biterse inan evlilik cekilir bir sey değil.

Bu arada bir kere aşık oldum o beni sevmedi bir daha sevemem diye bir sey yok. Yeniden sevip sevilebilirsiniz. Yeterki bir daha sevemem diye kendinizi sartlamayın.

Çok yanlış düşünüyorsun.Sevmeden bir insanla aynı evde yaşamak ,hayattaki zorluklara göğüs germek çok güç .Sevmeden evlilik yapmaya seni sevk eden ne ?
aklımda zaten biri var ama onunla olmayacak kendi hayatıma bakmam için illa birinin olması lazım o kişiyi de sevemem diye düşünüyorum

Bi iki ay önce burda bir konu açıldı. Konu sahibi sizin dediğiniz gibi sevmeden evlenmiş. Eşi çok sadık ve kibar birisi olmasına rağmen hiç alışamamıştı. Hatta ne yazmıştı biliyor musunuz? Ondan çocuğum olsun istemiyorum, ona benzeyebilir diye. Geçmiş konularda biraz ararsanız bulursunuz. Belki o konu size yol gösterebilir.

sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Aşk olmadan olurmu desen bı tık ama sevgi olmadan asla sevmek gerek

Bi iki ay önce burda bir konu açıldı. Konu sahibi sizin dediğiniz gibi sevmeden evlenmiş. Eşi çok sadık ve kibar birisi olmasına rağmen hiç alışamamıştı. Hatta ne yazmıştı biliyor musunuz? Ondan çocuğum olsun istemiyorum, ona benzeyebilir diye. Geçmiş konularda biraz ararsanız bulursunuz. Belki o konu size yol gösterebilir.
teşekkür ederim o konuya bakacağım

zaten şuan öyle bir aday yok ama sormak istedim. doğum tarihim yanlış 23 yaşındayım
23 yaşında bu karamsarlık niye
Bende 25 yaşında eşimle tanıştım 26 yaşındayım yeni evlendim 23 te üniversite KPSS derdindeydim sizde çalışın meslek sahibi olun dua edin
Daha çok gençsin
Bu yaşta bunları düşünme

yapacak bir şeyim yok benim sevdiğim beni sevmiyor
E evlenme şart mı? Seversen birini evlenirsin sevmezsen evlenmezsin. Bu kadar basit. Ne bu böyle şimdiden melankoli, kimseyi sevememler, sevmediğimle evlenmeye mecburumlar. Fazla arabesk.

aklımda zaten biri var ama onunla olmayacak kendi hayatıma bakmam için illa birinin olması lazım o kişiyi de sevemem diye düşünüyorum
Yaşın genç eğitimine veya mesleki eğitime odaklansan .Okumuyorsan bile bir mesleğin olsa illa evlenmek için evlenilmezki.Bence kendi geleceğine odaklan .Zaten doğru zamanda seveceğin biride illaki çıkar karşına .Sanırım bir aşk acısı yaşıyorsun ,onu unutmak içinde birinin olması gerektiği düşüncesindesin .

Yaşın genç eğitimine veya mesleki eğitime odaklansan .Okumuyorsan bile bir mesleğin olsa illa evlenmek için evlenilmezki.Bence kendi geleceğine odaklan .Zaten doğru zamanda seveceğin biride illaki çıkar karşına .Sanırım bir aşk acısı yaşıyorsun ,onu unutmak içinde birinin olması gerektiği düşüncesindesin .
yani evet biraz o düşüncedeyim o hayatına bakıyor bende bakmak istiyorum

yani evet biraz o düşüncedeyim o hayatına bakıyor bende bakmak istiyorum
Bence zorlama özelliklede unutmak için veya nispet yapmak için boşver hayırlısı böyleymiş demek lazım .Evlenince her şey bitmiyor ,asıl o zaman başlıyor .İkinci evliliğim şimdiki aklım olsa hiç evlenmez .Kendi geleceğime odaklanırdım .Bir erkeğe geleceğini bağlamak ,heleki ekonomik özgürlüğün yoksa akıl kârı değil .

Konuda inanılmaz mantık hatası var bir de. Hem aşka inanmıyorsun, sevginin eninde sonunda biteceğine inanıyorsun ama bir yandan da bir daha onun gibi sevemeyeceğini düşündüğün bir eski sevgili var. 😅 şu an duygu karmaşası içindesin bence. Evlilik falan düşünmek için doğru zaman değil. Yaş da ufak zaten. Bunlara kafa yorma derim.

Konuda inanılmaz mantık hatası var bir de. Hem aşka inanmıyorsun, sevginin eninde sonunda biteceğine inanıyorsun ama bir yandan da bir daha onun gibi sevemeyeceğini düşündüğün bir eski sevgili var. 😅 şu an duygu karmaşası içindesin bence. Evlilik falan düşünmek için doğru zaman değil. Yaş da ufak zaten. Bunlara kafa yorma derim.
evet aşka inanmıyorum aşk ve sevgi farklı şeyler bana göre ben eski sevgilime de aşık değildim

Back
X