Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

''Allah'ın adıyla yalvarırım yargılamayın'' falan demişsin ama ben yargılarım. Adam sana güvenmiş, sen de tutmuş aldatmışsın. Ne deseydik, aferin mi diyelim? ''ay ilgilenmedi, hiç sevmedi beni'' falan bunlar boş bahaneler. Aşk mesajlarını okumuş, adama ne kadar rezil bir şey yaşatmışsın. Kocana suç bulmuyorum çünkü aldatan sensin. Aldatmanın bahanesi olmaz. Bir de yakalanmasan daha devam edecekmişsin demek ki...

Hem suçlusun hem bir de güçlü. Aldatan sensin, sonra da gelmiş kocanı hedef gösteriyorsun, ''beni öldürür, çocuklarımı öldürür'' diye. Seni bilmem ama çocuklarını niye öldürsün adam? Burada suçlu olan, aldatan sensin, çocuklara neden bir şey yapsın ki? Maksat kocanı alakasız bir konuda hedef gösterip kendi karıştırdıgın dolapları unutturmak herhalde?

@Bilgece canım ben baktım sımdı esimin ınstagramından ... dogunun limanlarında kendı halnde gezer takıp eder begenır yazyor... anlasılmıyor bısey bende pek anlamıyorum ınstagram
Ya kizlar ben neden su anda kac kisi konuya bakiyor kismini goremiyorum bende cikmiyor o onceden vardi simdi yok nedenki?​

ALYA_DUA ben de anlamadım.

bitli prenses sadece prolar gorebiliyor maalesef. :-(

Çok ama çok geçmiş olsun. Yapılan hatalar yapılmışsa dönüşü yoktur. Baştan beri hiç olmamış bir evlilikmiş zaten. Siz kendiniz söylüyorsunuz bunu. Yalnız ve sevgisiz bırakılan bir kadının sevgi için yapmayacağı şey yoktur. Bu sizin suçunuz değil. Sizin suçunuz değil diyorum çünkü hayatınız boyunca mutsuz olmuşsunuz. Annesiz kalmışsınız.
Ama bir yerden sonrası sizin suçunuz. Çünkü yetişkin olduktan sonra çocukluk acılarınızı hayatınızda kendinizle beraber getirmişsiniz. Kendinize yardımınız dokunabilecekken yapmamışsınız. Kendi psikolojik durumunuzu düzeltebilecek olgunlukta olmanıza rağmen yapmamışsınız. Bunları siz kendiniz tercih etmişsiniz yani. Bu yaşadıklarınızın hepsi kendi tercihlerinizin sonucu olmuş şeyler. Ama tabii insan bunların da farkına varamayacak durumda olabiliyor. Ama bundan sonra farkına varmış bulunuyorsunuz.
Eşinizin size şiddet uygulamış olması çok çok kötü bir durum ve çok üzücü. Siz bunu hak etmediniz. İnşallah sağlığınıza bir zarar gelmez ama sevgi ve saygının olmadığı bir ilişkide fazla kalmayın derim. Tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve her şeyin farkına varırsınız.

Instagram detaylarindan yola cikarak fake degil diyebiliriz ama bu daha kötü ya
Cocuklari tehlikede hala o evde duruyor
B Bilinmezeyolculukk
İntihari düsünme sakin zor durumdasin anladik ama kactir diyoruz cevap vermiyorsun, senin tek hedefin o evliligi kurtarmak, cocuklarini düsün lütfen, zor bir hayat seni bekliyor ama cocuklarin icin güclü durmalisin
Allah korusun onlarda mi annesiz büyüsün
Kendine gel lütfen ve ilk firsatta o evden kac

Sagol canim bende nickimi degistirmistim ondanmi acaba diyordum.
@Bilgece canım ben baktım sımdı esimin ınstagramından ... dogunun limanlarında kendı halnde gezer takıp eder begenır yazyor... anlasılmıyor bısey bende pek anlamıyorum ınstagram
Ya kizlar ben neden su anda kac kisi konuya bakiyor kismini goremiyorum bende cikmiyor o onceden vardi simdi yok nedenki?​

ALYA_DUA ben de anlamadım.

bitli prenses sadece prolar gorebiliyor maalesef. :-(​

Genc kizlarimiz yillarca flort ettikleri erkekleri sevgililerini nikah masasina otutturamazken konu sahibi zorla bir erkekle evlenmis ve de cocuk yapmis cocuklarda zorla olmamistir herhalde. Ben hala bu kismini cozemedim zorla evlenen erkek.​
Su kadinin dirdirindan ölecegime evlenip ecelimle öleyim dediyse demek

Kazen benim adıma savcılığa suc duyurusunda bulunamaz. Aile ici gecen konuşmaları anlattım size. Buraya güvenip bilgilerimi konuşmaları yazdım. Iyi niyetle yardım eden olur diye. Siz adeta beni rezil edip ifşa etmeye kadar getirdiniz. Anlamıyorum sizin amacınızı. Söylediğim sözlerin hükmü yoktur. Konunun kapatılmasını istiyorum keske hic yazmasaydım bu foruma üye olmasaydım yazıklar olsun hepinize. Konum kapatılsın yazdıklarım silinsin hic birinin hükmü yoktur

Genc kizlarimiz yillarca flort ettikleri erkekleri sevgililerini nikah masasina otutturamazken konu sahibi zorla bir erkekle evlenmis ve de cocuk yapmis cocuklarda zorla olmamistir herhalde. Ben hala bu kismini cozemedim zorla evlenen erkek.​
Su kadinin dirdirindan ölecegime evlenip ecelimle öleyim dediyse demek
Nasil alinti bu ya noluyo uleyn

Genc kizlarimiz yillarca flort ettikleri erkekleri sevgililerini nikah masasina otutturamazken konu sahibi zorla bir erkekle evlenmis ve de cocuk yapmis cocuklarda zorla olmamistir herhalde. Ben hala bu kismini cozemedim zorla evlenen erkek.
Al benden de o kadar. Bende hayret ettim konu sahibinde nasıl bir ikna gücü varmış sevmeyen adamı nikah masasına oturtmuş vay bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…