Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Arkadaşım bulunabilir çocuklar toplumun çocuklarıdır, onların can güvenliği söz konusuysa aile içi dışı farketmez suç duyurusunda bulunabilir, aile sosyal politikalar bakanlığına bildirebilir...Konu fakeyse fake de..sen kurtul kk de rahatlasın..

Öldüreceğim cocuklarıma bisey cocuğu dedirtmem diyor.

İçeriği boşaltmışsın...Şunu alıntılayım da bi zeval gelmesin başına..
Can güvenliğim nedeniyle silmek zorunda kaldım demişsin..

Ben de diyorum ki çocuklarının can güvenliği nedeniyle bu yazdığın savcılığa iletilmeli..Kazene bildiriyorum ben durumu.

Eşi izin almış evde
Ölümle tehdit etmiş
Ölümle tehdit eden bir eş varken evde bilgisayar ya da telefondan KK ya yazabiliyor olmak çok kolay olmasa gerek
Benzetmek gibi olmasın tövbe Yarabbim ben yapsam aynı şeyi eşim ne telefon koyar elimde be bilgisayar malum gizli işler çeviriyorum ya

arkadaş linkini atmış okudum ama can güvenliğini tehlikeye atacak bişey yok orda​

Kocasi cocuklari oldurevekmis Chess evlatlarima bir seyin anasi dedirtmem diyormus

Ben çözdüm alıntıları pembe kutunun dışına yazmak gerekiyor deneme
:)

olmamis, herkes de nick degismis, kimseyi taniyamaz oldum​

arkadaş linkini atmış okudum ama can güvenliğini tehlikeye atacak bişey yok orda​

işte daha sonra konu sahibi önce kendi can güvenliğinin olmadığını yazdı polise git diyenlere eşim polis gidemem dedi sonra çocuklarının tehlikede olduğunu eşinin çocukları öldüreceğini yazdı. İlk mesajda yuvasını kurtarmak isteyen kadın nereye gitti bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…