- 16 Nisan 2008
- 458
- 114
- 133
- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
Konuyu okuyanlar nasıl görülüyor?kızlar konuyu şuan 47 zıyaretcı 43 kullanıcı okuyor garıp
Arkadaşım bulunabilir çocuklar toplumun çocuklarıdır, onların can güvenliği söz konusuysa aile içi dışı farketmez suç duyurusunda bulunabilir, aile sosyal politikalar bakanlığına bildirebilir...Konu fakeyse fake de..sen kurtul kk de rahatlasın..Kazen benim adıma savcılığa suc duyurusunda bulunamaz. Aile ici gecen konuşmaları anlattım size. Buraya güvenip bilgilerimi konuşmaları yazdım. Iyi niyetle yardım eden olur diye. Siz adeta beni rezil edip ifşa etmeye kadar getirdiniz. Anlamıyorum sizin amacınızı. Söylediğim sözlerin hükmü yoktur. Konunun kapatılmasını istiyorum keske hic yazmasaydım bu foruma üye olmasaydım yazıklar olsun hepinize. Konum kapatılsın yazdıklarım silinsin hic birinin hükmü yoktur
sadece pro üyeler görebiliyormuşKonuyu okuyanlar nasıl görülüyor?
Öldüreceğim cocuklarıma bisey cocuğu dedirtmem diyor.
Ben çözdüm alıntıları pembe kutunun dışına yazmak gerekiyorEksiciler kk ele gecirdi herhalde galiba sanirsam. Alintilar kafayi yedi
arkadaş linkini atmış okudum ama can güvenliğini tehlikeye atacak bişey yok ordaMutlaka olmuştur zaten ilk mesajda pek bir şey yoktu ne olduysa bir arkadaşın can güvenliğiniz var mı sorusundan sonra oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?