Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Siz gerçek de olsanız yalan da,hayatta bunları yaşayan insanlar çok...Öyle oldu mu ,önce boşanıp sonra yeni hayatınıza bakın...Tabiki medeni durumu sizin gibi olanlarla...

Bir adamı karısı 6 ay aldatacak adamda 1 ay düşüneyim diyecek.
3 çocuğun altında kaldım demişsiniz Ama çalışıyorsunuz ve evde bakıcı var.
Şimdide kapalısınız kıyafet bile almıyorsunuz eşiniz hepinizi ödürebilir
saçma sapan bir hikaye yazmışsınız
ekşi bağlantısı da çıkınca hemen konu kapatılsın demeye başladınız
enteresan dimi​

Aynen ya degil mi? Ben oyle dedikten sonra hemen kapatmak istedi nedense..

B Bilinmezeyolculukk

Neden fakesin?
Cocuklarinin cani tehlikede ve sen hala oturmus internet basinda dert anlatiyorsun
Calisiyormussun paran vardir.
Alin biletinizi esin evde yokken baska sehire kacin orda da polise siginin?
Tamam mi kardesim ev de oturup evliligi mi kurtarmak istiyorum deme bize
İLKTEN COCUKLARINI O ORTAMDAN KURTAR, ŞU DURUMDA HALA EVLILIGINI DÜSÜNDÜGÜN İCİN fake olmani umuyorum

tamam insan hata yapar da kınamayalım da
hatanın da bi limiti olmalı bi edebi olmalı
ne diyeyim

Önce sizi sevmeyen bir adamla inatla evlenerek onun günahına girmişsiniz, daha sonra 3 çocuk yapıp bakamayarak o 3 çocuğun günahına girmişsiniz, ondan da sonra eşinizi iğrenç bir şekilde aldatarak tekrar eşinizin günahına girmişsiniz. Yani hayatınız 'KUL HAKKI' ile dolu. Allah affetsin demeyi isterdim ama diyemiyorum..

Buraliyiz. Bu ilceliyiz. Esimle gorevinin ilk yıllarında baska sehirlere gittik en sonunda kendi ilçesine tayini oldu. Rütbeli polis. Ailesi ilçede. Bende buraliyim. Sadce ailem burada degil. Yalan konuşacak kadar basit bur konu degil bu lütfen​
Sana soru sordum cevaplamadn eşin polisse kendi memleketine tayin etmezler kendi ilçesine hele asla etmezler, rüşvet, adam kayırma vs. Gibi olaylar olmasın diye emniyet böyle bir tedbir uyguluyor bırak uydurmasyonu

Önce sizi sevmeyen bir adamla inatla evlenerek onun günahına girmişsiniz, daha sonra 3 çocuk yapıp bakamayarak o 3 çocuğun günahına girmişsiniz, ondan da sonra eşinizi iğrenç bir şekilde aldatarak tekrar eşinizin günahına girmişsiniz. Yani hayatınız 'KUL HAKKI' ile dolu. Allah affetsin demeyi isterdim ama diyemiyorum..​

braindamage arkadasim profilinden gizlilik ayarlarini duzeltsene profiline yorum yapilmiyor... ;-)

ya bunun üstüne eşinizin sizi affetmesini beklemeyin,yazık ya adama da acıdım çocuklara da acıdım ... İnşallah hayatınız yoluna girer ve o beyfendi de aklını başına alır...çocuklarınıza yazık..

Instagraminda da şey yaziyor

dogunun limanlari kendi halinde gezer takip eder..

Pek anlamadim ne demek istediğini ama Doğu dedigi için anladim..

Instagramda da bu nickte biri var benim instagramim olmadigi icin bakamiyorim olanlar baksin bakalim neymis..​
Baktim bir kadinin paylasacagi fotograflar var, dogu bilgisi de uyusuyor, özelden atiyorum linki

sadece telefon konuşmalarımı yaptın o kişi ile?dert etme ...kocan sana o dayağı atana kadar oturup düşünseydi ben sevgisiz bıraktım eşimde bunu yaptı diye..kocan seni başından istememiş .zorla karı olmuşsun ona sonuç bu olur tabi..sahipsizliğin gözü kör olsun bir ailen olsaydı belkide o kocanla evlenmezdin..

Yanlış yapmışsın. Aldatmak en büyük hatadır. Geri dönüşü olamaz. Olsa da pskopat olur insan sürekli kontrol etme ve asla güvenmeme gibi.. Eşin seni affetse bile asla rahat vermez ve gözlerine güvenerek bakamaz. Evliliğiniz muhteşem olsaydı sen böyle bir şey yapmazdın. Gidecek yerin paran var mı bilmiyorum ama varsa git o iki insandan da bağımsız kendine yeni bi hayat kur..

Olay başlı başına saçmalıkla dolu.

Sen kocanla zorla evleniyorsun yani onu zorlayarak ! Yahu bunu nasıl başardın Allah aşkına bana deyiver.Kimse kimseyi zorla koynuna almaz kimse kimseyi zorla nikahınada almaz.Size mecbur değil ki.
Ayrıca bir diğer meselede şu var..

İlk çocuğunuzu belki sizi sever diye yapıyorsunuz.Ama etkili olmuyor ve siz zaten hazır değilsiniz.Sevinmiyorsunuz.
İkizleriniz olunca eşiniz mutlu oldu diye mutlu oluyorsunuz.
Yahu siz daha evladınızı bile sahiplenememişsiniz ki..

Kocanızın sizi istememesi , sizden hoşlanmaması , ilgilenmemesi sadece sizin kendinizi avutmanız.Çünkü vicdan öyle bir yüktür ki taşıyamazsınız bu mümkün değildir..Üzgünüm ama size karşı itimatım yok eğer bu sorulara cevap verirseniz belki bir nebze

Yakalanmasaydınız bu ilişki ne yönde devam edecekti ?
Evet bu ilişki devam edecekmiydi ?
Yeni sevgililer gibi el ele göz göze mi oturacaktınız ? Bu adam sizden beklentileri olmayacakmıydı ?

Bir sürü kuru kuru sorular çoğalıyor beynimde lakin ben sormaya utanıyorum..

Burada sizi yadırgamamın tek sebebi var.O da Aldatacak kadar cesur olmuşsun ama , alıp eşyanı gidebilecek kadar cesur değilsin.! Çünkü sen kocandan korkmuyorsun sen kocanın konuşmasından korkuyorsun.

İYİ GÜNLER.

@Bilgece canım ben baktım sımdı esimin ınstagramından ... dogunun limanlarında kendı halnde gezer takıp eder begenır yazyor... anlasılmıyor bısey bende pek anlamıyorum ınstagram

eşinize bir iyilik yapın, kararı her ne olursa saygıyla ve metanetle karşılayacağınızı söyleyin. artık bu evlilik düzelmez, size eskisi gibi bakamaz kaldı ki eskiden bile düşkün değilmiş size. zaten ne olursa olsun çok zor bunu aşmak onun için, evliliğe çocuklar için katlanmak zorunda bırakmayın onu, sanırım başaramazsınız da. sakin olun, aklınızı başınıza toplayın ve ağlayıp duygu sömürüsü yapmadan yaşadıklarınızı, olayların nasıl geliştiğini, nereye kadar gidip erede sınırlı kaldığını iyice anlatın. herşeyi bilsin, ne yaparsanız yapın son karar onun. mümkünse en azından buna saygı gösterin, çok ağlayıp kendinizi yerden yere atıp adamın iyice asabını bozmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…