Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Yazıklar olsun. Bir de kocanıza dünyanın en saf insanı demişsiniz. Eh tabi, sizin kadar sinsi olamamış demek ki. Bak arkadaşım, biz burada günlerce aldatılan kadınlara teselli veriyoruz. Sen gelmiş, çocuk sahibi bir kadın olarak iffetsizliğini ortaya döküyorsun. Yazık sana. Madem eşin seni sevmiyordu, neden evlendin? Madem başkasına gözün kayacaktı, neden çocuk yaptın? Yazık değil mi senin çocuklarına? Hadi eşin gider daha iyi niyetli bir kadın bulur, peki ya seni kim ne yapsın bu saatten sonra?

Kazene yazdım..Kayıtsız kalacağını sanmıyorum.

Salak yerine mi konuluyoruz yoksa gerçekten çocukların hayatı mı söz konusu anlayalım.
Instagramda var bu kisi, profili de kadin oldugunu kanitliyor, ne yazik ki gercek olma ihtimali yüksek

burda çocukların ne suçu var? anne gitsin 1 dakikalık keyfine yenik düşsün kocasını aldatsın.kocada eşine kızsın gitsin çocuklarını öldürsün.yani olay çocukların başında patladı.pess doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…