Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Sonunu düşünmeden üç çocuğunuz varken nasıl böyle şeylere kalkıştınız hayret ediyorum.
Eşinizin güveni gitmiştir ve barışsanızda ömür boyu aklında hep soru işaretleri kalacak,size olan güveni asla eskisi gibi olmayacaktır.

Bence iki taraf için en hayırlısı ayrılmak.
Benim eşim beni aldatacak bir dakika yanında durmam.eşinizi tebrik ediyorum hala aynı evdesiniz.

Çıktığınız erkeğinde eşine okadar çok üzüldüm ki.aslında burda mağdur olan o bayandır.

Konunun kapatılmasını istiyorum gercekten gercek bilgileri isimleri yazmadıkca bana inanmayacaksınız. Ben o bilgileri yazdikcada hersey belli olacak ailesinden biri anlayacak. Konumu kapatın lütfen

Eşimin ailesi çok dindar, çok sertler, süslenmem yasak tarzı konuşmalarının sebebini anlayamadım. Neden ısrarla böyle bi imaj çizmeye çalışıyorsun? Aşiret mi bu adamın ailesi? Madem bu kadar korkuyordun neden B planı yapmadın kendine? Bu kadarını yapabilen kadın her türlü şeytani planları dizer benim bildiğim. Kocası ilgisiz diye birkaç adamı sanaldan ve telefondan idare eden birini tanıyorum kadın yıllardır kocasını boynuzluyor bir kere yakalanmadı ordan biliyorum yani.
Namus meselesi birşeye benzemez, çocuklarını değil bence seni ve o adamı öldürmeyi düşünebilir şuan. Kendi canını kurtar. Hayatın yanlışlarla dolu en başından beri. Benle ilgilenmiyordu ben de aldattım diyemezsin mahkemede.

allah askına esın bu soyluyor ve sen hala senı affetmesı ıcın barısmak ıcın evde esının yanında duruyorsun sırf senın ınadın yuzunden cocuklarının basına bırsey gelıcek cık evden yazık gunah cocuklarına hıcmı dusunmuyorsun o yavrucukları konu sahıbı bence sen mantıklı hareket etmıyorsun suan

Bugün üye olmussunuz. Hemen profil bilgilerini yapmissiniz. 32 yasinda yuksek lisans yapan bir muhendissiniz.. ve Ekşi Sözlükte de ayni nickte biri var ve o kişi erkek.

Erkek misiniz? Dogruyu soyleyin?? ge​
Ya ne erkeği arkadasım ne erkeği konumu kapatın lütfen ben bunları okumak istemiyorum erkek olsam FAKE olsam vakit geçirmek gibi manyak bir Halim olsa kapatın demem üyeliğimi de silin çünkü devamı sadece ben isimleri yerleri ispatlayinca olacak bu da benim bitişim demek.

Bugün üye olmussunuz. Hemen profil bilgilerini yapmissiniz. 32 yasinda yuksek lisans yapan bir muhendissiniz.. ve Ekşi Sözlükte de ayni nickte biri var ve o kişi erkek.

Ya ne erkeği arkadasım ne erkeği konumu kapatın lütfen ben bunları okumak istemiyorum erkek olsam FAKE olsam vakit geçirmek gibi manyak bir Halim olsa kapatın demem üyeliğimi de silin çünkü devamı sadece ben isimleri yerleri ispatlayinca olacak bu da benim bitişim demek.​

Heee tabi bizde yedik zaten. O kadar kolay mi arkadasim? Ben site uyelerinin seni araştırmasını istiyorum. Yalan soyluyorsan bizi oyaladigin için de hakkimi helal etmiyorum. Zaten fakesen anlaşılır. Neden hemen kapatiyorsun?

Kocanda seni aldatsin odesin. İnanmiyorum sana gercek olamassin. Zorla evlenen bir adam hic olamaz. Tecavuze mi ugramis bekaretinimi kaybetmis adam be zorla evlensin.

Ya ne erkeği arkadasım ne erkeği konumu kapatın lütfen ben bunları okumak istemiyorum erkek olsam FAKE olsam vakit geçirmek gibi manyak bir Halim olsa kapatın demem üyeliğimi de silin çünkü devamı sadece ben isimleri yerleri ispatlayinca olacak bu da benim bitişim demek.​

Heee tabi bizde yedik zaten. O kadar kolay mi arkadasim? Ben site uyelerinin seni araştırmasını istiyorum. Yalan soyluyorsan bizi oyaladigin için de hakkimi helal etmiyorum. Zaten fakesen anlaşılır. Neden hemen kapatiyorsun?​
Size hakkımı helal etmiyorum bayan

birde yargılasaydın ne diyecektin acaba

Bir adamı karısı 6 ay aldatacak adamda 1 ay düşüneyim diyecek.
3 çocuğun altında kaldım demişsiniz Ama çalışıyorsunuz ve evde bakıcı var.
Şimdide kapalısınız kıyafet bile almıyorsunuz eşiniz hepinizi ödürebilir
saçma sapan bir hikaye yazmışsınız
ekşi bağlantısı da çıkınca hemen konu kapatılsın demeye başladınız
enteresan dimi

Kocanin ailesinin baska isi yok Söze ya zaten bakalim bilinmezeyolculuk kkda ne yapiyor diyecek...!!​
Size ne hakkımı helal ediyorm ne iyi dilekler sunuyorum.

Öncelikle herkesten kendi adıma özür diliyorum. Okuyacaklarınız cogunuza bu saatte rezil gelecek seyler. Ama sizden baska kimsem yok. Derdimi anlattığım an kuyunun dibinde ölüme adım atmış olacağım. Tek çarem burası. Size Allah'ın adıyla yalvarırım yargılanmayın lütfen beni. Sadece bana bir el uzatın. Kesilen nefesime güç verin.
10 senelik evliyim. Esim dindar ve geleneklerine asırı bağlı biri. Ailesi buyuk ve oldukça katı insanlar. Uç cocuğum var. Ikisi ikiz oldu. Küçük yasta annesiz kalmış biriyim. 32 senelik hayatım aslında sadece acılardan ibaret.
Esimle severek evlendik diyemiyorum. Ben cok seviyordum evet ama o istemiyordu beni. Sorunluydum. Psikolojik olarak bitik biriydim. Annesizdim, maddi olarak zordaydim. Esim bana bir hediyeydi. Allah'ın bana verdigibir sansti. Zorumla hayatında kaldım. O hic istemedi. Yapamayız bak yapma e.. Dedi. Kabul etmedim. Inat ve tek taraflı sevgiyle evlendik.

İlk geceden itibaren bana soğuk oldu. Sabrettim. Ne evimiz ne evliliğimiz o hayallerdeki gibi oldu. Mutsuz soğuk bir ev. Pesinden kosan bir kadınım. Cocuk yapmaya karar verdim. Evliliğimizi kurtaracak ve beni sevecekti. Çünkü onun cocuğunun annesi olacaktım. Yaptık. Cocuk yapmamla birlikte esim işinde terfi etti. Ve her zamankinden daha da cok çalısmaya başladı
Onun hayatı telefon, is ve arada baktığı haber kanallariydi. Bense ilk cocuğumun sorumluluğunu bile alamayacak kadar yorgun ve bitkindim. Derken ikinci cocuk haberi geldi. İkizdi. O sevinmişti. O sevindiği icin bende sevindim. Bebeklerimiz olduktan sonra kendime nefes alacak bir an bile bulamadım.
Esim sürekli telefonda is konuşup dururdu. Kendisini dunyanın en saf insanlarindandir ayrıca. Ne bir baskası ne bir eski sevgilisi yoktur. Hayat boyu tek gayesi kariyer yapmak olan biridir.
Uç çocuklu ben, uç cocuğun altında kaldım. Yapamadım. Ilgilenemedim. Bir gun çocuklarımdan buyuk olanı sitedeki yaşıtı cocuğu dövunce cocuğun ailesiyle karşılaşmak durumunda kaldım..
Cocuğun babası benim evlenmeden önce üst sokagimda oturan ve hayran hayran baktığım gençlik askimdi. Gençlik askı dediysem tamamen platonik bir ask. Hayranlik.. Tanıdım gözlerinden. Konuştum aileyle. Sorunu hallettik. Ama sanki o da beni tanımış gibiydi.
Devamında bir kac kez daha site parkında karşılaşma sonucu telefon alışverişi yaptık.
6 aydır onunla görüşüyordum. Telefondan dunyanın en büyük askini yaşıyor gibi konuşuyordum. Sadece telefon. Sadece yazisma. O da evliydi çünkü. Üstelik karisi benim yaşıtım benden guzel ve aile sahibi olabilecek biriydi.
Esim soğukluğumu farketti. Ama kondurmadi. Derken gecen gece telefonumdaki mesajları yakaladı. Resimleri, ask sözlerini.. Komaya girene kadar dayak yedim. Suan hala bir gözüm kapalı. Ne aglayabiliyorum ne birilerine anlatabiliyorum. Cok korkuyorum.
Kocam cok sert biri. Aileside. Dini inançları kültürel inançları cok yüksek kişiler. Su ana kadar ailesine veya cevresine Birşey söylemedi. Ama hala aynı evdeyiz. Isinden izin aldı ve evdeyiz. Evde bakıcım var sadece. Belki de bu yüzden duruyor. Ama cok korkuyorum.
Esime yalvardım. Ağladım. Affetmesi icin cok dil döktüm. Ama benden igreniyor. Izin alıp bir aylığına gideceğim döndüğümde kararımı vereceğim diyor. Cok korkuyorum çünkü söylediği sözler cok ağır. Ailesini onu tanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Esimi cok seviyorum. Hep cok sevdim. Şeytana uydum hayatımın hatasını yaptım. Lütfen bana bir akıl verin benim tek kurtuluşum ölüm yoksa​
Biraz da o itmiş sizi o duruma..sevgi ve ilgiden yoksun eşinden değer görmeyen kadın da erkekte ayni yola sürükleniyor bir şekildd

Size ne hakkımı helal ediyormne iyi dilekler sunuyorum.​

Sizin ne hakkınız var bizde
iyi dileklerine de kendinizin daha çok ihtiyacı var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…