Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Şaşıran hep erkek olmuyormuş demek ki..
Kaldı ki aldatan her erkek de bunu bir kadınla yapıyor değil mi!

Arkadaşım azap bir hayat yaşayacağınıza boşanın bence.. Unutulacak üstü kapanacak konu değil bu konu.
Kaldığınız yerden devam edebilmeniz mümkün görünmüyor..

Şimdi aldatılan diğer kadının suçu ne? Yazık değil mi..Hadi kocası .erefsiz! Kadının ne günahı var?!
Kınamayın demişsiniz ama kınıyorum maalesef!

Kendi canınıza kıymaya kalkmayın sakın.
O 3 çocuğun hiç mi hiç günahı yok çünkü..Anasız bırakmayın onları..

Hiç de iğrenmedim sizden.
İnsan beklediği ilgiyi göremezse aldatır. Adam size sevgi göstermemiş.
Tabi ki suçlusunuz. İyi yaptınız demiyorum. Ama tek suç sizde değil. Bunu o da fark etmek zorunda.
canım ama esı evlenmek ıstememıskı sevmıyorum ıstemıyorum bu evllılık yurumez demıs konu sahıbı ınat ve cok ısrar baskı yapmıs bıde ustune ona asık olsun dıye cocuk yapmıs bence es hıc suclu degıl bastan konusmus cunku konu sahıbı bıle bıle lades demıs aldatmaya kesınlıkle hakkı yoktu adam hak etmemıs bence

Buraliyiz. Bu ilceliyiz. Esimle gorevinin ilk yıllarında baska sehirlere gittik en sonunda kendi ilçesine tayini oldu. Rütbeli polis. Ailesi ilçede. Bende buraliyim. Sadce ailem burada degil. Yalan konuşacak kadar basit bur konu degil bu lütfen

Siz zaten haksızsınız; bunun tartışılacak yönü yok. Öyle "Şeytana uydum" demek de yok; şeytana hadi ilk anda uydunuz, altı ay sürekli şeytana uyar mı bir insan? Şeytanın işi gücü yok, 6 aydır sizinle mi uğraşıyor, bırakın lütfen.

Bununla birlikte böyle meselelerden cinayetler işlendiğini de bilmiyor değiliz. Bu gece uyumayın, çocuklarınız hep yanınızda olsun. Eşiniz işe gittiğinde de kaçın derim ben. Bunu da sizin için değil çocuklarınız için söylüyorum. Yoksa herhalde bu topa girerken başınıza neler gelebileceğini biliyordunuz. Ailenizin olduğu ilde polisten koruma istersiniz. Ne diyeyim artık.

DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü

Kocası evlenmeyeydi?
Sen hayatında hiç duydun mu "zorla evlenen erkek" diye bişey?
Hadi kadın olsa ilk gecesini evlenmeden yaşamıştır zorla evlenir falan filan, koskoca adam nasıl zorla evlenecek?
İstemem yan cebime koy yapmış adam, kendini çok seveni bulunca.
Konu sahibi de yıllarca sevmiş sevmiş sevmiş... Ama karşısında tık yok.
Adam konu sahibini kariyer yaparken yemeğini yapan evini düzende tutan bi robot gibi görmüş. Ben anlattıklarından bunu anladım...
Elbette suçlu, ama %100 suçlu değil.

allah dogru yoldan sasirtmasin seni bundan sonraki hayatinda
Her sey olabilir yapmissin bi hata sen affedilmek istiyorsun ama o affetmek istiyor mu bunu da dusun
O bi erkek ve 3cocuk babasi ihanetin sadece ona degil cocuklarina ve esinin bunu kaldirmasi hayli zor olucak belki kaldiramiycak..
Anlayisla karsilayabilirim her seyini ama lutfen bir anlik deme 6ay diyorsun..

DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü​

Allah askina nedir fikri merak ettim? Evlatlik mi verecek? Öldürecek mi ne yapacak?

Aranızda biri bile beni tanısa bu kadın asla yapmaz diyecek biriydim ben. Kapaliyim. Ne makyaj ne Birşey ne kıyafet. Zaten yasaktır kendime kıyafet almam. Suslenmem.

DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü
canm fıkrı baska ne olabılır bunun daha kotusu ne soyle bızde bılelım ona gore yorum yapalım eger hayatı tehlıkelerı varsa cocuklarını al ve cık evden bosan daha neyın ısrarını ınadını ypıyorsun

DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü​

Allah askina nedir fikri merak ettim? Evlatlik mi verecek? Öldürecek mi ne yapacak?​
Öldüreceğim cocuklarıma bisey cocuğu dedirtmem diyor.

Çok doğru bir söz var; "kimse sınanmadığı günahın masumu değildir." Aynı durumu yaşayıp da, karşı taraftan uzak durmayı başarabilenler dışında kimse eleştirmemeli bence sizi. Hep Allah şaşırtmasın deriz ya, gerçekten öyle. Şaşırmışsınız işte, yakalanmasanız devam da edecektiniz belki... Bir sürü masumun günahına girildi şimdi, diğer aldatılan eşin, eşinizin, çocukların... Çok yazık olmuş, çok üzüldüm.
Bundan sonra, ayrılmasanız da eşinizin size sevgi duymasını unutun, sürekli kuşku duyacak sizden. Bugüne kadar olduğunuz daha iyi olamayacaksınız asla. Bence de bol bol dua edin ki, çocuklar zarar görmesin bu durumdan.
Allah eşinizin de yardımcısı olsun, çok zor bir durum...

Kocası evlenmeyeydi?
Sen hayatında hiç duydun mu "zorla evlenen erkek" diye bişey?
Hadi kadın olsa ilk gecesini evlenmeden yaşamıştır zorla evlenir falan filan, koskoca adam nasıl zorla evlenecek?
İstemem yan cebime koy yapmış adam, kendini çok seveni bulunca.
Konu sahibi de yıllarca sevmiş sevmiş sevmiş... Ama karşısında tık yok.
Adam konu sahibini kariyer yaparken yemeğini yapan evini düzende tutan bi robot gibi görmüş. Ben anlattıklarından bunu anladım...
Elbette suçlu, ama %100 suçlu değil.​

Size göre aldatilan hicbir kadin da yuzde yuz haklı değil öyle mi? Kesin onlar da ilgisizdirler, yemek yapmamislrdir, ev kirlidir, sevgi yoktur.. o zaman öyle. ..

Hiç de iğrenmedim sizden.
İnsan beklediği ilgiyi göremezse aldatır. Adam size sevgi göstermemiş.
Tabi ki suçlusunuz. İyi yaptınız demiyorum. Ama tek suç sizde değil. Bunu o da fark etmek zorunda.
Bekar olan biriyle aldatmamış!
Duygusal boşluk da kontrol edilebilir.
Evli adamla aldatmış. O adamın zavallı karısına yapmış bunu!

BOşandıktan sonra da doyurulabilir duygusal açlık! Kınadığımız adamlar gibi mi olalım??!!!

sakinliğinizi koruyun. bi polise başvurun. eşiniz polis diye diğer polisler işlerini yapmayacak değiller. boşanırsınız. inşallah eşiniz de skainleşir.

Aranızda biri bile beni tanısa bu kadın asla yapmaz diyecek biriydim ben. Kapaliyim. Ne makyaj ne Birşey ne kıyafet. Zaten yasaktır kendime kıyafet almam. Suslenmem.

Allah askina nedir fikri merak ettim? Evlatlik mi verecek? Öldürecek mi ne yapacak?​
Öldüreceğim cocuklarıma bisey cocuğu dedirtmem diyor.

Yuuuhh kendi evlatlarini mi öldürecek? Ayrica kapalilikla ne alakasi var? Konuyu neden oraya cektiniz? Bakiciniz hala evde mi? Halaniz nerde yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…