- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
canım ama esı evlenmek ıstememıskı sevmıyorum ıstemıyorum bu evllılık yurumez demıs konu sahıbı ınat ve cok ısrar baskı yapmıs bıde ustune ona asık olsun dıye cocuk yapmıs bence es hıc suclu degıl bastan konusmus cunku konu sahıbı bıle bıle lades demıs aldatmaya kesınlıkle hakkı yoktu adam hak etmemıs benceHiç de iğrenmedim sizden.
İnsan beklediği ilgiyi göremezse aldatır. Adam size sevgi göstermemiş.
Tabi ki suçlusunuz. İyi yaptınız demiyorum. Ama tek suç sizde değil. Bunu o da fark etmek zorunda.
Kocası evlenmeyeydi?canım ama esı evlenmek ıstememıskı sevmıyorum ıstemıyorum bu evllılık yurumez demıs konu sahıbı ınat ve cok ısrar baskı yapmıs bıde ustune ona asık olsun dıye cocuk yapmıs bence es hıc suclu degıl bastan konusmus cunku konu sahıbı bıle bıle lades demıs aldatmaya kesınlıkle hakkı yoktu adam hak etmemıs bence
canm fıkrı baska ne olabılır bunun daha kotusu ne soyle bızde bılelım ona gore yorum yapalım eger hayatı tehlıkelerı varsa cocuklarını al ve cık evden bosan daha neyın ısrarını ınadını ypıyorsunDNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü
Sen yazdıklarımı oku abla gözünü seveyim.Aranızda biri bile beni tanısa bu kadın asla yapmaz diyecek biriydim ben. Kapaliyim. Ne makyaj ne Birşey ne kıyafet. Zaten yasaktır kendime kıyafet almam. Suslenmem.
Bekar olan biriyle aldatmamış!Hiç de iğrenmedim sizden.
İnsan beklediği ilgiyi göremezse aldatır. Adam size sevgi göstermemiş.
Tabi ki suçlusunuz. İyi yaptınız demiyorum. Ama tek suç sizde değil. Bunu o da fark etmek zorunda.
Çocukların kendinden olmadığı dışında ne düşünebilir ki?DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?