Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü​
Nedir kardeşim bu adamın çocuklarla ilgili fikri? Çocuklarınızı mı öldürecek sizi cezalandırmak için? Söylesenize yahu. Manyak değil ya bu adam?

Zorla evlenen bayanlari biliyorduk. Aile baskisi tecavuz vs.... Ama zorla evlenen bir erkek hemde polis.... Tecavuze ugramadiya bu adam sizin tarafinizdan.
Aldatma kismina bisey diyemeyecegim. Cocuklar icin ne dusunuyor farkli dusunuyor demissiniz ne yani o farkli olan?

DNA testi istemiyor çünkü bakın ben evden ise isten eve gidip gelmiş her ani belli biriyim. O beni biliyor. Zaten onu yıkan benden hic beklememesiydi. Onun çocuklarla ilgili fikri cok baska cok kötü​
Sunu devami sonra gibi anlatmasaniz?
Cocuklarinizla ilgili cok farkli bir fikri varsa cocuklarinizi güvene alin sizi affetmesini bekleyeceginize.
Baska sehire kacin polise siginin??

Polisler artık kendi memleketlerinde çalışabiliyorlar mı ?​
Polisin memleketi değil konu sahibinin memleketiymis

Kuzum o adamın şerefsizliği, ben şu an konu sahibinin durumuyla ilgileniyorum açıkçası...

Sağlıklı degil su an. Benimde korkum zaman geçtikçe daha da kötü olması. Bana söylediği seyler korkunç. Manyak mi diyorsunuz benim yüzümden manyak oldu adam evet

Öldüreceğim cocuklarıma bisey cocuğu dedirtmem diyor.
canım buna goz yumma lutfen evlatlarına acı ve al onları ailenın yanına gıt bosan yazık degılmı o 3 masum cocuga allah gostermesın ya bısey yaparsa allahım sen koru yarabbı

Tabi ki hayır.
Erkeklerin aldatma nedenleriyle kadınların aldatma nedenleri çok çok farklı canım, benim annemle babam da aldatılma meselesinden boşandılar.
Gerçekten biliyorum bunları, ama kesinlikle konu sahibini %100 suçlayamam.

Kocanin polis olmasi demek senin hayati tehlikenle alakasi yok !!
stedigi kadar polis olsun , sen yinede her hangi bir karakola siginabilirsin , Ayrica kendi cocuklarini neden tehtit ediyor Esin ??

Tamam sen hatta yapmissin , ama esinin sana ceza kesmesi gibi bir hakki yok ..

Onun kararini bekleme , gerekli yerden yardim al...

Sakın çocuklarınızı yalnız bırakmayın. Mantıklı düşünen bir insan herhangi bir çocuğa kıyamaz ama eşinizin hâlâ evde olması filan da hayra alâmet değil. Sakın, sakın, sakın çocukları yalnız bırakmayın.

Sizin için çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kizmiyorumda nedense kızmak içimden gelmiyor ki bana düşmez zatn.allah yardımcınız olsun.

Polisler artık kendi memleketlerinde çalışabiliyorlar mı ?
Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin Personelin Atanamayacağı Yerler başlıklı 7 nci maddesinde; 'Genel Müdürlük merkez, taşra ve merkeze doğrudan bağlı taşra kuruluşlarının kadrolarında geçerli olmak üzere personelin atanamayacağı yerlere ilişkin hususlar aşağıda belirtilmiştir.
a) Personel, nüfusa kayıtlı olduğu yere atanamaz. Bayan personel için evlenmeden önce nüfusa kayıtlı olduğu yer esas alınır.
b) Resmî verilere göre merkez nüfusu bir milyonu aşan iller için (a) bendi hükmü uygulanmaz. İllerin nüfus sayılarında meydana gelen değişiklikler o yılın genel atama döneminde dikkate alınır. Ancak, bu illere atanmış olanlar, nüfusa kayıtlı oldukları ilçeye atanamazlar.

Ben seni kınamıyorum arkadaşım bunu da belirteyim Allah affetsin seni.Ay cevap yazdım bende yargılamış kınamış gibi olmıyayım aman ben çok korkarım öyle şeylerden.Kimse de kınamasın kişi kınadığını yaşamadan can vermezmiş..Bol bol tövbe et...

ya ben anlamıyorum eşini bu kadar çok seven bir kadın nasıl aldatır. diyeceksinizki bana soğuk davranıyordu soğuk davransa bile insan çok severken aldatamaz aldatamaz bir kalbe iki aşk olmaz.

Çocuklarını oldurecekmis arkadaslar. Cocuklarina bir seyin ogullari lafini ettirmeyecekmis diyor. .
Konu nerden nereye geldi neden konunun başında anlatılmıyor bunlar önce yuvasını kurtarmak istiyordu sonra kendi can güvenliği yoktu şimdi sıra çocuklara geldi biraz sonra bulunduğumuz ilçeyi yakacak derse saşırmam.

Eger böbürlenerek anlatsaydın yazacaklarım çok farklı olurdu. Bende yakalamıştım üç çocuk annesi bir kadını, emin olduktan sonra uyardım herşeyi yüzüne söyledim, eşine söylemedim fikirlerini önemsediğim birilerine danıştım, eğer pişmansa eşine söyleme dedi herkes hata yapabilir zaten devam ederse Allah açığa çıkartır sen çıkartmasında dedi. Madem yaptınız bir hata bedeli ağır belki çocuklarınızdan olacaksınız, sanmıyorum bir erkeğin kabul edeceğini, rabbim şaşırtmasın kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…