Sezeryanla doğum yapacaklar buraya

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
Benim önceki doğumlar sezeryan olduğu için şimdiki gebeliğim de sezeryan olacak malesef normal doğum yapmayı çok isterdim oysa ki.. İkinci sezeryanm çok zor geçmişti. Doktor n bana önerileri var sizinle paylaşmak isterim.
Çok kilo almamaya çalışın ben beslenme uzmanından yardım alarak geçiricem bu dönemi.
Sürekli sezeryan bölgenize nemlendirici sürün, eğer ki ilk gebeliğinizse yine aynı bölgeye uygulayın. Ben bio oil tercih ediyorum çok faydası var.
En az 3 litre su için. Ben 5 litre falan tüketebiliyorum.
Stresten kesinlikle uzak durmaya çalışın. Benim iki hamileliğim de çok stresli geçti sürekli kasıldım sezeryan sonrası çok kötüydü
Hiç birşey i bu dönemde kafaya takmamaya çalışın. Siz en değerli varlığı taşıyorsunuz bundan Daha güzel birşey olabilir mi tadını çıkarmaya çalışın.. Eşinizle mutlu olun. Süreç Yaklaştıkça heyecanınız katlansın bebeğinizi huzurla sağ salim kucağına alırsınız inşallah :)

Canım yanlış hatırlamıyorsam korunurken hamile kalmıştın dimi konunu okumuştum :)

Karar vermene çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :)
Amin canım, dr umu değiştirdim ve sağolsun yeni dr çok yardımcı oldu doğum sürecinde hep yanımda olcakmış

Benim ilk hamileliğim bende sezeryan düşünüyorum doktorum çok iyi ve ilgili. Doğuma 5 ay var çok korkuyorum doğumdan

Amin canım, dr umu değiştirdim ve sağolsun yeni dr çok yardımcı oldu doğum sürecinde hep yanımda olcakmış
Gerçekten doktor çok önemli canım çok iyi yapmışsın allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün zaten sen kendini toplamışsın :))

Gerçekten doktor çok önemli canım çok iyi yapmışsın allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün zaten sen kendini toplamışsın :))
Öyle yapıyorum artık çok şükür o kötü psikoloji den kurtuldm:)

Benim ilk hamileliğim bende sezeryan düşünüyorum doktorum çok iyi ve ilgili. Doğuma 5 ay var çok korkuyorum doğumdan
Bünyeye göre değişiyor canım ilk sezeryan m daha iyiydi ikincisind göre, ikincisi çok kötüydü çünkü psikolojik olarak çok kötüydüm. Kendini nasıl hissedersen herşey o kadar kolay oluyor. Bence korkma bebeğini kokladıktan sonra ağrılarını unutuyorsun. Benim gibi sezeryan videoları izleme o yüzden ben çok korkmuştum :)

Kararına çok sevindim canım.. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.. Benim ilki sezaryen ama bunda doktorum bir şey demedi yine de yüksek ihtimal sezaryen.. Bana da 12 den fazla kilo alma dedi.. Açıkçası vitaminler iştahımı açtı korkuyorum. Şimdilik kilo almadım ama bilmiyorum sonrası nasıl gider.. Zaten kilom var..

Vitamini dr sabah kullanmanı söyler ben akşamları atıyorum sık sık atıştırıyorum. İncir kuru kayısı ceviz hurmayı hiç eksik etmiyorum tatlı ihtiyacım onları yiyince geçiyor zaten. Ben iki hamileliğimi de 10kilo alarak bitirdim, sonra da geri verdim umarım bu da öyle olur

Vitamin öğleden sonra içeceksin dedi bana.. İlkinde 25 kilo aldım ben. Bunda öyle olsun istemiyorum. Sabah aç karnına demir ve bulantı ilacım var onları alıyorum.. O şekilde bakalım.. Abur cubur canım istemiyor kahvaltıda çok yiyorum sanırım. Ara öğünlerde kuru ya da taze meyvelerimi de yiyorum.. İnşallah çok almam

Ya bende epidural sezeryan Olcam 5 gün sonra ama korku ve heyecan...
Ben epidural ı çok düşündüm ama cesaret edemedim. Epidural yapsn biçok arkadaşım var diğerine göre daha iyiymiş. Çünkü tam sezeryanda bilinçsiz bi şekilde uyanırken çok üşüyorsun ve çok ağrı oluyo gaz problemi oluyo en çok ağrı veren de o zaten epidural daha rahatmış

Dikkat edersen almazsın ama rutinini bozma hergün aynı oranda yersen vücut düzenin Bozulmaz kilo almazsın

İzleyemedim bende yarıda kapatmıştım :)

gunde 5 lt suyu nasil iciosun ben 1 lt bile icmiorum icemiorum kendimi zorlayip icince (zorlayip icmek demek de 1.5 lt ancadir )bu sefer yemek yiyemiorum

Benim de ilk gebeliğim sezeryan olmak istiyorum çünkü Doğumdan çok korkuyorum. Yatayım kalkayım bitmiş olsun istiyorum inşallah bunu destekleyen bir doktor bulabilirim. 16 haftalık oldum daha doktor bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…