- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
-
Evet canım 3.bebeğe hamile kaldımCanım yanlış hatırlamıyorsam korunurken hamile kalmıştın dimi konunu okumuştum :)
Karar vermene çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :)Evet canım 3.bebeğe hamile kaldım
Amin canım, dr umu değiştirdim ve sağolsun yeni dr çok yardımcı oldu doğum sürecinde hep yanımda olcakmışKarar vermene çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :)
Gerçekten doktor çok önemli canım çok iyi yapmışsın allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün zaten sen kendini toplamışsın :))Amin canım, dr umu değiştirdim ve sağolsun yeni dr çok yardımcı oldu doğum sürecinde hep yanımda olcakmış
Öyle yapıyorum artık çok şükür o kötü psikoloji den kurtuldm:)Gerçekten doktor çok önemli canım çok iyi yapmışsın allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün zaten sen kendini toplamışsın :))
Bünyeye göre değişiyor canım ilk sezeryan m daha iyiydi ikincisind göre, ikincisi çok kötüydü çünkü psikolojik olarak çok kötüydüm. Kendini nasıl hissedersen herşey o kadar kolay oluyor. Bence korkma bebeğini kokladıktan sonra ağrılarını unutuyorsun. Benim gibi sezeryan videoları izleme o yüzden ben çok korkmuştum :)Benim ilk hamileliğim bende sezeryan düşünüyorum doktorum çok iyi ve ilgili. Doğuma 5 ay var çok korkuyorum doğumdan
Vitamini dr sabah kullanmanı söyler ben akşamları atıyorum sık sık atıştırıyorum. İncir kuru kayısı ceviz hurmayı hiç eksik etmiyorum tatlı ihtiyacım onları yiyince geçiyor zaten. Ben iki hamileliğimi de 10kilo alarak bitirdim, sonra da geri verdim umarım bu da öyle olurKararına çok sevindim canım.. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.. Benim ilki sezaryen ama bunda doktorum bir şey demedi yine de yüksek ihtimal sezaryen.. Bana da 12 den fazla kilo alma dedi.. Açıkçası vitaminler iştahımı açtı korkuyorum. Şimdilik kilo almadım ama bilmiyorum sonrası nasıl gider.. Zaten kilom var..
Vitamini dr sabah kullanmanı söyler ben akşamları atıyorum sık sık atıştırıyorum. İncir kuru kayısı ceviz hurmayı hiç eksik etmiyorum tatlı ihtiyacım onları yiyince geçiyor zaten. Ben iki hamileliğimi de 10kilo alarak bitirdim, sonra da geri verdim umarım bu da öyle olur
Ben epidural ı çok düşündüm ama cesaret edemedim. Epidural yapsn biçok arkadaşım var diğerine göre daha iyiymiş. Çünkü tam sezeryanda bilinçsiz bi şekilde uyanırken çok üşüyorsun ve çok ağrı oluyo gaz problemi oluyo en çok ağrı veren de o zaten epidural daha rahatmışYa bende epidural sezeryan Olcam 5 gün sonra ama korku ve heyecan...
Dikkat edersen almazsın ama rutinini bozma hergün aynı oranda yersen vücut düzenin Bozulmaz kilo almazsınVitamin öğleden sonra içeceksin dedi bana.. İlkinde 25 kilo aldım ben. Bunda öyle olsun istemiyorum. Sabah aç karnına demir ve bulantı ilacım var onları alıyorum.. O şekilde bakalım.. Abur cubur canım istemiyor kahvaltıda çok yiyorum sanırım. Ara öğünlerde kuru ya da taze meyvelerimi de yiyorum.. İnşallah çok almam
Dikkat edersen almazsın ama rutinini bozma hergün aynı oranda yersen vücut düzenin Bozulmaz kilo almazsın
İzleyemedim bende yarıda kapatmıştım :)Bünyeye göre değişiyor canım ilk sezeryan m daha iyiydi ikincisind göre, ikincisi çok kötüydü çünkü psikolojik olarak çok kötüydüm. Kendini nasıl hissedersen herşey o kadar kolay oluyor. Bence korkma bebeğini kokladıktan sonra ağrılarını unutuyorsun. Benim gibi sezeryan videoları izleme o yüzden ben çok korkmuştum :)
Ben gayet rahat normal bi film izler gibi izledim ama doğuma iki gün kala aklıma geldikçe korkum arttı :)İzleyemedim bende yarıda kapatmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?