Sezeryanla doğum yapacaklar buraya

gunde 5 lt suyu nasil iciosun ben 1 lt bile icmiorum icemiorum kendimi zorlayip icince (zorlayip icmek demek de 1.5 lt ancadir )bu sefer yemek yiyemiorum
Çok susuyorum gece bile su içmek için uyanıyorum boğazım çok kuruyo, alıştığım için vücut istiyor o suyu

Benim de ilk gebeliğim sezeryan olmak istiyorum çünkü Doğumdan çok korkuyorum. Yatayım kalkayım bitmiş olsun istiyorum inşallah bunu destekleyen bir doktor bulabilirim. 16 haftalık oldum daha doktor bulamadım
Ne yönden dr bulamadın ki

9 ay sonunda ameliyat fikri hos olmuyor...benim ilk dogumum normaldi kanamam durmamis acil ameliyat sezaryen seklinde acmislar..ayni anda vajinal dikis hemde sezaryen dikis yasadim.ikisini de biliyorum.keske normal dogum yapabilseydim..simdi ameliyat gecirdigim icin onermiyorlar.ben de korkuyorum biraz.kucuk ozel hastanede yapmistim.disaridan dr geldi.o yuzden buyuk hastaneye gidicem.tercih ettigim hastanede de dr secimi yokmus.kafamda deli sorular...
Simdi de ameliyat korkusu ...ama bebegime kavuscam ins.morale cok ihtiyacim var

Özelde sezeryan yapmamı destekleyecek doktor bulamadım. Ya çok pahalı ve gereksiz pahalı ya da sezeryan değil normal Doğum yaptırıyor.
Burda da doktorlar sezeryan yapmayı seviyorlar. 650 ye olmuştum ben.. İllaki yapan doktor vardır

Bence sezeryan ol iki dikiş yaşamışsın ne kadar zordur. İlk doğumunla ikinci bebeğin arasında 3 yıl yoksa normal doğum yapmazlar

Bence sezeryan ol iki dikiş yaşamışsın ne kadar zordur. İlk doğumunla ikinci bebeğin arasında 3 yıl yoksa normal doğum yapmazlar
5 yil gecti ...hic sorma canim karin kaslarinin agrisi ne kotuydu 2 sene kendime gelemedim.insanoglu herseyi unutuyor.once cesaret edemedim.sonra tevekkul ettim.doktorlarda onay verince ..ins sag salim kucagimiza da alalim ins rabbim herkesin yardimci olsun

Bende normal doğum dan çok korkuyorum ama normal doğum yapmak isterdim sezeryandan da korkuyorum napicam of of

Bende normal doğum dan çok korkuyorum ama normal doğum yapmak isterdim sezeryandan da korkuyorum napicam of of
Bebeklerimiz sağlıklı doğusunda herşey sezeryan kesiği gibi olsun üç gün acır beş gün acır sonunda yine iyi oluruz

Bebeklerimiz sağlıklı doğusunda herşey sezeryan kesiği gibi olsun üç gün acır beş gün acır sonunda yine iyi oluruz
Bende öyle düşünüyorum ama burada normal doğum yapan arkadaşlarim yarım insan gibi falan diyorlar moralim bozuluyo

Bende öyle düşünüyorum ama burada normal doğum yapan arkadaşlarim yarım insan gibi falan diyorlar moralim bozuluyo
Ben 23yaşında olmama rağmen iki kere sezeryan oldum ikincisi zordu ama yine iyi oluyorsun neticede

Ben 23yaşında olmama rağmen iki kere sezeryan oldum ikincisi zordu ama yine iyi oluyorsun neticede
Ayyyy resimdeki oğlun muuuu maşallah çok tatlı kim sarışın sen mı benim eşim esmer baya sanmıyorum ama çok istiyorummmmm

Ayyyy resimdeki oğlun muuuu maşallah çok tatlı kim sarışın sen mı benim eşim esmer baya sanmıyorum ama çok istiyorummmmm
Küçük oğlum ben sarışınım bana benziyo biraz, aileden sarışın varsa belki benzer :)

Ben ikisinden de korkuyorum arkadaşım normal doğum yaptı vajina daraltma ameliyatı olacam diyip duruyo Sezeryan olan arkadaşım 2 sene geçti hala ameliyat yerim ağıriyo diyo ben napacam diye kara kara düşünüyorum allahım sen yardım et hayırlısı olsun

Kızlar biliyorum çok erken henüz benim için 16.haftanın içindeyim sezeryan düşünüyorum genel anesteziyle çoğu kişi genel anestezi ile sezeryan berbat diyo sizin fikirleriniz nedir bu konuda ?

Yarım insan gibi derken? Sezaryen olanlar için mi? Öyleyse çok saçma yanii... Ne demekmiş o öyle.. Normal olmak zorunda değil ki..

Kızlar biliyorum çok erken henüz benim için 16.haftanın içindeyim sezeryan düşünüyorum genel anesteziyle çoğu kişi genel anestezi ile sezeryan berbat diyo sizin fikirleriniz nedir bu konuda ?

Ben spinal anestezi oldum.. Normal doğum gibi bebişini görüyorsun onun ilk sesini duyuyorsun falan çok güzel bir duyguuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…