Sezeryanla doğum yapacaklar buraya

Ben spinal anestezi oldum.. Normal doğum gibi bebişini görüyorsun onun ilk sesini duyuyorsun falan çok güzel bir duyguuu
Bi yakınımda spinal sezeryan yaptı çok memnun kaldığını söyledi ama ben hem çok korkuyorum uyanık olmaktan hemde kanımda pıhtılaşma var bana spinal yaparlar mı acaba ?

Yarım insan gibi derken? Sezaryen olanlar için mi? Öyleyse çok saçma yanii... Ne demekmiş o öyle.. Normal olmak zorunda değil ki..
Aynen bende çok bozuldum zaten kendileri normal istiyor ben korkuyorum onlar öyle söyleyince yok kilon öylece kalıyor karnın falan yarım insan oluyorsun sinirim bozuldu

Bi yakınımda spinal sezeryan yaptı çok memnun kaldığını söyledi ama ben hem çok korkuyorum uyanık olmaktan hemde kanımda pıhtılaşma var bana spinal yaparlar mı acaba ?

Ablamında pıhtılaşma var o da spinal oldu kızı 1.5 yaşında şimdi. İnan ki bir şey duymuyor ve hissetmiyorsun. Yani ayık olmak bir şey değiştirmiyor inan

Ablamında pıhtılaşma var o da spinal oldu kızı 1.5 yaşında şimdi. İnan ki bir şey duymuyor ve hissetmiyorsun. Yani ayık olmak bir şey değiştirmiyor inan
Ayy bir yanım hep spinalden yana ama ben dayanamayıp devamlı sorular sorup napıyosunuz one falan derim heralde offff o belden yaptıkları iğneden de korkuyorum yaaa ablan kaç saat kaldı içerde canım ?

Aynen bende çok bozuldum zaten kendileri normal istiyor ben korkuyorum onlar öyle söyleyince yok kilon öylece kalıyor karnın falan yarım insan oluyorsun sinirim bozuldu

Hiç bozulma canım.. Normal istemekle olmuyor maalesef. Zorunlu sezaryen olmak zorunda kalabiliyorsun.. Ayrıca kalan karna gelince sporla hiçbir şey kalmıyor. Ben kilolu hamile kaldığım halde öyle karnım yoktu. Bünye meselesi.. Normal doğumda da kalabilir.. Saçma sapan konuşmaları duyma canım. Şu günlerin tadını çıkar.. Ne derlerse desinler sen aldırış etme. Yarım insan falan olmuyoruz. Çok şükür sapasağlamız. İyi ameliyat olan da mı yarım.. Ayy böylelerine uyuz oluyorum

Ayy bir yanım hep spinalden yana ama ben dayanamayıp devamlı sorular sorup napıyosunuz one falan derim heralde offff o belden yaptıkları iğneden de korkuyorum yaaa ablan kaç saat kaldı içerde canım ?

Canım konuşamazsın maalesef iğne olurken anestezi doktoru sana nefes al ver tut gibi komutlar veriyor..iğne süresi 2 dakika.. Hemen yatıp uyuşuyorsun. Ben 8de girdim 8.30da çıktım.. Ablam da öyle 45 dk kaldı ama onun miyomu vardı ayrıca.. O sebepten. İğneyi görmedim bile göstermedi bana yani.. Nasıl bir iğne onu bilmem. Bilmeyi de tercih etmem zaten..

Peki hissediyo musun iğneyi aciyo mu bide hareket etmeden bi anda nasıl yapcaklar igneyi kusura bakma çok soru sordum ilk kez doğurcam :)

Peki hissediyo musun iğneyi aciyo mu bide hareket etmeden bi anda nasıl yapcaklar igneyi kusura bakma çok soru sordum ilk kez doğurcam :)

Popoya yediğin iğneden daha az acılı öyle diyeyim. Ayaklarını uzatıp masada oturuyorsun. Ellerini dizine uzatıp başını doktorun dediği gibi ediyorsun o yerine hemen iğneyi yapıp yat diyor ve yardım ediyor yatarken. Hepsi bu :) hatta uyuşurken bi uykun gelir gibi oluyor ama uyumuyorsun öyle hissediyorsun sadece.sonrası heyecan ne zaman çıkacak merakla bekliyorsun o sırada anestezi doktoru aana soru soruyor sohbet muhabbet falan.. Sonra bebişi yanına getiriyor ve orda yatağa alıp temizliyorlar tartıyorlar giydiriyorlar.. Sen dikilirken aklına bile gelmiyorsun bebişe bakmaktan kendine odaklanmıyorsun.. sonra sedyeye alınıp bebişini kucağına veriyorlar doğruuu odayaa.. Çok güzel amaa o anlar.. Canım sor tabii ki.. Bilgimiz olduğu sürece hiç sıkılmam açıklarım

Ay ne güzel ya allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birde seyden korkuyorum ya tam uyuşmazsam hissedersem diye korkuyorum

Ayy Rabbim uzun omurler versin brebisine benimde 5 ay var doguma daha ama bendenxok heycanliyim ve sanirim bende sezeryan olucam

Ay ne güzel ya allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birde seyden korkuyorum ya tam uyuşmazsam hissedersem diye korkuyorum

Amin inşallah canımm..
ondan ilk bende korktum hatta ellerini hissettim dedim ben uyuşmadım durun.. Anestezi doktoru sağ ayak topuğunu kaldır dedi kaldıramadım tabii.. uyumuşum.. Ama ayağın uyuşur elinle ellediğindeki his gibi acı yok boş dokunma.. O kadar anlıyorsun ama acı yok

İnşallah bende güzelce ağrısız bir doğum yaparım hayırlısıyla alsaydım bir an önce kucağıma keşke

Ayy Rabbim uzun omurler versin brebisine benimde 5 ay var doguma daha ama bendenxok heycanliyim ve sanirim bende sezeryan olucam

Amin canım cümlemize inşallah.. Ben son ana kadar normaldim de işte mecbur sezaryen oldum. 7 yaşında oğlum. Ailede ilk sezaryen olan benim.. Ablam hep bana sordu. Sağ salim atlattı.. Bakalım 2. Sezaryen olur mu bilmiyorum.. Normal olabilir mi diye soracağım yarın

İnşallah bende güzelce ağrısız bir doğum yaparım hayırlısıyla alsaydım bir an önce kucağıma keşke

İnşallah canım.. Sağ salim doğsun.. Alırsın daha var doğmasına erken gelmesin sıpacık.. Ağrısız sızısız doğum yaparsın hepimiz yaparız inşallah

Benim eşim de şimdiden ilk çocuğumuz olacak inşallah sezeryan olma o zaman 3 hakkın olacak 3 çocuk az deyip beni sinir ediyor ileriyi düşünüyor Allah büyük diyorum öyle ama 3 az falan diyor sinir ediyor ya

İnşallah gönlünüzce olur ben normal doğumdan çok korkuyorum inanılmaz korkuyorum hemde

İnşallah gönlünüzce olur ben normal doğumdan çok korkuyorum inanılmaz korkuyorum hemde

Annemden dolayı korkmuyorum açıkçası hiç korkutmadı.. Ama tabii normal şart değil her zaman bebek ve anneyi de riske atmamak gerekli.. Spinal normal doğum da var bu arada..

Benim eşim de şimdiden ilk çocuğumuz olacak inşallah sezeryan olma o zaman 3 hakkın olacak 3 çocuk az deyip beni sinir ediyor ileriyi düşünüyor Allah büyük diyorum öyle ama 3 az falan diyor sinir ediyor ya

Ay Allahım biri doğmadan 3. Mü alemler bu erkekler yaaa.... Bizimki de 3. Diyor ama 2 yeter son bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…