- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
- Konu Sahibi Muserref20
-
Bi yakınımda spinal sezeryan yaptı çok memnun kaldığını söyledi ama ben hem çok korkuyorum uyanık olmaktan hemde kanımda pıhtılaşma var bana spinal yaparlar mı acaba ?Ben spinal anestezi oldum.. Normal doğum gibi bebişini görüyorsun onun ilk sesini duyuyorsun falan çok güzel bir duyguuu
Aynen bende çok bozuldum zaten kendileri normal istiyor ben korkuyorum onlar öyle söyleyince yok kilon öylece kalıyor karnın falan yarım insan oluyorsun sinirim bozulduYarım insan gibi derken? Sezaryen olanlar için mi? Öyleyse çok saçma yanii... Ne demekmiş o öyle.. Normal olmak zorunda değil ki..
Bi yakınımda spinal sezeryan yaptı çok memnun kaldığını söyledi ama ben hem çok korkuyorum uyanık olmaktan hemde kanımda pıhtılaşma var bana spinal yaparlar mı acaba ?
Ayy bir yanım hep spinalden yana ama ben dayanamayıp devamlı sorular sorup napıyosunuz one falan derim heralde offff o belden yaptıkları iğneden de korkuyorum yaaa ablan kaç saat kaldı içerde canım ?Ablamında pıhtılaşma var o da spinal oldu kızı 1.5 yaşında şimdi. İnan ki bir şey duymuyor ve hissetmiyorsun. Yani ayık olmak bir şey değiştirmiyor inan
Aynen bende çok bozuldum zaten kendileri normal istiyor ben korkuyorum onlar öyle söyleyince yok kilon öylece kalıyor karnın falan yarım insan oluyorsun sinirim bozuldu
Ayy bir yanım hep spinalden yana ama ben dayanamayıp devamlı sorular sorup napıyosunuz one falan derim heralde offff o belden yaptıkları iğneden de korkuyorum yaaa ablan kaç saat kaldı içerde canım ?
Peki hissediyo musun iğneyi aciyo mu bide hareket etmeden bi anda nasıl yapcaklar igneyi kusura bakma çok soru sordum ilk kez doğurcam :)Canım konuşamazsın maalesef iğne olurken anestezi doktoru sana nefes al ver tut gibi komutlar veriyor..iğne süresi 2 dakika.. Hemen yatıp uyuşuyorsun. Ben 8de girdim 8.30da çıktım.. Ablam da öyle 45 dk kaldı ama onun miyomu vardı ayrıca.. O sebepten. İğneyi görmedim bile göstermedi bana yani.. Nasıl bir iğne onu bilmem. Bilmeyi de tercih etmem zaten..
Peki hissediyo musun iğneyi aciyo mu bide hareket etmeden bi anda nasıl yapcaklar igneyi kusura bakma çok soru sordum ilk kez doğurcam :)
Ay ne güzel ya allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birde seyden korkuyorum ya tam uyuşmazsam hissedersem diye korkuyorumPopoya yediğin iğneden daha az acılı öyle diyeyim. Ayaklarını uzatıp masada oturuyorsun. Ellerini dizine uzatıp başını doktorun dediği gibi ediyorsun o yerine hemen iğneyi yapıp yat diyor ve yardım ediyor yatarken. Hepsi bu :) hatta uyuşurken bi uykun gelir gibi oluyor ama uyumuyorsun öyle hissediyorsun sadece.sonrası heyecan ne zaman çıkacak merakla bekliyorsun o sırada anestezi doktoru aana soru soruyor sohbet muhabbet falan.. Sonra bebişi yanına getiriyor ve orda yatağa alıp temizliyorlar tartıyorlar giydiriyorlar.. Sen dikilirken aklına bile gelmiyorsun bebişe bakmaktan kendine odaklanmıyorsun..sonra sedyeye alınıp bebişini kucağına veriyorlar doğruuu odayaa.. Çok güzel amaa o anlar.. Canım sor tabii ki.. Bilgimiz olduğu sürece hiç sıkılmam açıklarım
Ayy Rabbim uzun omurler versin brebisine benimde 5 ay var doguma daha ama bendenxok heycanliyim ve sanirim bende sezeryan olucamPopoya yediğin iğneden daha az acılı öyle diyeyim. Ayaklarını uzatıp masada oturuyorsun. Ellerini dizine uzatıp başını doktorun dediği gibi ediyorsun o yerine hemen iğneyi yapıp yat diyor ve yardım ediyor yatarken. Hepsi bu :) hatta uyuşurken bi uykun gelir gibi oluyor ama uyumuyorsun öyle hissediyorsun sadece.sonrası heyecan ne zaman çıkacak merakla bekliyorsun o sırada anestezi doktoru aana soru soruyor sohbet muhabbet falan.. Sonra bebişi yanına getiriyor ve orda yatağa alıp temizliyorlar tartıyorlar giydiriyorlar.. Sen dikilirken aklına bile gelmiyorsun bebişe bakmaktan kendine odaklanmıyorsun..sonra sedyeye alınıp bebişini kucağına veriyorlar doğruuu odayaa.. Çok güzel amaa o anlar.. Canım sor tabii ki.. Bilgimiz olduğu sürece hiç sıkılmam açıklarım
Ay ne güzel ya allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin birde seyden korkuyorum ya tam uyuşmazsam hissedersem diye korkuyorum
İnşallah bende güzelce ağrısız bir doğum yaparım hayırlısıyla alsaydım bir an önce kucağıma keşkeAmin inşallah canımm..
ondan ilk bende korktum hatta ellerini hissettim dedim ben uyuşmadım durun.. Anestezi doktoru sağ ayak topuğunu kaldır dedi kaldıramadım tabii.. uyumuşum.. Ama ayağın uyuşur elinle ellediğindeki his gibi acı yok boş dokunma.. O kadar anlıyorsun ama acı yok
Ayy Rabbim uzun omurler versin brebisine benimde 5 ay var doguma daha ama bendenxok heycanliyim ve sanirim bende sezeryan olucam
İnşallah bende güzelce ağrısız bir doğum yaparım hayırlısıyla alsaydım bir an önce kucağıma keşke
İnşallah gönlünüzce olur ben normal doğumdan çok korkuyorum inanılmaz korkuyorum hemdeAmin canım cümlemize inşallah.. Ben son ana kadar normaldim de işte mecbur sezaryen oldum. 7 yaşında oğlum. Ailede ilk sezaryen olan benim.. Ablam hep bana sordu. Sağ salim atlattı.. Bakalım 2. Sezaryen olur mu bilmiyorum.. Normal olabilir mi diye soracağım yarın
İnşallah canım ya hepimiz içinİnşallah canım.. Sağ salim doğsun.. Alırsın daha var doğmasına erken gelmesin sıpacık.. Ağrısız sızısız doğum yaparsın hepimiz yaparız inşallah
İnşallah gönlünüzce olur ben normal doğumdan çok korkuyorum inanılmaz korkuyorum hemde
Benim eşim de şimdiden ilk çocuğumuz olacak inşallah sezeryan olma o zaman 3 hakkın olacak 3 çocuk az deyip beni sinir ediyor ileriyi düşünüyor Allah büyük diyorum öyle ama 3 az falan diyor sinir ediyor ya
Valla beni sinir hastası edicek bu adam bana trip atıyor sezeryan deyinceAy Allahım biri doğmadan 3. Mü alemler bu erkekler yaaa.... Bizimki de 3. Diyor ama 2 yeter son bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?