Sezeryanla doğum yapacaklar buraya

Biliyorum canım ama onu yapmaya cesaret edemiyorum açıkcası
Bende o bele yapılan iğneden korkuyorum bakamam diyorum hissederim diyorum diyorum da diyorum çok tırsağım ya yani bana sen evlenemezsin derlerdi o derece

Bende o bele yapılan iğneden korkuyorum bakamam diyorum hissederim diyorum diyorum da diyorum çok tırsağım ya yani bana sen evlenemezsin derlerdi o derece
Bende öyleydim balayını hastanelerde geçirdim alışıyor evlenince herşeye

Aynen cnm bende cok korkuyorum 5 ay var daha nasipse doguma ama ben geceleri bazen uyanip dusunuyorum
Aynısı bende napcaz bilmiyorum valla ama genel aneztesi ile sezeryandan da korktum biraz o yüzden spinale daha sıcak bakıyorum

Aynısı bende napcaz bilmiyorum valla ama genel aneztesi ile sezeryandan da korktum biraz o yüzden spinale daha sıcak bakıyorum
Nasip kismet artik Rabbim hepimize saglikli bi hamilelik kolay dogum ve saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin

İlk normal 2.sezeryan 3.karar verilmedi daha normal olabilir diyorlar bu perşembe belli olacak

Biliyorum canım ama onu yapmaya cesaret edemiyorum açıkcası

Bana olmaz karın kasın yok ıkınamazsın dedi.. Bu da sezaryen olacak dedi. Spinal zaten artık sezaryenler dedi. Bu da o şekilde belden uyuşcak dedi. Bugün gittim de.. Sancın da olmaz yağlı karnın dedi. Yine kilo alma dedi.. Birazda karın kasına bağlı normal doğum.. Herkes yapamaz dedi bana..

Ay bende son demiştim ama korunduğum halde 3.ye hamileyim.. 4 yılda 3çocuk doğuran benim gibi biri varmıdır bilmiyorum

canım senin araların kısa.. Benim 7 yıl oldu ilkiyle Haa 3.olur bilemem ama bunu bile 2 yıl uğraştım yaniii... Pco vardı bende bi ilaç kullanmıştım ondan olmuştu. Onu yendim bebiko geldi..

Ayy evet o herkes yapamaz dediğinden biride benim heralde :) allahım hepimizin uardımcısı olsun .

Bende genel anestezi aştında sezeryan olmak istiyorum ama sanırım bunu yapan doktorlar azaldı ya da Ankara'da kalmadı. Bugün sorduğum her hastane doktor gerek görürse dedi belki telefon kayıtlarında çıkmasın diye isteğe bağlı değil dediler bilmiyorum ama bakalım. Kesinlikle normal Doğum yapamam panik atağım var hatta ameliyathane odasına alınmadan uyumam gerekiyor yoksa panikle o iğneyi bile yaptıramam diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…