- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
- Konu Sahibi Muserref20
-
Biliyorum canım ama onu yapmaya cesaret edemiyorum açıkcasıAnnemden dolayı korkmuyorum açıkçası hiç korkutmadı.. Ama tabii normal şart değil her zaman bebek ve anneyi de riske atmamak gerekli.. Spinal normal doğum da var bu arada..
Ay bende son demiştim ama korunduğum halde 3.ye hamileyim.. 4 yılda 3çocuk doğuran benim gibi biri varmıdır bilmiyorumAy Allahım biri doğmadan 3. Mü alemler bu erkekler yaaa.... Bizimki de 3. Diyor ama 2 yeter son bu
Bende o bele yapılan iğneden korkuyorum bakamam diyorum hissederim diyorum diyorum da diyorum çok tırsağım ya yani bana sen evlenemezsin derlerdi o dereceBiliyorum canım ama onu yapmaya cesaret edemiyorum açıkcası
Sende mi spinal oldun canım ?Bende o bele yapılan iğneden korkuyorum bakamam diyorum hissederim diyorum diyorum da diyorum çok tırsağım ya yani bana sen evlenemezsin derlerdi o derece
Bende öyleydim balayını hastanelerde geçirdimBende o bele yapılan iğneden korkuyorum bakamam diyorum hissederim diyorum diyorum da diyorum çok tırsağım ya yani bana sen evlenemezsin derlerdi o derece
Yok olan tanıdığım çok ilk çocuğumuz inşallaaahhhh daha canım ama ben kısmet olursa tamamen uyumak istiyorumSende mi spinal oldun canım ?
Ne bileyim tamamen uyumak istiyorum bakamam ki ben belden yapılan iğne çok acırBende öyleydim balayını hastanelerde geçirdimalışıyor evlenince herşeye
Aynen cnm bende cok korkuyorum 5 ay var daha nasipse doguma ama ben geceleri bazen uyanip dusunuyorumİnşallah gönlünüzce olur ben normal doğumdan çok korkuyorum inanılmaz korkuyorum hemde
Aynısı bende napcaz bilmiyorum valla ama genel aneztesi ile sezeryandan da korktum biraz o yüzden spinale daha sıcak bakıyorumAynen cnm bende cok korkuyorum 5 ay var daha nasipse doguma ama ben geceleri bazen uyanip dusunuyorum
Nasip kismet artik Rabbim hepimize saglikli bi hamilelik kolay dogum ve saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versinAynısı bende napcaz bilmiyorum valla ama genel aneztesi ile sezeryandan da korktum biraz o yüzden spinale daha sıcak bakıyorum
Amin canım inşallahh hepimiz için hayırlısıNasip kismet artik Rabbim hepimize saglikli bi hamilelik kolay dogum ve saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin
İlk normal 2.sezeryan 3.karar verilmedi daha normal olabilir diyorlar bu perşembe belli olacakBenim önceki doğumlar sezeryan olduğu için şimdiki gebeliğim de sezeryan olacak malesef normal doğum yapmayı çok isterdim oysa ki.. İkinci sezeryanm çok zor geçmişti. Doktor n bana önerileri var sizinle paylaşmak isterim.
Çok kilo almamaya çalışın ben beslenme uzmanından yardım alarak geçiricem bu dönemi.
Sürekli sezeryan bölgenize nemlendirici sürün, eğer ki ilk gebeliğinizse yine aynı bölgeye uygulayın. Ben bio oil tercih ediyorum çok faydası var.
En az 3 litre su için. Ben 5 litre falan tüketebiliyorum.
Stresten kesinlikle uzak durmaya çalışın. Benim iki hamileliğim de çok stresli geçti sürekli kasıldım sezeryan sonrası çok kötüydü
Hiç birşey i bu dönemde kafaya takmamaya çalışın. Siz en değerli varlığı taşıyorsunuz bundan Daha güzel birşey olabilir mi tadını çıkarmaya çalışın.. Eşinizle mutlu olun. Süreç Yaklaştıkça heyecanınız katlansın bebeğinizi huzurla sağ salim kucağına alırsınız inşallah :)
Biliyorum canım ama onu yapmaya cesaret edemiyorum açıkcası
Ay bende son demiştim ama korunduğum halde 3.ye hamileyim.. 4 yılda 3çocuk doğuran benim gibi biri varmıdır bilmiyorum
Ayy evet o herkes yapamaz dediğinden biride benim heralde :) allahım hepimizin uardımcısı olsun .Bana olmaz karın kasın yok ıkınamazsın dedi.. Bu da sezaryen olacak dedi. Spinal zaten artık sezaryenler dedi. Bu da o şekilde belden uyuşcak dedi. Bugün gittim de.. Sancın da olmaz yağlı karnın dedi. Yine kilo alma dedi.. Birazda karın kasına bağlı normal doğum.. Herkes yapamaz dedi bana..
canım senin araların kısa.. Benim 7 yıl oldu ilkiyle Haa 3.olur bilemem ama bunu bile 2 yıl uğraştım yaniii... Pco vardı bende bi ilaç kullanmıştım ondan olmuştu. Onu yendim bebiko geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?