sezeryanla doğum yapanlar ne olur bir şey söyleyin!!!
ikinci çocuğumu doğurucam allah nasip ederse ilkini sezeryanla doğurdum ikincisi de sezeryan olur dimi?
bir de kaç haftalık iken doğuma alıyorlar?
ne olur tecrübeli anneler yardımcı olun. kafamda bir sürü soru işareti var of of
İlk doğumum sezeryan. Doktoruma ikinciyi normal doğum yapıp yapamayacağımı sordum. Sancın gelirse deneyebiliriz dedi. Yapabilecek doktor bulmak lazım. Doktorlarımız uğraşmak istemiyorlar. Planlı sezeryanlar 38. Hafta civarında yapıyorlar.
Normal doğumu beklemekte yarar var, belki olur.
Tabii ilk doğumda nasıl kesi yapıldı, kaç sene sonra gebe kalındı bunlar da önemli.
arkadaşım bugün 36. haftada doğuma alıyorlar bu doğrumu acaba?
Herhangi bir sağlık sorunu yoksa 36 hafta erken diye biliyorum ben. Genelde duyduğum 38 haftalıkken.
hı anladım seni bayıltmışlarmıydı
Senin çatın dar oldug icin sezaryandan kaçışın yok,10 yılda ara versen normal doguramazsin bende gecen sene sezaryan oldum yine hamileyim 2. Sezaryan Olcay icin mecbur planlı olacak yani 37-38 haftlarda alırlar bebeği ama benim dokyorum iki sezaryan arası az oldug icin dahada erken olabilr demişti mesela 34. Haftada suyun gelebilir demişti ama senin iki sezaryan arası yakın olmadig icin böyle bı sorunun olmazsezeryanla doğum yapanlar ne olur bir şey söyleyin!!!
ikinci çocuğumu doğurucam allah nasip ederse ilkini sezeryanla doğurdum ikincisi de sezeryan olur dimi?
ne olur tecrübeli anneler yardımcı olun. kafamda bir sürü soru işareti var of of
niye acildi nasıl durum yaşamıştınEvet genel anestezi oldu.acil sezeryandı çünkü.
özelde yapmıştım acaba gerçekten çatım dar mı değilmi şüpheliyim kandırdımı acaba beni:44:Senin çatın dar oldug icin sezaryandan kaçışın yok,10 yılda ara versen normal doguramazsin bende gecen sene sezaryan oldum yine hamileyim 2. Sezaryan Olcay icin mecbur planlı olacak yani 37-38 haftlarda alırlar bebeği ama benim dokyorum iki sezaryan arası az oldug icin dahada erken olabilr demişti mesela 34. Haftada suyun gelebilir demişti ama senin iki sezaryan arası yakın olmadig icin böyle bı sorunun olmaz
seninde genel anestezi miydibenim ilk bebe sezeryandı ikinci de öle oldu 38 haftalıktı
niye acildi nasıl durum yaşamıştın
özelde yapmıştım acaba gerçekten çatım dar mı değilmi şüpheliyim kandırdımı acaba beni:44:
seninde genel anestezi miydi
niye acildi nasıl durum yaşamıştın
Haftaya sezeryanla doğum yapacağım Allah izin verirse. İlk doğumum ama bildiğim birkaç şeyi paylaşmak isterim. Kesinlikle ve kesinlikle 36. haftada falan sezeryan olmayın. Bu çok yanlış. Benim doktorum bebeğin anne karnında ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi olduğunu söyledi ve kızımı 39+0 da doğuracağım. Hatta ben 40 desem onu da kabul ederdi ama sancı falan yaşamak istemiyorum. Bekleyebildiğiniz kadar bekleyin derim. En iyisi 39 ve sonrası. Hem sarılık olma ihtimali en aza iniyor hem solunum yolları tamamen gelişmiş oluyor. Anne karnında 1 gün bile bebeğin gelişimi için çok önemli. Kötü düşünmek istemiyorum ama bu erkenden sezeryan yapmak isteyen doktorlar hastanelerinin kasasını düşünüyor olabilir, aklınızda olsun derim. Neticede vaktinden önce doğan bebek küvöze alınacak yenidoğan yoğun bakımda yatacak ve o yattıkça hastane para kazanacak. Allah muhafaza ama böyle düşünen vicdansız doktorlar da olabilir. Çok uyanık olmalıyız. Evlatlarımız herşeyden kıymetli. Gözümüzü dört açalım.
37 yada 37 dolup en geç 38 in ortasında alıyorlar bebde sezeryan oldumsezeryanla doğum yapanlar ne olur bir şey söyleyin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?