sezeryanla doğum yapanlar ne olur bir şey söyleyin!!!

Pardon devamini burdan yaziyorum sezeryan dogumda 3-4 yıl sonra normal doğum yapabiliyorsun..epidural sezeryan oldum ben bayiltmadilar bebegim dogdugunda gördüm yani ama dediğim gibi sonrası çok sîkıntılı normal doğumdan yanayîm eğer bir problem yoksa kesinlikle normal dogum tavsiye ederim

İmza

...........................................................................................

benim doktorum hastane de değil ama doğum için hastaneye gekiyor yani doğumumu yine özel muayenehanesine gittiğim doktorum yaptıracak hastanenin kasasını yani bebek için neden düşünsünler ki ,zaten dışarda doktora ne hastanenin kasasından o doğum için olan ücretini alır heralde.....Kötü düşünüpte moralinizi bozmayın kuruntularla bazen acil bir şeyler vardır bebğin alınması gerekiyordur , doktorun işine karışıpta haytınızı tehlikeye atarsanız ne olacak o tarafınıda düşünmek lazım bence......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…