- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Peki neden almıyorsunuz ?Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
siz neden bir klima almıyorsunuz çalışıyorsanız çok merak ettim
Daha onceki konuda vantilator al dedi insanlar 2 tane alsan 200 lira etmez kapat camlari perdeleri karsilikli calistir iste..
Ne desin insanlar burda para toplayip urfaya klima mi yollasin
Instagramda kampanya acalim istersen
Ya da ben urfa valiligini arayim bi cozum bulsun
Suriye girisine de duvar orsun sicak esmesin
Ama yok premsesi illa kocasi dusuncek
Şaşırıyorum bazen gerçekten, bende madden evi zor geçindiren tek maaşlı bir koca var zannetmiştim.
Meğer karı-koca memurlar !
Peki daha ne diye soruyor insan işte ,ilginç.
klima sizi hasta etmesinVantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Bende oyle sanmistim ama ogretmenmis ya insanin evinde illa klima olcak diye bir kaide mi var ?
Velev ki para yok vantilator al dedik yok
Babanlarda 3 tane varmis birini iste dedik yok
Taksitle al yok
Kocasi dusuncek ben de bunu anlamadim
Hamile olan 5 lt su icen sensin soyle madem kocana alsin ona da yok..
Eeee ???
Yazdi ya kocasi akil etcek benim karim sicakta napiyo diye dusuncek
sen de çalışıyorsan senın de paran var demektirCanım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Tamam öğretmenmişsin işte al bi tane klima eşin almıyorsa. Taksitle al ödersin. Hiç kenarda paran yok mu ya da kredi kartın yok mu yoksa bile ara bankanı 2 güne bi kart yollarlar böl taksite ödersiniz.Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Keşke kart bilgilerini ezbere bilseydin. İnternet bankacılığın varsa yeni kartı beklemene gerek yok hemen sanal kart oluşturup alabilirsin.Kızlar kredi kartın vardı ama dün bulamadım.bankayi aradim yeni kart istedim.kartik gelince ilk iş internetten sipariş vermek çünkü burada klima satan yerlere pek güvenemiyorum kaçak vs olabilir diye ...bakalim artık internetten sipariş verince kaç güne gelecek ..keske dediginiz gibi yaz basında yapsaydım.ama aile bütçesini düşünüp yapmadım....
Mantık şu onu hamile haliyle kendi değil KOCA'sı düşünecek.
Bayan hamile kırmak üzmek istemem ama neyin kafası bu anlamadım.
Bilmiyorum belki naz tuz yapmak azıcık ilgi alaka bekliyor ama,farkında olmadan kendine işkence ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?