- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Kart bilginleriminternet hesabımda yazıyor diye biliyorum ...nasil şanal kart olusuyoKeşke kart bilgilerini ezbere bilseydin. İnternet bankacılığın varsa yeni kartı beklemene gerek yok hemen sanal kart oluşturup alabilirsin.
sizde de hata var kusura bakmayınBirde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
Hep bu ozcan deniz dizileri yuzunden
Kart bilgilerin yazar da o arkasındaki 3 haneli sayı internet bankacılığında yazmaz. Onu ezbere biliyorsan eski kartını da iptal etmediysen o kartınla alabilirsin.Kart bilginleriminternet hesabımda yazıyor diye biliyorum ...nasil şanal kart olusuyo
Klima niye acilmiyor cocuk olunca ? Delirme....benim iglum digdu andan beri klimaninaltinda yaz kis...klimasiz hayatta uyumaz....yeterki ustune uflemesin ne zarar olcak abartmayin o kadaranlayabiliyorum sizi ıslak havlu koyun vücudunuza eğer alacak durumunuz yoksa. Çocuk olunca klima da açılmiyo maalesef.gece de çok cam açamıyorum çocuğa çarpar diye. Yandım bu sene yandım. Bir de bebeğim bugün yatağına koyunca ağlıyor kucağımda uyumak istiyor bu sıcakta perişan oldum
haklısın ama
Ah şu erkekler de azıcık düşünceli olsa be ya....
Ya öyle imalarla anlamaz tabii erkek bu, açık açık ben klima istiyorum, sıcaktan evde durulmuyor diyeceksiniz.Birde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
Yok o ozellik onlarda ust modelleri cikmadi daha
Klima lazim olcem mi ben bu sicakta cik cik cik diceksin
Alın zorlayın taksit vs alın bişeyler artık. Urfa'da klimasız öylece oturulmaz. Gebesiniz birde.Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Yani ben anlamıyorum bu kadar basit bişeyi neden bu kadar uzatıyorsunuz! Sanki mekik fırlatacaksınız! Bu kadar mız mız olmayın be üfffKızlar kredi kartın vardı ama dün bulamadım.bankayi aradim yeni kart istedim.kartik gelince ilk iş internetten sipariş vermek çünkü burada klima satan yerlere pek güvenemiyorum kaçak vs olabilir diye ...bakalim artık internetten sipariş verince kaç güne gelecek ..keske dediginiz gibi yaz basında yapsaydım.ama aile bütçesini düşünüp yapmadım....
ya bunun erkekle kadınla alakası yok. Bu nasıl bir ima şeklidir yarabbi, bundan kim anlar kiYa öyle imalarla anlamaz tabii erkek bu, açık açık ben klima istiyorum, sıcaktan evde durulmuyor diyeceksiniz.
Bazen gerçekten erkeklerin dediği kadar varız, anlaşılmaz.
Vhalla ben konu sahibine hak verdim
Yani adam cocugunu dusunur bari...
Bizde de klima yoktu hamile olana kadar
Idare ediyorduk...ama hamilelik mevzusu olunca direk cocugu dusunerek aldi hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?