- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Tamam da pamuk premses öğretmenmiş. Adam belki aman ihtiyacı olsa alır diye düşünüyor. Bi de tok acın halinden anlamıyor işte. Kendi klimalı yerdeymiş. Söylese alırdı belki.neyse kendi alacak inşallahVhalla ben konu sahibine hak verdim
Yani adam cocugunu dusunur bari...
Bizde de klima yoktu hamile olana kadar
Idare ediyorduk...ama hamilelik mevzusu olunca direk cocugu dusunerek aldi hemen...
Ben çok iyi anlıyorum. Hamileyim ve bende duramıyorum bi dk klimasız nefesim kesiliyor ruhum sıkılıyor sıcak memleketteyim. Havalar çok sıcak neyseki çok sıcaklar gitti. Allah yardımcın olsunn bol bol duş al soğuk biseyler tüket sabır diret aldır alma imkani varsa.Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Şöyle desen herif bana klima al bitti. 9 cu çocukta anlar belki ima ima et sen .Birde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
o yoruma kadar kafamda çözümler üretiyordumNeyse ya ben bir şey demiyorum.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Tabi orasi da oyle...alacakmis zaten...gerci gec kaldi surda bityi bitcek yaz boşa cile çektiAMA kova hatunu adam düşünmüyorsa kadınında ekonomik özgürlüğü varsa neden onun keyfini beklesin ki ?
Herkes bir düşünmüyor işte .
şu gebelik hormonları keşke benide vuraydı da eşime eziyet edeydim belki az biraz kıymetim olurdu
Hahaha ben de koltuğumdan tiksindim. Bir de bir markanın yoğurt ambalajından.Hamilelik Hastalık değildir hormon mormon bahane benim ablamda hamileyken koltuk takımına aş erdi bana abartı geldi sürekli hormon diyordu
Canı naz çeken hormonu bahane ederek normalde yaptırmayacakları şeyleri istiyorlar
her haltı kendim yaptığımdan mütevellit bu sistemde de başarılı olamadım tosun gibi kendi işimi hep kendim gördüğümden ay karıcım ay hanımcım diyen bir herifim olmadı
bende çok bekledim ama olmadı
bir kez midem bile bulanmadı
eşim kıymet verir bana ama
maksatım eziyet etmekti biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?