- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
hayır şiddet böyle başlamaz (bana göre). ya da ben eşimle sık sık el şakası yaptığım için bana şiddet gibi gelmeyen size şiddet gibi geliyordur bilemiyorum.Ya vurdu işte ittirir gibi hafifçe bir anda. Ama böyle ufak ufak başlamaz mı şiddet? Ayrıca mesleğim var ama çalışmıyorum şu an bana mesleğim için saygı göstermiyor tabiki. Ama annemden çekinir, rezil olmak istemez vs bunu kast ediyorum.
Ya vurdu işte ittirir gibi hafifçe bir anda. Ama böyle ufak ufak başlamaz mı şiddet? Ayrıca mesleğim var ama çalışmıyorum şu an bana mesleğim için saygı göstermiyor tabiki. Ama annemden çekinir, rezil olmak istemez vs bunu kast ediyorum.
Hay ağzınız bal yesin anlayan biri çıktı çok şükür. Çocuk çişin içinde kalmış o yüzden acele ettim zaten, çok yeni anneyim daha 41 günlük bebeğim o yüzden panik oluyorum hemen. Evet bağırmamam gerekirdi ama bağırmanın karşılığı vurmak olabilir mi? O da bana bağırsaydı ki bağırdı da.Ağır kanlı insan rahatlığı, yayıla yayıla iş yapması, kırk saat bekletmesi elbette insanın sinirini bozar. Lütfetmiş gibi aheste davranmak, bekletmek, elini ağırdan tutmak benim için sinirime yapılan bir taciz hareketidir.
Bizim evde tartışmalar genellikle eşimin ağır kanlı olması, bir şeyi ikinciye ve üçüncüye tekrarda anca yapmaya başlaması ve aksine benim de tamamen zıttı olarak tez canlı biri olmam, tek söylenmede yerimden fırlayıp elimdekini bırakıp o işi en kısa vakitte halledebiliyor olmamdan çıkar.
Bu konuyu konuştuk, aşamadık, bir ara bağırıyordum baktım boğazıma yazık, şimdi koyun güder gibi üç dört tekrarda yaptırıyorum işi yine, en azından diyorum yapıyor. Bu bizim ülkenin yetinme kafası klasik, ben de uydum "En azından bi şeyler yapıyor adam, beterin beteri var Gangsta" diyorum, siz de böyle deyip kendinizi sakinleştirin. :) Bu teselliyi vermek gerçekten can sıkıcı ama, tüm ömrünü bir koltukta oturarak geçiren adamların varlığında yine diyorum babalık yapabilenine denk gelmişim, ağır mağır yapıyor kendince.
Sinirinizin hiçbir faydası olmayacak, diğer yönden düşünmeye bakın çünkü bu bir huy.
Kendisine bağırmanız da, eşinizin sizi itmesini haklı çıkarmaz çünkü siz de durduk yere bağırmadınız, ben anlayabiliyorum sizin o beklerkenki, acele davranılmasını düşündüğünüz andaki aheste tavra sinirinizi, ben de çok gerilirim törenle iş yapanı gördükçe.
Kendi aracımız yok ne yazık ki uçak seferlerini bekliyoruz haziranda gidicez umarım.bunun bir tik ilerisi “ben de esimin agzini burnunu birbirine kattim, ama o nasil kafami ittirir ya” falan bence. kendinizi hakli goreceginiz bir sey yok bu konuda. ayrica kendinize es olarak sectiginiz adami annenizle korkutmayin. cok ayip.
son olarak da 2 ay mahsur kalma mi olur ya? valilikten elini kolunu sallayan izin alabiliyor ben evinize niye gitmediginizi anlayamadim.
Bu ne ya allah aşkına çocuk gibi.Kendisi bana vurdu önce fark ettiyseniz? Ben ona karşılık verdim.
Hay ağzınız bal yesin anlayan biri çıktı çok şükür. Çocuk çişin içinde kalmış o yüzden acele ettim zaten, çok yeni anneyim daha 41 günlük bebeğim o yüzden panik oluyorum hemen. Evet bağırmamam gerekirdi ama bağırmanın karşılığı vurmak olabilir mi? O da bana bağırsaydı ki bağırdı da.
Ya vurdu işte ittirir gibi hafifçe bir anda. Ama böyle ufak ufak başlamaz mı şiddet? Ayrıca mesleğim var ama çalışmıyorum şu an bana mesleğim için saygı göstermiyor tabiki. Ama annemden çekinir, rezil olmak istemez vs bunu kast ediyorum.
Tabiki böyle değil çok iyi anlaşırız normalde, hep çok şanslı bir kadın olduğumu düşünür - düm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?