benim bir tane çocuğum var inanmıcaksınız ama şuan ben çocuğumu bekliyorum 2 ayşında beni sabah öldüresiye dövdü çocuğuda aldı gitti sevgilisinin yanına gitti arıyorum ama açımyor mesleğim yok dediğiniz gibi karın tokluğuna oturuyorm ya bn çok kahretsin söylenecek bişey yok aileme güvensem 5 dk durmam bu adamın yanında ama yok
benim bir tane çocuğum var inanmıcaksınız ama şuan ben çocuğumu bekliyorum 2 ayşında beni sabah öldüresiye dövdü çocuğuda aldı gitti sevgilisinin yanına gitti arıyorum ama açımyor mesleğim yok dediğiniz gibi karın tokluğuna oturuyorm ya bn çok kahretsin söylenecek bişey yok aileme güvensem 5 dk durmam bu adamın yanında ama yok
canım benim baba evine dönmeyi enson düşün bence ne olursa olsun zor oluyor geri dönmek Allaha dua et eşine akıl fikir versin sen kendini üzme ne olursa sana olur herkes dışardan üzüldüm der ama olan sana olur inşallah herşey düzelir bu da bir imtihan de ve dua et
Bu nasıl bir yorum yaa....
Baba evine geri dönmek çok mu zor.. Aldatılıp dayak yiyip hakaret görmekten, çocuğunun kaçırılmasından kocanın eve gelmemesinden senin yanından çıkıp başka kadının koynuna gitmesinden daha mı zor baba evine gitmek.....
Alla harkadaşın eşine akıl fikir vermiş zaten akılsızca bir hareketi yok, hatta fazla akıllı, ordan oratya 2 hatun arasında gününü gün ediyo, keyfi gelince seviyo, keyfi gelince dövüyo, kadın kaçmasın diye de çocuğunu rehin tutuyo, daha ne akıl versin????
Evet arkadaşın yaşadığı bir imtihan... Kendi hayatını mutlu yaşşamak için vereceği bir imtihan. Kocasıyla kalırsa aldatılmaya dayağa ve hakarete devam.... Ayrılır baba evine dönerse, belki zor günler yaşar ama en azından dayak yemez.... Huzurlu olur.... Bi iş bulur çalışır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?