şiddet görüyorum hakarete uğruyorum yalvarıyorum aileme destek olmuyorlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi su01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
6
0
86
Adana
kendi isteğim dışında evlendim nişanlıyken aldatıldığımı öğrendim anneme istemiyorum dedim ve bir ton dayak yedim sonra evlendim evliliğimizin ilk günü kocam benim koynumdan çıkıp başka kadına gitti defalarca aldattı bn hatalarını gördükçe dayak yedim ve şimdide hakaret doğru düzgün eve bile gelmiyor her ay evin masraflarını eksiksiz karşılıyor aileme anlattım ayrılmak istediğimi söyledim önce kabul etmediler şimdide gel diyorlar babamın evi burdan daha kötüdür oraya gitsem hayatım tamamen biticek annem rahat vernez her yaptığım göze batar artık hiç bişeyde gözüm yok bn daha22 yaşındayım ama beni mahfettiler bitmişim ben

bir meslegin yok mu? bir ise girsen calissan ailene yuk olmadan aksamdan aksama eve gitsen sadece yani..
babanin evi bundan iyidir sanirim..

canım benim baba evine dönmeyi enson düşün bence ne olursa olsun zor oluyor geri dönmek Allaha dua et eşine akıl fikir versin sen kendini üzme ne olursa sana olur herkes dışardan üzüldüm der ama olan sana olur inşallah herşey düzelir bu da bir imtihan de ve dua et

allah yardimcin olsun canim bi kere. daha cok gecmissin. bir isin varmi? eger yoksa calisamazmisin? baska kimsen yokmu? yani ne bilim abim ablan felan onlara gitsen bir sureligine. en azindan kendi duzenini kurana kadar. baba evine donmek cok kotu. her yaptigin batar onlara.......

canım defalarca aldatıldım dayak yedim eşim eve bile gelmiyor diyorsun
ortada evlilik falan kalmamış ki zaten
baba evi daha kötü diyorsun ama şu durumdan daha kötü olacağını sanmıyorum canım
eğer çocuğunda yoksa bir dakika bile durma.git bir işe gir kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış.
bu adamı çekeceğine aileni çek daha iyi bence
ayrıca boşandığında yeni bir hayat kurma şansın var.belki kısa sürede tekrar evlenip mutlu da olabilirsin ama bu adamın yanında karın tokluğuna ömrünü heba edersin ancak

benim bir tane çocuğum var inanmıcaksınız ama şuan ben çocuğumu bekliyorum 2 ayşında beni sabah öldüresiye dövdü çocuğuda aldı gitti sevgilisinin yanına gitti arıyorum ama açımyor mesleğim yok dediğiniz gibi karın tokluğuna oturuyorm ya bn çok kahretsin söylenecek bişey yok aileme güvensem 5 dk durmam bu adamın yanında ama yok

canım yine de durma
bir anne babanın böyle bir durumda evladına yardım etmeyeceğine inanmam en azından inanmak istemiyorum
adam seni göz göre göre aldatıyor üstelik dövüyorda
adamın elle tutulur hiçbir yanı yok ki canım ailen ne için otur diyecekler ki sana
adam seni öldürsün diyemiağır konuştum belki ama canım böyle karaktersiz biri seni öldürmesede hastalık sahibi eder canım
biraz kendine güven ve değer ver

okudum ama uzun süre ne yazacağımı bilemedim.eğer ailenin yanına gidemiyorsan işin de yok.yani o adammı çekmek zorundaysan.bunu en iyi şekile getirmeye çalış bence.ne biliyim ne yapıyorsa yapsın baksansa söylesem dayak yiyorum demişsin karışma ki dövmesin seni.Allahından bulsun.canına yazık sen desen de devam edecek zaten.sende alttan alttan iş ara belki bulabilirsin ve o zaman ailenin yanına gidersin............belki de mantıksız yazdıklarım ama bi çözüm yolu bulamadım...

Ortada şiddet var, aldatma var, her şey var. Seni dövdüğünde git bir darp raporu al, birkaç da şahit bul boşan, tazminat da nafaka da alırsın. Ne demek çocuğu kaçırmak yahu, adam o kadar haksız ki...

Daha da gençsin, istersen bir süre ailenle kalırsın, sonra baktın orada da olmuyor, kendini toparlar, bir işe girer yavrunla yaşarsın. Kendine bunu yapma. Aldatıldığını bile bile, o şartlar altında orada yaşama. O kadar gençsin ki.. Mutlaka yeni bir başlangıç yapabilmelisin. Önce çocuğun, sonra kendin için yapmak zorundasın.

Sitenin hukuk bölümüne gir, yaz derdini, avukat arkadaşlar yol gösterir sana.

nasil alip gider cocugu o kadinin ya bu nasil bir mantikdir
hayret bise adama bak ya
bu bolumu okuyunca sinir oldum iste yok bole bisee
yaptigin igrenclige cocugunu niye karistiriyosun ne hakkin var 2 yasindaki bir cocugun bilinc altina bunlari yerlestiriyorsunn ...offfff
Allah yardimcin olsun canim ya
ailenin yanina gidemiyorsun anlamaya calisiyorum seni
peki hic mi kendi ayaklarin ustunde durma sansin yok
bir ise girsen baktin yapabiliyorsun sonra cocugunle yeni bir hayat kurma sansin hic mi yok...
ay ne dicegimi sasirdim....

İnanamıyorum ya nasıl bir mantık bu hem eşini döver hemde çocuğunu alıp o kadının yanına gider..
Gitsene karakola şikayet et darp raporu al kendine böyle nereye kadar yaşanır ki bu durum.
Bulunduğun yerin baroları vardır mutlaka sana ücretsiz bir avukat temin ederler eğer babanın yanına dönemiyeceksen sığınma evleri var artık oraya gidersin.
Biraz cesaret et lütfen elinde kalırsın bu hayvan zalimin hiç mi çocuğunu düşünmüyorsun git kurtul artık.

Arkadaşlara katılıyorum cesur bir adım atman gerekiyor artık. Çocuğun için atmalısın. Sığınma evlerine de başvurabilirsin. Öncelikle darp raporu al eşinden şikayetçi olursan içeri bile atarlar onu. Ailenin yanında göreceğin baskı, bu adamın seni sürekli dövmesinden aşağılamasından çok daha iyidir.

hemen darp raporu al ve boşan böyle gitmez baba evi bundan daha iyi. hem o çocuğun psikolojisi için bunu yapman lazım.böyle baba(!)elinde büyümemeli biraz daha cesur olman lazım.

Allah yardımcın olsun canım
Ben de arkadaşlara katılıyorum
bir an önce plan yap ve yolunu çizmeye bak

Bu nasıl bir yorum yaa....
Baba evine geri dönmek çok mu zor.. Aldatılıp dayak yiyip hakaret görmekten, çocuğunun kaçırılmasından kocanın eve gelmemesinden senin yanından çıkıp başka kadının koynuna gitmesinden daha mı zor baba evine gitmek.....
Alla harkadaşın eşine akıl fikir vermiş zaten akılsızca bir hareketi yok, hatta fazla akıllı, ordan oratya 2 hatun arasında gününü gün ediyo, keyfi gelince seviyo, keyfi gelince dövüyo, kadın kaçmasın diye de çocuğunu rehin tutuyo, daha ne akıl versin????
Evet arkadaşın yaşadığı bir imtihan... Kendi hayatını mutlu yaşşamak için vereceği bir imtihan. Kocasıyla kalırsa aldatılmaya dayağa ve hakarete devam.... Ayrılır baba evine dönerse, belki zor günler yaşar ama en azından dayak yemez.... Huzurlu olur.... Bi iş bulur çalışır...

aslında benim kafamdaki fikir önce bi iş bulmak iş konusunu halledeyim durmucam ailemin yanına gitsem ikinci bi defadaha hayatımı mahfederler başkasıyla evlendirirler kendim başarıcam aslında çok korkuyorum ya yapamassam siz beni cesaretlendirdiniz saolun

haklısın canım ama ben şu an eşimden ayrıyım annemle kalıyorum iş nedeniyle ancak yazın gidebileceğim buna rağmen annemin hareketleri çok batıyor mesela. aileler araya girip arkadaşın eşi ile konuşsa o da niyeti neyse söyler ve belki döner evine,yok eğer ben böyleyim derse rkadaş da elinden geleni yapmış olur ben bunu diyorum o kadar

Adamın niyeti belli işte, söyletmeye gerek varmı.. KArısı çalışmıyor ona muhtaç nasıl olsa diye, dövüyo aldatıyo hakaret ediyo...
DAha hala niye niyetini sorsunlar ki...

Arkadaşım sen biran önce kendine bi iş bulmaya bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…