- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
bende allaha havale ettim...sözde ailem olacak sahizlari...Şiddet var hakaret var sevgili var daha ne bekliyorsun o evde bak kaç tane arkadaşımız sana yol gösteriyor ailenide ikna etmeye çalış baktın olmuyor kadın sığınma evine gidersin çalışırsın çocuğunun ve senin rızkını çıkarırsın.
Böyle evlatlarına sırtını dönen ailelerede allah belanızı versin diyorum sadece öbür dünyada yatacak yerleride olmayacak çünkü evlet bu başka bişey değil ya.
hadi ya...türkiyede okadar kadin haklari varmi.....eee neden cekiyorlar ohalde bu gibi s..leri türkiyedeki kadinlar...anlamiyorum ya...
bende allaha havale ettim...sözde ailem olacak sahizlari...
bazi topiklerde yaziyorum niye cekiyorsunuz böyle heriflerin kahrini diye...karsilik olarak..sen almanyadasin...orda kadin haklari cok senin tuzun kuru diyorlar...büyük konusmayi sevmem ama ben türkiyede olsamda yine cekmezdim kötü bir esin kahrini..kimse kahir cile cekmek icin evlenmiyor sonucta..Aramasını bilene var. Sadece bu forumda kaç kere okumuşumdur kocasına dava açıp boşanan, çatır çatır nafakasını alan, ufak da olsa işe giren hayatını kurtaran kadın. Hukuktaki adını bilmiyorum ama koca böyle manyaksa ona yasak da getiriliyor kadının evine falan gidemiyor, yanına yaklaşamıyor, yasak, suç.. Bilmemne tedbiri mi ne, hatırlamıyorum, ama var öyle bir şey.
Evet insanlarımız bilinçsiz ama memlekette kanunlar var. Hâttâ kocasının gittiği o sürtüğe manevi tazminat davası bile açabilir, buna hakkı var. Ama işte bazı kadınlar haklarını araştıracaklarına anca dert yanıyorlar kocam şunu yaptı bunu yaptı diye, ben ona kızıyorum.
Aramasını bilene var. Sadece bu forumda kaç kere okumuşumdur kocasına dava açıp boşanan, çatır çatır nafakasını alan, ufak da olsa işe giren hayatını kurtaran kadın. Hukuktaki adını bilmiyorum ama koca böyle manyaksa ona yasak da getiriliyor kadının evine falan gidemiyor, yanına yaklaşamıyor, yasak, suç.. Bilmemne tedbiri mi ne, hatırlamıyorum, ama var öyle bir şey.
Evet insanlarımız bilinçsiz ama memlekette kanunlar var. Hâttâ kocasının gittiği o sürtüğe manevi tazminat davası bile açabilir, buna hakkı var. Ama işte bazı kadınlar haklarını araştıracaklarına anca dert yanıyorlar kocam şunu yaptı bunu yaptı diye, ben ona kızıyorum.
zaten öyle yapiyorum canim..yuvama-mutluluguma zarar verecek ailemde olsa uzak olsunlar bizden..allah kimin ne oldugunu biliyo zaten..artik onlarla biraraya gelmem cok zor bu saaten sonra...cok zarar verdiler simdiki evliligime..bu evliligimde nerdeyse onlarin yüzünden yikilacakti..esim cok iyi bir insan..sükretmeleri lazimken..kizim iyi biriyle evlendi diye..tam tersini yapiyorlar..ne istiyorlarsa anlamadim..
Sen eşinle mutluysan gerisi boş zaten takma kafana bile arkadaşım..
Neden aileler destek olacağına köstek olurlar evlatlarına anlamıyorum ...
bazi topiklerde yaziyorum niye cekiyorsunuz böyle heriflerin kahrini diye...karsilik olarak..sen almanyadasin...orda kadin haklari cok senin tuzun kuru diyorlar...büyük konusmayi sevmem ama ben türkiyede olsamda yine cekmezdim kötü bir esin kahrini..kimse kahir cile cekmek icin evlenmiyor sonucta..
insallah cocugunu sevgilisinin yanina götürmemistir...eskiside hic cekinmemisti ..sevgilisini falan görmüstü büyük kizim..6-7 yasina kadar piskolojisi bozulmustu cocugun...o yasa kadar altini temizledim..büyük cisini yapti 6-7 yasina kadar...bir düsünün cocugu nasil etkiliyor böyle durumlar...hatta bi ara babasina gitmek istemedi bile ayrildiktan sonra...
Evet ya sevgiliye bile tazminat davası açılabiliyor artık kocanın eve yaklaşması bile yasaklanıyor 50 metre bile yaklaşsa hemen 155 aranıp polise haber veriliyor.
Daha 2- 3 gün önce bir arkadaş boşandı eşinden burayada yazdı çatır çatır durdu davasının ardında .
İşte türk kadını da böyle olmalı zaten güçlü olacak kendini ezdirmeyecek heleki arkasında duran bir ailesi varsa çok daha şanslı oluyorlar..
zaten öyle yapiyorum canim..yuvama-mutluluguma zarar verecek ailemde olsa uzak olsunlar bizden..allah kimin ne oldugunu biliyo zaten..artik onlarla biraraya gelmem cok zor bu saaten sonra...cok zarar verdiler simdiki evliligime..bu evliligimde nerdeyse onlarin yüzünden yikilacakti..esim cok iyi bir insan..sükretmeleri lazimken..kizim iyi biriyle evlendi diye..tam tersini yapiyorlar..ne istiyorlarsa anlamadim..
çocuğunu sevgilisinin yanına götüren adamlar da mı var ? Aman Allahım ya kanım dondu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?