şiddet görüyorum hakarete uğruyorum yalvarıyorum aileme destek olmuyorlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi su01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şiddet var hakaret var sevgili var daha ne bekliyorsun o evde bak kaç tane arkadaşımız sana yol gösteriyor ailenide ikna etmeye çalış baktın olmuyor kadın sığınma evine gidersin çalışırsın çocuğunun ve senin rızkını çıkarırsın.

Böyle evlatlarına sırtını dönen ailelerede allah belanızı versin diyorum sadece öbür dünyada yatacak yerleride olmayacak çünkü evlet bu başka bişey değil ya.

bende allaha havale ettim...sözde ailem olacak sahizlari...

su eğitimin nedir?
mesleğin var mı?
yapabilceğin şeyler nedir.. biraz bahsedersen belki nerden başlaman gerektiğini söyleyenler olabilir..

aile evine dönmek zorunda değilsin. arkadas cevren ne durumda? ne kadar kazanabilirsin bilmiyorum ama belkide tek başına minik bir ev tutarsın ya da ev arkadasın olur..
çok zor durumda olmadıkça ya koca evi ya da baba evi diye sınırlanmamalıyız bence..

kizlar türkiyenin durumunu bilmiyorum ama mesleksiz calisan is bulan hanimlarda var fabrikada falan..yanliz basina cocuklarini büyüten...yani muhakkak bir yol bulur insan istedikten sonra öyle deyilmi..

hadi ya...türkiyede okadar kadin haklari varmi.....eee neden cekiyorlar ohalde bu gibi s..leri türkiyedeki kadinlar...anlamiyorum ya...

Aramasını bilene var. Sadece bu forumda kaç kere okumuşumdur kocasına dava açıp boşanan, çatır çatır nafakasını alan, ufak da olsa işe giren hayatını kurtaran kadın. Hukuktaki adını bilmiyorum ama koca böyle manyaksa ona yasak da getiriliyor kadının evine falan gidemiyor, yanına yaklaşamıyor, yasak, suç.. Bilmemne tedbiri mi ne, hatırlamıyorum, ama var öyle bir şey.

Evet insanlarımız bilinçsiz ama memlekette kanunlar var. Hâttâ kocasının gittiği o sürtüğe manevi tazminat davası bile açabilir, buna hakkı var. Ama işte bazı kadınlar haklarını araştıracaklarına anca dert yanıyorlar kocam şunu yaptı bunu yaptı diye, ben ona kızıyorum.

bazi topiklerde yaziyorum niye cekiyorsunuz böyle heriflerin kahrini diye...karsilik olarak..sen almanyadasin...orda kadin haklari cok senin tuzun kuru diyorlar...büyük konusmayi sevmem ama ben türkiyede olsamda yine cekmezdim kötü bir esin kahrini..kimse kahir cile cekmek icin evlenmiyor sonucta..

Evet ya sevgiliye bile tazminat davası açılabiliyor artık kocanın eve yaklaşması bile yasaklanıyor 50 metre bile yaklaşsa hemen 155 aranıp polise haber veriliyor.

Daha 2- 3 gün önce bir arkadaş boşandı eşinden burayada yazdı çatır çatır durdu davasının ardında .

İşte türk kadını da böyle olmalı zaten güçlü olacak kendini ezdirmeyecek heleki arkasında duran bir ailesi varsa çok daha şanslı oluyorlar..

Sen eşinle mutluysan gerisi boş zaten takma kafana bile arkadaşım..
Neden aileler destek olacağına köstek olurlar evlatlarına anlamıyorum ...
zaten öyle yapiyorum canim..yuvama-mutluluguma zarar verecek ailemde olsa uzak olsunlar bizden..allah kimin ne oldugunu biliyo zaten..artik onlarla biraraya gelmem cok zor bu saaten sonra...cok zarar verdiler simdiki evliligime..bu evliligimde nerdeyse onlarin yüzünden yikilacakti..esim cok iyi bir insan..sükretmeleri lazimken..kizim iyi biriyle evlendi diye..tam tersini yapiyorlar..ne istiyorlarsa anlamadim..

Doğrudur, yurt dışında kadına daha çok değer verildiği muhakkak, ama burada da mağdur kadına her başvurduğu yer tekme vurmuyor onu biliyorum.

Bazı şeyler gerçekten kolay değil, bunu anlayabilirim, ama sadece biraz cesaret gerekiyor. Allah cidden bir kapı açıyor, yeter ki insan o cehennemden kurtulmak istesin.

Ama işte kimi korkuyor, kiminin düzenini bozmak işine gelmiyor, kimi çocuğunu bahane ediyor falan filan. Evlilik çığırından çıktıktan sonra bence hepsi korkaklık. En yersizi de çocuğu bahane etmek. Al işte, adam aldı kim bilir nereye götürdü, kimbilir o sürtükle özel anlarını bile gördü/duydu. Adamın umurunda mı ki, tek derdi anneyi yıpratmak. Ee, babası başında, ihtiyaçlarını karşılıyor da ne oldu?

insallah cocugunu sevgilisinin yanina götürmemistir...eskiside hic cekinmemisti ..sevgilisini falan görmüstü büyük kizim..6-7 yasina kadar piskolojisi bozulmustu cocugun...o yasa kadar altini temizledim..büyük cisini yapti 6-7 yasina kadar...bir düsünün cocugu nasil etkiliyor böyle durumlar...hatta bi ara babasina gitmek istemedi bile ayrildiktan sonra...

Ben de ondan korkuyorum ama gidecekse de onu da götürmüştür bi ihtimal, çocuktur bir şey anlamaz diye. Hâlbuki öyle anlıyor ve öyle derin yaralar alıyorlar ki...

Size de ailecek geçmiş olsun. Şimdiki eşiniz yaralarınızı sarıp sizi bağrına basmış ne güzel opuyorumnanaktan

İşte budur, yolu açık olsun o kadının...

Hayat bu, hepimizin başına her şey gelebilir. Ama elimizde bazı imkânlar varken onları akıllıca kullanıp paçamızı kurtarmamız lazım. Yoksa semer vuran çok olur derler, sözüm meclisten dışarı.

Olunca oluyor, yapmak isteyene. Cidden isteyene...

Aman sen mutlu olda yuvanda en önemlisi o zaten ama yinede aileden ayrı kalmak ve görüşmemek zordur herhalde.

çocuğunu sevgilisinin yanına götüren adamlar da mı var ? Aman Allahım ya kanım dondu bilmiyorumkismile

offf ya allah yardımcın olsun arkadaşım ya ...ne biçim insanlar ne biçim eşler var ya nur gibi çocugunu sevgili yanına götürmek ne hale gelecek şimdi onun duygu durumu ya hiç mi düşünmüyo ya varya alacan eline meşe odununu yenmi yemenmi pislik herif ya.ama ne sende suç ne bu adamda seni buna zorla veren ailende...
ayrılman gerek başka çözüm yolu yok ayrıl ve bu adamı donuna kadar soy..allahım yanında olsun ne diyelim ya acayip sinirlendimm

Ya, yanlış anlaşılma olsun istemem, konu sahibinin çocuğu nerde bilmiyoruz, bir arkadaşla tahminde bulunduk sadece, sonra da konu kendi anılarımıza geldi, öyle yani. Sevgilisinin yanına mı götürmüş bilmiyoruz. İnşallah öyle bir şey yapmamıştır.

yaaaaa birak aileni falan git polise devlet snei kadin siginma evlerine yerlestirsinler
ortada siddet aldatma ne ararsan var
ne bekliyorsun anlamiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…