K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.739 12.318 298 İstanbul 8 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi su01 #81 KIRMIZIdonluKIZ .!.: CADIARZUCADIARZU okadar dert arasina liposuction nasil sIkIstIrdi konu sahibi pek ugramiyor konusuna galiba:hulya: Genişletmek için tıkla... Bir de ben anlasam nasıl sıkıştırdığını :bbo: Bari yeni üyelik al da bizlere bunları anlat... Biz KK Kadınları da aşka gelmiş yorum yapıyoruz yardımcı olacağız diye... :umursamaz: Yeterince reyting almadı konu sanırım... Gitti. aklinialirimsmile
KIRMIZIdonluKIZ .!.: CADIARZUCADIARZU okadar dert arasina liposuction nasil sIkIstIrdi konu sahibi pek ugramiyor konusuna galiba:hulya: Genişletmek için tıkla... Bir de ben anlasam nasıl sıkıştırdığını :bbo: Bari yeni üyelik al da bizlere bunları anlat... Biz KK Kadınları da aşka gelmiş yorum yapıyoruz yardımcı olacağız diye... :umursamaz: Yeterince reyting almadı konu sanırım... Gitti. aklinialirimsmile
gokcemmmm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 152 4 0 Ankara 25 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi su01 #82 inanamıyorum ne kötü olmuş çok üzüldüm senin adına yaa ((