- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Kocanızın öfke kontrolü sorunu var. Yumruğu tepkisel olarak kalkıyor. Yumruk iki sebeple kalkar. Ya vurmak için, ya da korkutmak için. İkisi de değil bir eşe, hiçbir insana yapılmamalıdır. Sanırım ailesi de bu konuda sorunlu.
Kırılmakta haklısınız. O yumruk bir gün size iner mi bilmiyorum ama bence hiç kalkmaması lazım. Kocanız psikolojik yardım alırsa kendi de daha mutlu olur diye düşünüyorum. Bu gece yaptığı hareketin özürü olmayacağını bilmeli. Küsmek değil ama karşılıklı konuşmak mutlaka gerekli.
Ben çok ciddi bir durum göremedim, o an gerçekten sinirlenmiş demek ki.. Kim olsa kendini tutmak için yumruğunu vs sıkar. Önemli olan o siniri kontrol edebilmek..
Ben eşinizin yerine koydum kendimi, ben Sinirliyken biri Karşımda hele de bu kişi eşimse taklidimi yapsa daha da çok sinirlenirdim. Üzerinize yürüyüp elini havaya kaldırması o anlık sinirle olmuş, odada kalsaydınız ve o kalkan el inseydi tepkim farklı olurdu ama sonra gelip özür dilemesi bence hatasını farkettiğini gösteriyor.
Bence gidip konuşun, evlilikte böyle yanlış anlamalardan dolayı gurur yapmak işleri daha da karıştırıyor sadece
O yumruğu kaldırtma o zaman
Yıgıt at kendıne Kamçı vurdurtmaz derler
Gurur yapmam normalde ama çok kırgınım.
Bilmiyorum, abartıyorum belki de.
Bu konudaki çizgimi net bilir aslında, çünkü sesini yükselttiğinde bile bir noktaya kadar tolere edebiliyorum.Benim benzer durum erkek arkadasimla yasanmisti
Boyle bir elini kaldirdi birsey yapmadi
Ama ayrilmamizin nedeni beni tartaklamasaydi kollarimda morluklarla gezdim baya bir sure
Bence tepkiniz net olsun
Bu konunun kirmizi cizgi oldugunu bilmesi lazim
Bir dakika bile fazladan üzmeyin kendinizi, gidin ciddi ciddi karşısına oturun ve ne hissettiğinizi anlatın, ağlamadan, güçlü bir şekilde. Nerde duracağını bilsin bundan sonra, bi yabancı, bi patronu olsaydı kalkamazsın o yumruk, o halde size de kalkamamalı. Ama suçlamadan, sadece böyle anlarda ne hissettiğinizi anlatın. Biraz da o düşünsün.
O yumruğu kaldırtma o zaman
Yıgıt at kendıne Kamçı vurdurtmaz derler
Severım senı bılTam aklimdan gecen buydu abla
Kırılmakta haklısınız ama bir yanlış anlaşılma olmuş, şimdi beklerseniz düşünüp duracak daha çok canınızı sıkacaksınız, bence gidip konuşun, en azından kırgın olduğunuzu ifade edin, eşinizin de gönlünüzü almasına izin verin, hem böylece öfke Kontrolü konusunda yardım fikrini de tekrar ciddi olarak söylersiniz, gardı düşmüşken daha kolay kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?