Şiddet uygulayan adam

Siz evkendikten sonra eski karisi icin sizi geri annenizin evine yollamis, belliki ilk esi adami kabul etmemis size donmus, adam kadindan kopamiyor heralde.
Dayaga sira gelene kadar baska problemleriniz de var.
Yani bu adamdan cocuk yapmamak icin tek beklentiniz dayak yemek mi?
Eski eşi gel dese adam cıkip gidecek gibi.
Neden ayrilinca oleceginizi dusunuyorsunuz, bulunmaz hint kumaşımi

Yuhh ya gercekten şaka misiniz !!! Bu adam seni dovmeyip napsin hic kusura bakma ama sopa delisi derler bizim oralarda bazilari icin Sen bide cocuk mu yapcannnnnnn sen cocuk yapma eğer seni doverse uzun bi tatil yaparsin aklim basina gelir

Bu adamdan bebek istiyorsun öyle mi?
Evliliği bitirirsen ölürsün öyle mi?

Çıldırmamak elde değil

eski karısı yüz vermeyince size geri dönmüş dövmezse sorun yok mu?
hemen çocuk yapın bu mutlu aile tablosuna lazım olan şey o çünkü.

Evet dövebilir. Gözünüzü seveyim bu adamdan çocuk yapmayın ya. O çocuğa yazık olmaz mı?

Kibleyen kiblesin sizin kadar akılsız üye burda az gördüm .. kadın dayaktan kundaktaki çocuğuyla kaçmış. Adamın zaten aklı berikide diyorsunuz. Dayak var, aldatma var siz ne demeye bu şahane evliliğe çocuk getirceksiniz? Bence ölün daha iyi cidden ölün yani

Anne olma isteğinizi anlıyorum. Bunun için bir partnere ihtiyacınızın olduğu da doğru.

Ancak daha mantıklı tercihler yapamaz mıydınız sizce de ?

Çocuğunuz yokken 3 çocuklu bir adamla evlenmeniz, daha evliliğin başında eski karısına giden adamı affetmeniz..

Hem ne alaka bu adamdan ayrılırsanız neden ölüyorsunuz???

Böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak istiyor musunuz gerçekten??

Var olan 3 çocuğuna babalık yapmamış. 4. Ye de yapmaz bence. Lütfen makul olun

Son zamanlarda cevremdende su yasca baya büyük adamlarla evlenen kadinlari duyuyorum. Neden? Hic mi süphe etmediniz bir kadin bir kac aylik bebekle neden bosanir diye?

Ya Allah aşkına asam sizi zihinsel olarak aldatıyor.
Aklı eski karısında.
Tek derdiniz “onun gibi beni döver mi?”
Rica ediyorum ölürüm biterim triplerine girip bi çocuk getirmeyin dünyaya bu adamdan.
Olan o çocuğa olur.
Sizin ne yapacağınız belli , ne demek ölürüm biterim?
Aklı sende olmayan yanında olsa kaç yazar?

Son zamanlarda cevremdende su yasca baya büyük adamlarla evlenen kadinlari duyuyorum. Neden? Hic mi süphe etmediniz bir kadin bir kac aylik bebekle neden bosanir diye?

9 aylık bebekle hangi kadın boşanır Allah aşkına? 3 çocuklu adamla evlenen kadınla akıl yoktur kardeşim, net.

Çocuklarına çok düşkün ama
Günde 4-5 kez arıyor onları çok seviyor
Tamam sen de yap, seninkini de sevsin, cocuk var diye seni de sever belki, boyle mi saniyosun? Adam evlendigi gibi annene yollamis, eski karisina donmeye calismis, sence bu adam cocuk var diye birini sever mi? 3 cocugunun anasini seviyo kendince, ona donmeye calistigina gore, ama onu bile dövmüş, o kadini doven seni ne yapmaz bence, Isin gucun var mi? Ailen var mi?

Var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…