Şiddet uygulayan adam

9 aylık bebekle hangi kadın boşanır Allah aşkına? 3 çocuklu adamla evlenen kadınla akıl yoktur kardeşim, net.

Bizim cevreden iki kadin yasca daha büyük bosanmis ve cocuklu adamlarla nisanlandi. Bir tanesinde adam 20 yastan fazla daha büyük. Ne oluyor. Kadinlarimiz kendini "beni artik bosanmis biri olarak baskasi almaz" mi diye düşünüyor hic bilmiyorum. Burdaki konulara baksak kadinlar hep bir sürü cile cektikten sonra bosaniyor. Ben yani hic öyle evlenecek kadar güvenemezdim galiba

Lutfen ben gercek degilim dermisin

nedemek ölürüm ya ? şaka mısınız ???? ay çıldırıyorum ben kızlar şurda musadenızle. zaten adam napsa yemışıniz. ne dıye konu açıyorsunuz kabullenıp gıdıyorsunuz zaten herşeyı ?

Eşimin eski karısını dövdüğünü öğrendim
Bazı hareketler öğrenilir, yerleşir ve değişmez. Eşiniz şiddeti öğrenmiş, birgün çıkarlarınız yada fikirleriniz ters düştüğünde sizede şiddet uygulayabilir.
Bu yazdıklarında tek problem eski karısını dövmesi değil..
Eski karısıyla hala mesajlaşması, onunla barışmak istemesi, seni annenin evine göndermesi vs… daha çok sayılabilir.
Evet 2 kere evlenip ayrılmak zor ama sadece bunun içinde böyle yaşanır mı?
Bu adam seni gerçekten sevse eski eşiyle barışmayı düşünür mü? Sirkelenip bir kendinize gelin lütfen, ayrıca bu adama mecburmuşsunuz gibi davranıp, bunu ona hissettiriyorsanız ilk vazgeçeceği insan siz olursunuz

valla sizi evlendikten sonra evinize gönderip, eski eşiyle barışmaya çalışmasını kabul ettiyseniz. şiddet uygulamış olmasını da kabul edersiniz. hatta sizin başınıza geldiğinde de uzunca bir tatil yapar normale geri dönersiniz gibi.

Uff aynı yolda bile yürümek istemediğim insan tipisiniz gerçekten.

Bu adamla ! Kalmaya devam edersen ölürsün canım.

Birde Allah rızası için çocuk yapma bu adamdan yapma sonunuz yok uzatmalari oynuyorsunuz.bir bağın olmasın bu rzil herifle. Seni seven değer veren birinden yap çocuğunu

Adam eski karısına gitmek istiyor
Onu istiyormuş
Siz beni döver mi diyorsunuz?

Eger icinde siddet varsa brn olsam sogurdum.. ayrica bu herifin gozu sende degil

Eski karısıyla asla bir arada olamayacağını söylüyor evliliğimizin devam edeceğine dair ümitlendiriyor bazen beni
Bencil bir insan tanıştıktan 2 hafta sonra nikah kıydık
Ayrıca hesap fake değil uzun uzun yazamıyorum
Kadın eşime taciz davası açmış
Ekonomik özgürlüğüm var kendine ait evim arabam var ama hersey maddiyat değil ki
Güvenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…