Şiddet uygulayan adam

Yani, üç cocuklu adamla ne isiniz vardı?
Hele bir de sizi annenizin evine gönderip eski karısıyla barışmaya çalışan adamla ne diye devam ettiniz?
Eski karısını döven sizi de döver, evet.
Bir de bu şahane evliliğe çocuk mu yapmak istiyorsunuz? Yapın tabi, bu örnek evliliği çocukla taçlandırmak sizin de hakkınız.

Evin araban ekonomik özgürlüğün varsa o seni dövmeden sen onu döv

Ne meraklisin ya taciz davasi var dayak var sen hâlâ neyin pesindesin!!!

Bu evliligi bitirrirsem olurum tarafini anlamadim 2 ay boyunca bakin onlar barismaya calisirken olmemissiniz. Kimse kimsenin cikmaz sokagi degil. Esiniz bence eski esini rahat birakmiyor belliki kadinin onunla bir alip veremedigi yok.

Cok güven zedeleyici bisey ve bunu sizden saklaması.... Üzüldüm

Çocuk önemli. Şu durumda çocuk istiyorum diyor yaa.dehsete düştüm yaa. Kadın kadının düşmanı diyolar ama. Böylelerine de yumuşak yorum yapamiyorum ben . Biraz akıl varsa onu kullanmak lazım.
Çocuk olunca adam yumuşar daha güzel davranır eşine bağlanır eski karısına yaptığı gibi
Allah'ım bu mübarek günün hürmetine sen konu sahibine akıl fikir ihsan et

Ciddi olamazsınız, olmamalısınız ya

+1
Dedigi gibi bende hayatımı yaşardım
Ama boşanmış kadınların cogu 3-4 yıl sonra bivdaha evleniyorlar

selin karacehennem diye bi evlilik terapisti var. Esi eski esini dovmus ama kadin olye huyuna gitmiski adam sesini bile yukseltmemis tum evlilikleri boyunca. Belki onun videolari faydali olur...

Aklınızda özür mü var ?

Adam eski karısını dövüyormuş, onun peşinde sizi annenize göndermiş ve sürekli eski karısına mesajlar yollayıp barışmak istiyor.... Sizin derdiniz de çocuk pes!! Allah aklı fikir versin. Bugün eski karısı ok dese tekmeyi yiyeceksin. Ayrıca o ayı döver herkesi döver. Aklını başına alırsın umarım.. sanmam da neyse.

Güven tabi. Bu adam o kadar güven veriyor ki ben bile güvendim şahsen buradan yani.

Evliliği bitirince bir kere ölmek mi evli kalarak her gün ölmek mi tercih sizin tabi.

Diger yaptiklarini kabul edip, üstüne hala bir de bebek istiyorsan dövmesi mi sorun? Kocan sonucta döver de sever de sen yuvanı bozma

Bu değerli bilgi ile ne yapmamızı bekliyorsunuz bizler müneccim değiliz ya hani... Ne kadardır evlisiniz bilemiyorum ancak şiddet uygulayan erkek bunu yalnızca fiziksel yapmaz, duygusal, cinsel, ekonomik bir çok şiddet türünü uygulayan biri olur ve bunu hayatın her alanında farkederdiniz diye dusunuyorum. Bir tartışma anında gerçek yüzünü gösterirdi.

Bu engin bilgiyi kimden nasıl ne şekilde elde ettiniz bilginin güvenilirliği nedir bu bilgiyle ne yapacağınız bizden müneccimlik beklediğiniz eksik bilgilerde gizli.

Çocuklara siz mi bakıyorsunuz o üye misiniz acaba
Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…