Doktor tanıdığı olan kapatıyor.parça parça almanız lazım.eğer hastanede çalışan yakınınız varsa heyet raporu alıp daha rahat kapatırsınız.en azından ailenizin yanında az da olsa yaralarınızı sararsınız.
Yarın sakin kafayla bakıcam, inşallah tayin isteyebilirim.. Çok sağolun
Ah keşke olsa tanıdığım bir doktor ben bir hafta için bile gitsem ters ters bakıyor doktorlar.. Öyle bir imkanım olsa hiç durmazdım.
Memleketinizdeki aile hekimleri yazar mutlaka, çünkü genelde aileyi tanıdıkları için sorun olmuyor.durumunuzu anlatırsanız yazar bence.
2 ocakta özür durumu başvuruları alınıyor, ama atladım galıba konuyu eşiniz yanınızda ise siz nereye nasıl tayın ısteyeceksnz ki?
Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için annemlerin aile hekimiyle bir görüşeyim benim bildiğim kadarıyla belli bir süre rapor hakkımız var heyet raporu alırsam tabi durum değişir fakat heyet raporu almak da öyle kolay değil tanıdığım da yok maalesef hastanede..
sizbilirsiniz ama tavsiyem her ne olursa olsun işinizi bırakmayın, bılıyorum cok zor kadroda olmak. ama yapılacak herşeyı yapın yalnız istifa en son çare olsun, çnkü işinz sizi herzaman dik tutacaktır, hele ki ayrılma durumunuzda.. hem pskolojık olarak hem maddi olarak.. önce bazı şeyler zor gelir ama sakın bırakmayın
40 gün rapor hakkımız var.her hafta 5 gün rapor alırsanız 2 ay yapıyor.bu da sizi Nisana kadar idare eder.eşinizden ayrılacağınız için 10 gün de izin kullanırsınız.geriye 1,5 ay kalıyor.özel hastahaneler kolay veriyor heyet raporunu. Onu da bi araştırın isterseniz.
Ailemden 1200 km uzakta yaşıyorum öğretmenim eşimin memleketindeyim yaza tayin istiycem.. Şimdi ayrılmaya kalkarsam ailem burda tek kalmamı istemez mesleğimi de bırakamam o yüzden.. Nolur dua edin benim için çıldırmak üzereyim..
İçimdeki zehiri akıtmak için yazıyorum ve lütfen dualarınızı bekliyorum sabredebilmem için, kimseye yansıtmadan daha da kendime olan saygımı bitirmeden yaz gelsin istiyorum..
Ögretmensin, ailen orada tek kalmanı istemez diye ,
tayin için yaza kadar dayak yemeyi göze alıyorsun yani?
Bal gibi de kalırsın.
Davayı aç , ayrı ev tut kendine.
Çünkü tayinin çıkacağı belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?