• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet uygulayan koca ile aynı evde yaşamak..

Doktor tanıdığı olan kapatıyor.parça parça almanız lazım.eğer hastanede çalışan yakınınız varsa heyet raporu alıp daha rahat kapatırsınız.en azından ailenizin yanında az da olsa yaralarınızı sararsınız.

Ah keşke olsa tanıdığım bir doktor ben bir hafta için bile gitsem ters ters bakıyor doktorlar.. Öyle bir imkanım olsa hiç durmazdım.

Ah keşke olsa tanıdığım bir doktor ben bir hafta için bile gitsem ters ters bakıyor doktorlar.. Öyle bir imkanım olsa hiç durmazdım.

Memleketinizdeki aile hekimleri yazar mutlaka, çünkü genelde aileyi tanıdıkları için sorun olmuyor.durumunuzu anlatırsanız yazar bence.

Memleketinizdeki aile hekimleri yazar mutlaka, çünkü genelde aileyi tanıdıkları için sorun olmuyor.durumunuzu anlatırsanız yazar bence.

Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için annemlerin aile hekimiyle bir görüşeyim benim bildiğim kadarıyla belli bir süre rapor hakkımız var heyet raporu alırsam tabi durum değişir fakat heyet raporu almak da öyle kolay değil tanıdığım da yok maalesef hastanede..

2 ocakta özür durumu başvuruları alınıyor, ama atladım galıba konuyu eşiniz yanınızda ise siz nereye nasıl tayın ısteyeceksnz ki?

hı okudum tekrar, normal iller arası tayınmı isteyeceksnz? doğru ocakta yapılacak olan özür durumu. yaza yapılıyor iller arası

Son düzenleme:
keşke yazı beklemeseydin ama kendince nedenlerin var tabi ama kendi sağlığını düşün kadınlığını düşün.birdaha sana el kaldırmasına izin verme canım.eğer boşanmayı kafana koyduysan yaza kadar onunla kavga bile etme.onun seviyesine inme lütfen.ne dedi he de geç.
her gün her gün dövse seni yaza çıkmazsın sen be canım.ona asla "senden boşanıcam az kaldı"deme.engel olacaktır sana.evden dışarı çıkmana bile izin vermeyecektir.böyle tipler etrafımızda yaygınlaştı malesef.allah yardımcın olsun.sabırlı ol.:14:

2 ocakta özür durumu başvuruları alınıyor, ama atladım galıba konuyu eşiniz yanınızda ise siz nereye nasıl tayın ısteyeceksnz ki?

Çalıştığı yerde 3 yılı doldurmuşsa isteğe bağlı ister, 1 yılı doldurmuşsa sağlık ya da olağanüstü haller maddesinden tayin isteyebilir.

sizbilirsiniz ama tavsiyem her ne olursa olsun işinizi bırakmayın, bılıyorum cok zor kadroda olmak. ama yapılacak herşeyı yapın yalnız istifa en son çare olsun, çnkü işinz sizi herzaman dik tutacaktır, hele ki ayrılma durumunuzda.. hem pskolojık olarak hem maddi olarak.. önce bazı şeyler zor gelir ama sakın bırakmayın

Yaşadıklarınız çok zor Allah sabır versin ama kendine engel koyma sen öğretmensin ve saygı öğretmenlerin en büyük dayanağıdır bence. Yazı bekliyim demişsin nedenlerin var ama bi arkadaş özür grubu olayını bence yapmalısın o adamdan uzak nereye gitsen kardır senin için . Şiddet gösteren elleri kırılsın !!!!

Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için annemlerin aile hekimiyle bir görüşeyim benim bildiğim kadarıyla belli bir süre rapor hakkımız var heyet raporu alırsam tabi durum değişir fakat heyet raporu almak da öyle kolay değil tanıdığım da yok maalesef hastanede..

40 gün rapor hakkımız var.her hafta 5 gün rapor alırsanız 2 ay yapıyor.bu da sizi Nisana kadar idare eder.eşinizden ayrılacağınız için 10 gün de izin kullanırsınız.geriye 1,5 ay kalıyor.özel hastahaneler kolay veriyor heyet raporunu. Onu da bi araştırın isterseniz.

sizbilirsiniz ama tavsiyem her ne olursa olsun işinizi bırakmayın, bılıyorum cok zor kadroda olmak. ama yapılacak herşeyı yapın yalnız istifa en son çare olsun, çnkü işinz sizi herzaman dik tutacaktır, hele ki ayrılma durumunuzda.. hem pskolojık olarak hem maddi olarak.. önce bazı şeyler zor gelir ama sakın bırakmayın

Ben de katılıyorum sakın istifa etmeyin bir manyak için çok pişman olursunuz.

40 gün rapor hakkımız var.her hafta 5 gün rapor alırsanız 2 ay yapıyor.bu da sizi Nisana kadar idare eder.eşinizden ayrılacağınız için 10 gün de izin kullanırsınız.geriye 1,5 ay kalıyor.özel hastahaneler kolay veriyor heyet raporunu. Onu da bi araştırın isterseniz.

evet aslnda rapor hakları ocakta sıfırlanıyor, şimdi alsanız hemen ocaktan önce kalan hakkınızn tamamına,ocaktan sonrayı bıle ıdare eder, gerekrse ocaktan sonrada alırsnz, bu şartlarda yasal haklarnzın hepsini kullanın,

rapor vs alsanız belli dönem, o arada öğretmen evi falan ayarlasanız ailenizle konuşup, istifa etmeyin zaten hayatınızın bir bölümünü mahvetmiş tamamını zedelemesine izin vermeyin.

darp raporunu MUHAKKAK alın.. pişman olmazsınız aldığınıza,ama almadığınıza çok pişman olursunuz sonra.. Allah yardımcınız olsun .. boşanmak zor, ama şiddete maruz kalmak kadar zor değil, kendine olan saygını yitirmek kadar acı değil..

Ailemden 1200 km uzakta yaşıyorum öğretmenim eşimin memleketindeyim yaza tayin istiycem.. Şimdi ayrılmaya kalkarsam ailem burda tek kalmamı istemez mesleğimi de bırakamam o yüzden.. Nolur dua edin benim için çıldırmak üzereyim..

Ögretmensin, ailen orada tek kalmanı istemez diye ,
tayin için yaza kadar dayak yemeyi göze alıyorsun yani?

Bal gibi de kalırsın.

Davayı aç , ayrı ev tut kendine.
Çünkü tayinin çıkacağı belli değil..

Esine bayanlara , Siddet uygulayan erkeklerden tiksiniyorum....
Ne kadar ezik bir insan ki tekme tokat vuruyo sana
Bide hic bisey olmamis gibi, maca gidiyo !!

bence onunla ayni evde KALMAMALISIN ...
Bosan ve kurtar kendini , biliyorum kolay degil
Zor evliligi bitirmek.. Ama kendine saygini kaybememek icin bittir....
umarim cok MUTLU OLURSUN basarilar dilerkm sana ilerdeki hayatinda .
...

İçimdeki zehiri akıtmak için yazıyorum ve lütfen dualarınızı bekliyorum sabredebilmem için, kimseye yansıtmadan daha da kendime olan saygımı bitirmeden yaz gelsin istiyorum..

canım boşver yazı filan ya senden önemli mi git güzelce darp raporunu al sonrada annene bahset aç davanı annen gelsin kalsın yanında hayret birşey ya sen insan evladı değil misin Allah böyle erkekleri ıslah etsin:47:

Öncelikle darp raporu al, boşanma davanı aç. Sonra bu belgeleri de dosyana katarak tayin için başvuru yap bence. Biraz araştırmanda fayda var. Tamam belki ailenin yanına gidemeyebilirsin ama en azından o adamdan uzak bir yerlere "görevlendirme" ile gidebilirsin. Hatta ailenin olduğu yere bile gidebilirsin. Tüm bu işlemlerin sonuçlanana kadar da heyet raporu al. Vaktini ailenin yanında geçir bence.

Allah yardım etsin böyle olacağını nerden bilecektin ki?
Adamların üzerinde şiddet eğilimli olup olmadığı değişip değişmeyeceği yazmıyor malesef.

Ögretmensin, ailen orada tek kalmanı istemez diye ,
tayin için yaza kadar dayak yemeyi göze alıyorsun yani?

Bal gibi de kalırsın.

Davayı aç , ayrı ev tut kendine.
Çünkü tayinin çıkacağı belli değil..

kesinlikle katılıyorum

Back
X