- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatının en doğru hareketini yapmış olursun kendin için.Senelerdir sigara kullanıyorum, gunde 2 pakete yakın. Evim les gibi kokuyor. Kahvehane isletiyor gibiyimdislerim sarardı, cildim bozuldu. Maddi anlamda sıkısıgım. Bosuna masraftan kacınmam gerekirken ayda 500 lira sokaga atıyorum. Acilen bırakmam lazım ama takatim yok. Bana yardımcı olur musunuz?
Senelerdir sigara kullanıyorum, gunde 2 pakete yakın. Evim les gibi kokuyor. Kahvehane isletiyor gibiyimdislerim sarardı, cildim bozuldu. Maddi anlamda sıkısıgım. Bosuna masraftan kacınmam gerekirken ayda 500 lira sokaga atıyorum. Acilen bırakmam lazım ama takatim yok. Bana yardımcı olur musunuz?
2 paket çoook fazla gerçekten.Senelerdir sigara kullanıyorum, gunde 2 pakete yakın. Evim les gibi kokuyor. Kahvehane isletiyor gibiyimdislerim sarardı, cildim bozuldu. Maddi anlamda sıkısıgım. Bosuna masraftan kacınmam gerekirken ayda 500 lira sokaga atıyorum. Acilen bırakmam lazım ama takatim yok. Bana yardımcı olur musunuz?
Senelerdir sigara kullanıyorum, gunde 2 pakete yakın. Evim les gibi kokuyor. Kahvehane isletiyor gibiyimdislerim sarardı, cildim bozuldu. Maddi anlamda sıkısıgım. Bosuna masraftan kacınmam gerekirken ayda 500 lira sokaga atıyorum. Acilen bırakmam lazım ama takatim yok. Bana yardımcı olur musunuz?
Babam ve eşim ilaç desteğiyle bıraktı. Babam 50 yıla yakın, eşim 20 yıldır içiyordu. İlacı bir araştırın derim. Ben de sakızla bıraktım 1 yıl kadar, sonra tekrar başladım. Bende baya işeyaradı sakız. Bu aralar tekrar bırakmayı planlıyorum. Gelin birlikte bırakalım,
Nicorette 4 mg. Meyveli olanından.ne sakızı bana yazarmısın adını canım eşim içiyor bıraktıramıyorum.bir de fiyatını yazarsan çok makbule girer
nasıl canım istediannemle babamın paketinde de birer tane kalmış alıp yaksam kabak gibi belli olacak...
günde 1 tane sigara içiyorum hatta bazen o bile olmuyor. ama 1 yıl olmadı başlayalı. sizce bu böyle devam eder mi ?
bazen hoşuma gitmiyor yine de adet yerini bulsun diye içiyorum. sanırım kendime yaptığım en büyük kötülük buBende öyle başladım 1 tane ile 14 yaşındaydım
Şimdi 37 yim günde bir paket bazen daha fazla içiyorum
Sakın günde 1 tane diye avutma kendini, anlamadan bağımlı oluveriyorsun
Nolur başlama da , bağımlı da olma
Öyle zor ki, şu an boğazımdan yutkunamıyorum ileri derecede farenjitim var, sanki içim parçalanmış gibi ama yine de içiyorum, bağımlılık çok zor bir şey, başlama