- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Ben bir daha şikayet edeceğim
Neden gördüğüm zararlardan açılmaz mi
Konuyu ilk açtığınızda çocuğun evine gittiginizi,birliktelik amacınızin olmadığını yazmıştınız.Simdi zaten birlikte bir otelde kaldığınızı söylüyorsunuz ...bu tür hassas olaylarda tutarli ve doğru bilgi , kişinin güvenilirliği konusunda da bir kanı uyandırır .Otelde alkollüyken birlikte oldu şikayet ettim avukatı aileme mesajlarımı gönderdi çok zor durumlar yaşadım kadın sığınma evinde bile kaldım başıma iş gelecek diye yani çok kötü zamanlar geçirdim üstüne ailesi suçu benim üstüme attı
Konuyu bilmeden neyi bilecegiz allah askina? Bizi delirtmek icin mi actiniz konuyu?Bilen varsa yorum kısmına girmiyorum
Yahu aynu kişiler değil bunlarKonuyu ilk açtığınızda çocuğun evine gittiginizi,birliktelik amacınızin olmadığını yazmıştınız.Simdi zaten birlikte bir otelde kaldığınızı söylüyorsunuz ...bu tür hassas olaylarda tutarli ve doğru bilgi , kişinin güvenilirliği konusunda da bir kanı uyandırır .
Anlamadığım size tecavüz mü etti bu şahıs? Tecavüz ettiyse eğer neden üstünüzde bulunan delillerle ( sperm vs. ) polise gidip şikayetçi olmadınız ? Bu şahıs kim sevgiliniz mi?Otelde alkollüyken birlikte oldu şikayet ettim avukatı aileme mesajlarımı gönderdi çok zor durumlar yaşadım kadın sığınma evinde bile kaldım başıma iş gelecek diye yani çok kötü zamanlar geçirdim üstüne ailesi suçu benim üstüme attı
2 seneden beri çok güzel giden bir ilişkim vardı.Benimle her şekilde ilgileniyor ve seviyordu ta ki yakınlaşmamıza dek.Ailevi sıkıntılarım vardı ve dayanamayıp evine gittim.Yalnızdı alkol aldığım için farkında olmadan fazla yakınlaştık ve benimle birlikte oldu bakireliğim gitti.Olaydan sonra bana soğuk davrandı ve ayrılmak istedi.Barışmak istedim olmadı.Olaydan sonra çok pişman oldum.Benden artık hoşlanmadığını ve asla birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Elde var iki yahu dur daha .Konuyu ilk açtığınızda çocuğun evine gittiginizi,birliktelik amacınızin olmadığını yazmıştınız.Simdi zaten birlikte bir otelde kaldığınızı söylüyorsunuz ...bu tür hassas olaylarda tutarli ve doğru bilgi , kişinin güvenilirliği konusunda da bir kanı uyandırır .
Tanımadığınız bir adamla otel odasında nasıl bir araya geldiniz?Ben bu şahsi tanimiyorum
Ya yeme bizi aynı olay 2 sefer mi başına geldiYahu aynu kişiler değil bunlar
Ya aynı kişi değil diyorum ben bu insanı tanımıyorumİşte konu benimle birlikte oldu nasıl bir tabir sen napıyordun o sırada bile isteye olmuşsun işte terkettiği için dava acmak istiyorsun düş çocuğun takasından
Alkollüyken birlikte oldu derken? Sanki adam kendine kendine yapmış gibi yazmışsınız. Ya birlikte olduk dersiniz ya da zorla birlikte oldu dersiniz.Otelde alkollüyken birlikte oldu şikayet ettim avukatı aileme mesajlarımı gönderdi çok zor durumlar yaşadım kadın sığınma evinde bile kaldım başıma iş gelecek diye yani çok kötü zamanlar geçirdim üstüne ailesi suçu benim üstüme attı
Kardeş adam akıllı yazsana şunu senYa aynı kişi değil diyorum ben bu insanı tanımıyorum
Alkol alan bir insanım yerler olaylar farklı anlamıyor musunuzYa yeme bizi aynı olay 2 sefer mi başına geldi
Alkol alan bir insanın yerler olaylar farklı anlamıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?