Şikayet etmek istiyorum tekarardan yardımcı olabilir misiniz?

Ya kızlar hilaye yapıyor 2 si farklı kişiler ama konu aynı yersen dava aç kazanamazsın ne de olsa oh ne ala seviş seviş sonrada dava aç maddi kazanç için mi yapıyorsum bunları

Bence canı yanmış ondan.
Canı yanmayı anlarım, gelsin teselli ederiz ama bu tip hikayeler yurt dışında da duyuyorum, kız arkadaşları can yanmasına dava açıyor falan.
Beni sinir eden gerçekten istismara uğrayanlara da şüpheyle bakılıyor veya inanılmayabiliyor böyle olaylardan sonra.
Bir de rızası varsa birinin yüz kızartıcı suç işlenmesi hanesine kötü bir şey.

Bence canı yanmış ondan.
Canı yanmayı anlarım, gelsin teselli ederiz ama bu tip hikayeler yurt dışında da duyuyorum, kız arkadaşları can yanmasına dava açıyor falan.
Beni sinir eden gerçekten istismara uğrayanlara da şüpheyle bakılıyor veya inanılmayabiliyor böyle olaylardan sonra.
Bir de rızası varsa birinin yüz kızartıcı suç işlenmesi hanesine kötü bir şey.
Ayrı kişiler olduğuna inanan var mı acaba harbi bizi salak mi sanıyor anlamadım ki bir insanı böyle suçlamak nasıl bir kafadır anlamıyorum ama derdi birazda para gibi geldi maddi manevi tazminat diye soruyor :KK66:

Ya kusura bakma da seninle naptigini hiç birimiz anlamadik 40 konu 45 ayrı kişi asla hem cinsime bu şekilde yaklaşmak istemem ama senin yaptığın çok büyük ayıp kendini kaybetmiş olabilirsin o zaman bastan kendini korumasını bilip o kadar alkol almicaktin.sen birlikte olmaktan da degil çocuğun suan seni istememesinden hirsindan yapiyosun çok yazık.ustelik senin yaptıkların normalmis givi çocuğun ailene mesajları atmasini suç bulamazsin.erkek olabilir ama sende aynısını ilk ona yapmissin hiç uğraşma

Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum

Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Odana gelebilmesi için seninle iletişim halinde olması lazım ayrıca zorlamı içirdi odana almışsın içmişsin sonra benle birlikte oldu :işsiz:

Mesajlara bakılıp dava açılmadı ise birliktelikte rizan olduğunun kanıtı var mesajlarda ?

Yahu aynu kişiler değil bunlar

benim bahsettiğim konunu 30 Nisan'da açmıştin. Ölüp bitiyordun adam için ...ne zaman aşkın bitti ,başkası ile otelde bulustun ,sarhos olup birlikte oldun (bence artık alkol kullanma sen) şikayetçi oldun,ailen öğrendi ,kadın sığınma evlerine yolun düştü ? Çok samimi olarak söylüyorum bu beden sana ait ama çok yanlış yapıyor,yanlış kararlar aliyorsun.İti ugursuzu, fuhuş mafyası var ...lütfen biraz daha dikkatli ol

Siz otel odasina kendi rizanizla mi aldinix?
Kendi rizaniz varsa hicbirsey kanitlayamazsiniz

Yahu nasıl içirdi odana nasıl girdi ?

Canım hiç bişey yapamazsın , otelde zorla kapınımı kırdı , zorlamı içirdi kendinden geçene kadar .
Tanımadığın adam odana nasıl girdi , telefon numaralarını kendinden geçip sevişirkenmi kaydettiniz . Zorlama yani boşuna .

Back
X