- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.017
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Ya kızlar hilaye yapıyor 2 si farklı kişiler ama konu aynı yersen dava aç kazanamazsın ne de olsa oh ne ala seviş seviş sonrada dava aç maddi kazanç için mi yapıyorsum bunları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar hilaye yapıyor 2 si farklı kişiler ama konu aynı yersen dava aç kazanamazsın ne de olsa oh ne ala seviş seviş sonrada dava aç maddi kazanç için mi yapıyorsum bunları
Kısmet bir dahakine artık .Ya kızlar hilaye yapıyor 2 si farklı kişiler ama konu aynı yersen dava aç kazanamazsın ne de olsa oh ne ala seviş seviş sonrada dava aç maddi kazanç için mi yapıyorsum bunları
Bende bunu soracaktım otele nasıl gittin?
Otele gönül rızanla gittin içtiniz ve birlikte oldunuz üstüne bide kanıt niteliğinde aşk mesajların var , adam zorla bişey yapmamışki .
Ayrı kişiler olduğuna inanan var mı acaba harbi bizi salak mi sanıyor anlamadım ki bir insanı böyle suçlamak nasıl bir kafadır anlamıyorum ama derdi birazda para gibi geldi maddi manevi tazminat diye soruyorBence canı yanmış ondan.
Canı yanmayı anlarım, gelsin teselli ederiz ama bu tip hikayeler yurt dışında da duyuyorum, kız arkadaşları can yanmasına dava açıyor falan.
Beni sinir eden gerçekten istismara uğrayanlara da şüpheyle bakılıyor veya inanılmayabiliyor böyle olaylardan sonra.
Bir de rızası varsa birinin yüz kızartıcı suç işlenmesi hanesine kötü bir şey.
Yok canım hiç öyle bişey değil bence . Şimdide tanımıyorum adamı diyorda , anlayacağız inşallah .Bende bunu soracaktım otele nasıl gittin?
Bayıltıp mi ya da tehditle mi götürdü ?
Odana gelebilmesi için seninle iletişim halinde olması lazım ayrıca zorlamı içirdi odana almışsın içmişsin sonra benle birlikte olduOdama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Mesajlara bakılıp dava açılmadı ise birliktelikte rizan olduğunun kanıtı var mesajlarda ?Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Yahu aynu kişiler değil bunlar
Siz otel odasina kendi rizanizla mi aldinix?Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Yahu nasıl içirdi odana nasıl girdi ?Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Canım hiç bişey yapamazsın , otelde zorla kapınımı kırdı , zorlamı içirdi kendinden geçene kadar .Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum