Şikayet etmek istiyorum tekarardan yardımcı olabilir misiniz?

Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum
Odana gelip, kilidi kırıp, ağzına huni dayayıp içki şisesini zorla içirmediyse hiçbir şey yapamazsın.

Davadan anlayan varsa yorum yapsın diğerlerine girmek istemiyorum

Ceza davasından beraat ettiyse ya da dava delil yetersizliğinden düştüyse tazminat davası açamazsın şekerim. Ülkemizde hukuk yarım yamalak işlese de senin gibi uyanıkların önünü kesmişler.

Odama geldi icirdi sonra ben kendimden geçmişim defalarca birlikte oldu şikayet ettim avukatı babamı bulmuş falan ben o gün kadın sığınma evine kaçtım babam duyunca mahveder diye ailesi bana ulaşıp suçlamaya kalkıştılar dava açılmadı tekrar dava açmak istiyorum bana yardim edin ya mesajlarımı alıp babama gönderdiler evde duramadım hepsinin karşılığını almak istiyorum

Odaniza kapıyı kırıp mı girdi?
otelde ne işiniz vardı?
orada olduğunuzu nerden biliyordu?
Otel Ortamında Başınıza az cok nelerin gelebileceğini tahmin edemediniz mi?
Güvenmediginiz bir adamla neden oturup içki iciyorsunuz?

Ceza davasından beraat ettiyse ya da dava delil yetersizliğinden düştüyse tazminat davası açamazsın şekerim. Ülkemizde hukuk yarım yamalak işlese de senin gibi uyanıkların önünü kesmişler.
Dava hiç açılmamış bile düşün yani , 18 yaşından büyük ve gönül rızasını karşı taraf mesajlarla ispatladığı için muhtemelen .

Alkollüyken birlikte oldu dava açtım avukatı mesajlarımı gönderdi dava açılmadı tekrar şikayet edicem ailem öğrendi psikolojimi bozdular
Daha oncede yazdım, okumustum cocuk sizle evlensin istemiştiniz ailenizden etkılenmıstınız. Simdi ne yapmaya calısıyosunuz

Arkadasim dava falan acamazsiniz,acsaniz da bir sey cikmazdi zaten cunku adamla gonul iliskiniz kanitlanmis. Muhtemelen otelin guvenlik kameralarinda da cikar zaten beraber geldiginiz. Ailenizden af dileyin kapansin konu. Olan olmus bundan sonra daha dikkatli olun,kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin

Valla bu olaylarda güçlü olan tarafa bişey olmuyo biliyosunuz bi olay var kadına tecavüz edip bide aşağı atıp öldürdüler şuraya ismini bile yazssak bize ceza keserler isim vermeden yazdım anlayan anlamıştır zaten,ddurum buyken sizin gibi durum yaşayanlara hiç bişiy yapmazlar gibi geliyor bana.

Back
X