Şikayet etmek istiyorum tekarardan yardımcı olabilir misiniz?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Istismar yüzünden dava açtım mesajlarımı bahane ettiler savcıya dava açılmadı hatta o şahsın yakını babama mesajları gönderdi hepsinden maddi manevî tazminat talep etmek istiyorum mümkün mü

Birlikte olduktan sonra sizden ayrılan kişi için mi istismar davası açmak istediniz? Ya da başka bir mesele mi var?

Alkollüyken birlikte oldu dava açtım avukatı mesajlarımı gönderdi dava açılmadı tekrar şikayet edicem ailem öğrendi psikolojimi bozdular

Eski konunuza baktım da size zorla bir şeyler içirip bayıltıp birlikte olmuş gibi bir şey anlamadım. Burdan görünen, sevgilinizle beraber olmak istemiş, duygusal olarak sıkıntı yaşadığınız bir dönemde başbaşa kalıp yakınlaşmışsınız ve ileri gitmişsiniz.
Ben de eşimle evlenmeden önce bir müddet birlikte yaşadım, benimle cinsellik yaşamasından ötürü ayrılmak istese kapının önüne koyardım kendini. Sanki hırsınızdan dava açmak istemişsiniz fakat iş ailenize gitmiş her şey sarpa sarmış. 😕

18 yaşının üzerindeysen dava hiç bir işe yaramaz ne yazıkki , beraber alkol aldık birlikte olduk der kapanır konu , mesajlardada aşkım canım gibi şeyler yazdıysan birlikte olduğunuz ispatlanmış olur zaten .

Eski konunuza baktım da size zorla bir şeyler içirip bayıltıp birlikte olmuş gibi bir şey anlamadım. Burdan görünen, sevgilinizle beraber olmak istemiş, duygusal olarak sıkıntı yaşadığınız bir dönemde başbaşa kalıp yakınlaşmışsınız ve ileri gitmişsiniz.
Ben de eşimle evlenmeden önce bir müddet birlikte yaşadım, benimle cinsellik yaşamasından ötürü ayrılmak istese kapının önüne koyardım kendini. Sanki hırsınızdan dava açmak istemişsiniz fakat iş ailenize gitmiş her şey sarpa sarmış. 😕
O ayrı kişi farklı konular

Istismar yüzünden dava açtım mesajlarımı bahane ettiler savcıya dava açılmadı hatta o şahsın yakını babama mesajları gönderdi hepsinden maddi manevî tazminat talep etmek istiyorum mümkün mü
Peki tazminat konusu ne olacak? Siz erkek arkadaşınız ile cinsel birliktelik yasamistiniz ve sonrasında erkek arkadaşınız sizden ayrılmıştı.Sanirim onu tecavüz ile sucladiniz o da sizin ona gönderdiğiniz mesajlari savcılığa sunarak suçlamanın düşmesini sağladı.Aileniz çocuğu tehdit ettiyse çocuğun ailesi de durum aslında size anlatılan gibi değil diyerek özel yazismalarinizi ailenize göndermiş sanırım

Otelde alkollüyken birlikte oldu şikayet ettim avukatı aileme mesajlarımı gönderdi çok zor durumlar yaşadım kadın sığınma evinde bile kaldım başıma iş gelecek diye yani çok kötü zamanlar geçirdim üstüne ailesi suçu benim üstüme attı

Otelde alkollüyken birlikte oldu şikayet ettim avukatı aileme mesajlarımı gönderdi çok zor durumlar yaşadım kadın sığınma evinde bile kaldım başıma iş gelecek diye yani çok kötü zamanlar geçirdim üstüne ailesi suçu benim üstüme attı
Tek başınamı birlikte oldu , konu ailene gittiği için bişeyler yapmaya çabalıyorsun ama nafile .

Kusura bakma ama istemişsin, yapmışsın.
Üzerine çocuğu lekeleyecek bir dava açmaya kalkışmışsın.
Bu yüz kızartıcı bir suçtur.
Ben sevgilin nasıl bi' insandır, iyi midir kötü müdür bilmem ama yaptığın şey ayıp.
Onun ailesi duyunca onlar üzülmedi, kızmadı mı?
O da sana karşılık vermiş işte.

Back
X