sıkıntılıyım çook

önemli değil canım.okulum bitti bu sene.evet zor ki öyle böyle allahın izni ile herşeyi göze alacam onu yarı yolda bırakamam canım ya

biliyorum anne baba rızası olmayınca olmuyo çok önemli ama bende ne yapacam ortada kaldım. çıkmaza girdim. ondan da vazgeçemiyorum ailemden de bol bol dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyo şu an için :(

Akraba evliliğini bir daha düşün derim önce bu bir.

2. si bize aniden gelip istesinler mi diye sorduğunuz kişi dayınız değil mi?

Aileler arasında zaten bir mesele var sanırım???

Mutluluk size uzak gözüküyor.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim '' yeryüzündeki adamların suyu mu çıktı '' neden illa akrabanız?

evt anne baba rizasi olmadan evlenmek cok zor ve güzel degil tabiki am diret onlar anlasin ciddiyi oldugunu ondan vazgecmiyecegini.
anladigim kadar ailen sevgilini begenmediginden degilde onun ailesiyle sorunlar yasadigi icin istemiyor
bence onu tanimalari gerekiyor, önemli olan cocuk sonucda tabiki aileside önemli ama onunla yasiyacaksin.
bu arada ben kacarak evlendim ama coooook gereksiz zorluklar cekdim.

evet sorun aileyi sevmemek. o da aynen öyle söylüyor be bi tanısalar ön yargılı davranmasalar diyo. onlar bana bir gelse ben onlara on kez giderim diyo. haklısınız yeryüzündeki erkeklerin suyu çıkmadı ama sevdim bi kere. büyük konuşmayın çünkü en ufak söylenen söz bile insanın başına geliyo benimde öyle oldu şu an

evt aynen büyük konusmamak gerekiyor ;-)
annenle aran nasil önce ona söylesen oda babana iletse bi sonrada sen girerdin konuya
gerc saten baban sana sorardi kesin
sevgilin ailenle ilgili herseyi bu ara yani seni alincaga :-) kadar altdan almasi gerekiyor eger seni istiyorsa tabiki

annemle aram çok iyidir. bu konular dışında. işte asıl sorun anneme bile söyleyemem :( sevdiğim onları gördüğü zaman kırk büklüm oluyor utanıyor saygı gösterir. ama onlar bi türlü sevemedi :(

rabbim devamını da getirsin bi ömür mutlu ol inşallah :) darısı da benim başıma inşallah :) ben şuna inanıyorum eğer allah istesin kimse istemesin bu iş yine olur. ama düya alem istesin allah istemesin olmaz rabbim büyük ve inşallah kavuşacaz ama zor olacak :(

senin acilman gerekiyor bence ailene, onlar sevmeye urasmicak tabiki diyer türlü ailesini sevmedigi icin.
ailene acilman gerekiyor, biliyorum söylemesi kolay ama paylas onlarla
uygun bir zamani bul ve söyle sende rahatlarsin, söyledikden bir süre sonrada istemeye gelsinler bence.
onun ailesi bu durumu biliyormu seni istiyorlarmiki?

rabbim devamını da getirsin bi ömür mutlu ol inşallah :) darısı da benim başıma inşallah :) ben şuna inanıyorum eğer allah istesin kimse istemesin bu iş yine olur. ama düya alem istesin allah istemesin olmaz rabbim büyük ve inşallah kavuşacaz ama zor olacak :(

aynen fistik haklisin öyle oluyor
umarim coooook güzel bir gelin olursun ve güzel bir yuvan olur onunla.......
sakin kacma digcem ama sacma olur bende kacdim ama herseyi denedikden ve olmuyorsa öyle birsey düsünmeye basla sadece korkdugun ve o an kolay geldigi icin degil.

suli84, canım allah razı olsun dün kapatmak zorunda kalmıştım kusura bakma cevap veremedim. Beni çok rahatlatıyorsn konuşmaya o kadar ihtiyacım var dı ki biraz olsun iyi geldi. evet açılmam lazım aileme ama o cesareti bir türlü bulamıyorum kendimde günden güne söyleyemediğim için eriyorum resmen. ben ki hiç 50 kilonun altına düşmeyen kız şimdi bu sıkıntım yüzünden 46 kilo oldum. inşallah normal şekilde olur evliliğimiz ama bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum. sevdiğimin ailesi beni çok seviyor hem de aşırı derecede :)

Sana yardimci olabiliyorsam ne kadar güzel.
Evt anliyorum seni söylemesi cok zor, benim esim babama söylemisdi bir türlü söyliyememisdim sonrada devami geldi saten.
Ama aslinda eger kendin söyliye bilirsen tabiki cok daha iyi olur,
ama söyledikden sonra cok zor günler gelir seni vazgeciremye urasirlar bence.
Bellimi olur kiz belkide senin ciddi oldugunu görünce artik uyumlu davranirlar.
Ben gelinlik giyemedim artik gecdi bitti fln ama icimde hala var o yani, kimseye söylemiyorum ama tr'de gelinlikcilerin önünden gectigim zaman kötü oluyorum elimde degil.

suli84, otak yönlerimizin olması güzel bişey canım. desteğin çok sağol.gelinliği her kız giymek ister tabi ki ama kısmet olmayınca olmuyo :( bakalım bana olcak mı ki :( sen üzme tatlı canını sevdiğinin yanındasın ve en önemlisi mutlusun ya olsun ben böyle diyorum ama hiç kolay değil insanın içinde kalıyo.babamın tavırları beni tedirgin ediyo ben bu gidişle söyleyemeyecem canım ya. ama beni çok zor günler bekliyo bunu çok iyi biliyorum.sevdiğim ve sevgim için katlanacam inşallah. benim olsun sevdiğimin olsun ailelerimizde mutlu yaşantımız olmadı biz beraber mutlu olmak istiyoruz çok mu şey istiyoruz? bide şöyle bi sorun var canım. sevdiğimin sözleşmesi aralıkta bitiyo bu bizi daha da zora sokacak :(

Son düzenleme:
Günaydin
Umarim yeni bir is bulmasi uzun sürmez.
Sakin babandan korktugun icin onlar istemeye gelmeden kacigim deme sakin, Allah korusun ya anlasamazsan bir kac yil sonra ozaman ne olcak?
Insan sevdigi kisinin yaninda olsada ailesini cooooook özlüyor mutlulugunu onlarla paylasmak istiyor.
Ailene ne zaman acilmayi düsünüyorsun.

suli84,merhaba canım,
canım önce onlar istemeye gelecekler olmadı bi daha bi daha bütün harşeyi deneyecez ondan sonra. ama ben açıkçası hiç istemiyorum kaçmayı herşey normal olsun istiyorum. inşallah rabbim yardımcımız olurda annem babamda razı olur. önce allahın sonra onların rızası olsun diye çok dua ediyorum bakalım. ben 24 kasımda sınava girecem ondan sonra gelecekler canım istemeye. ben söyleyemecem :( sonrada açıklamasını yaparım diye düşünüyorum belki de böyle yapmam daha kötü olacak ama. inşallah biran önce işe girer yoksa evdekiler burnumdan getirir. benim iş yok onun yok nasıl olur artık :(

Son düzenleme:
Slm fistik,
Evt aynen öyle olur bencede iyi yok fln derler.
Söyle diycem ama anlaya biliyorum söyliyememeni cünki bende karsilarina gecip söyliyememisdim.
Ama positiv düsün hersey olur zamanla sen istedikden sonra onlarda kabullenecekdir.
Yeterki sen kendinden duygularindan ve karsindakinden emin ol, gerisi bir sekilde olur gider insallah.
Öptüm

slm canım,
sürekli kendi dertlerimle seni rahatsız ediyorum ama konuşacak beni anlayacak birilerine çok ihtiyacım var allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah. dün senin bana yazdğın o saatlerde çok kötüydüm ağlıyordum kendimi hiç iyi hissetmiyordum. bazen o kadar ümitsiz olyorum ki dün de öyle bi anda idim.ben çok duygusal bi insanım hemen herşeye inciniyorum. hani bazen olur ya içinde yaşadığın bazı şeyleri hiç kimselere anlatamazsn yada anlatsan bile anlamazya en yakınında ki kişi bile. işte şu an öyle bir ruh halindeyim... kaderim inşallah güzel olur çekeceğim onca sıkıntıya değer. bilmiyorum bana şu an çok değer veriyo bu aralar pek ilgilenemese de işinden dolayı ama ne bilim benim onu sevdiğimden daha çok seviyo beni ama ilerisi nasıl olur bilmiyorum inşallah hep böyle olur. evlenince erkekler değişiyo diyorlar sence de öyle mi canım.bu arada kaç yaşındasın :)

Back
X