Kafanıza göre takılın,hesap vermek zorunda mısınız?bir gün daha bitti kaçamaksız çok şükür.fırına da mahlepli ekmeği attım.umarım güzel pişer ve afiyetle yerim yarın sabah.okula her gün değişik bir tarifi deneyip götürmeyi seviyorum.millet acayip şaşırıyor.sen diyette nasıl yersin bunları diye.ben de dukan amcam sağ olsun.kepek hakkımı sabah kullanıyorum diyorum.yarın ps günüm.dukan a laf edenler utansın.
bak ne hatırladım utansın diyince.akşam üstü kızımı okuldan atmaya gittim çok da yorulmuşum.uykumu da alamamıştım gece.neyse bir iki veliyle karşılaştık biraz kötü görünüyorsunuz dedi.ben de tansiyonum düştü sanırım uykum da var dedim.tabi dukan yapınca böyle oluyor dedi bilmiş bilmiş.(halbuki bir şey bildiği yok dukan hakkında) ben de ne alaka dedim öğlen dukan kekimi yedim sade neskafenin yanında.gelmeden de körili tavuk yedim ve zero içtim ne açlığı.sadece yorgunum dedim.öyle diyince çevirdi lafı tabi siz araştırmışsınızdır diye.
gerçekten şu dukanı bilmeden araştırmadan laf atan insanlara sinir oluyorum ya.ayın 2 sinde başladım ve 26 günde 5 kilo verdim.yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.hayret bir şey yav.artık kimseyle dukanı konuşmuyorum öğrenmek isterlerse bakıyorum tavırlarına adam gibi soruyorlarsa anlatıyorum yoksa eyvallah.
günaydın
bildirim zamanı
geçen hafta : 77,7
bu hafta : 76,9
giden : -800
Allah ım inşallah hep böyle devam eder.güzel bir geçirirsiniz inşallah öpüyorum.
bende katılabilrmiyim aranıza çok mutsuzum bu kiloların yüzünden yarın yeni bi başlangıç olsun benim için yardım edin destek olun nolur çok mutsuzum :2:
bende katılabilrmiyim aranıza çok mutsuzum bu kiloların yüzünden yarın yeni bi başlangıç olsun benim için yardım edin destek olun nolur çok mutsuzum :2:
Evet önemli olan da zaten bu direnç karşısında yılmamak. Ben geçtiğimiz hafta her gün tartılıp aynı kaldığımda ya da biraz kilo artışında moralimi bozup yedim. Sonuçta da vereceğime daha da aldım. Bu hafta cumartesiye kadar tartılmayacağım, inşallah yani.dukan da bugün tam 1 ayım doldu.çok rahat gidiyordu ama bir iki gündür ciddi mide kazınmaları geçiriyorum.aynı kahvaltı ben doyurmuyor artık.sanırım ara öğünler koymalıyım.bi de takıldım 77 e ya.bir 77,2 oluyorum bi 77 oluyorum.bir kaç gün önce 76,9 u gördüm diye seviniyordum ama mutluluğum kısa sürdü.sanırım vücudum direnmeye başladı.sabırlı olmam ve aynı kararlılıkla devam etmem lazım.motivasyonum sağlam yola devam merak etmeyin
bu arada dünkü menüm
sabah (11.00) : dukan ekmeği,menemen
öğle (16.30) : 3 kaşık menemen,light limonata (dışardan geldim canım istemedi)
akşam : tavuklu,yoğurtlu kereviz salatası,light limonata
2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
2 lt su
Evet önemli olan da zaten bu direnç karşısında yılmamak. Ben geçtiğimiz hafta her gün tartılıp aynı kaldığımda ya da biraz kilo artışında moralimi bozup yedim. Sonuçta da vereceğime daha da aldım. Bu hafta cumartesiye kadar tartılmayacağım, inşallah yani.
Menüler de süper gidiyor
selam kızlar nilgün sakın pes etme bende cumartesi gece feci bir aclıkla mutfaga daldım bir kac bişey attım agzıma ama reglidenmiş cok şükür şimdi iyyim
SABAH peynir domates iki dilim ekmek marul yeşil cay
ARA bir bardak yogurt kaysı
ÖGLEN altı kaşık taze fasulye iki kepce corba
1. ARA tost ayran
2. ARA portakal
AKŞAM kapuska salata bir dilim ekmek su 2 lt spor şimdilik yok ama yaparım yagmur yagmasa
Merhabalar,bayagi gec olmus.Sinav sorulari hazirladim ve cevap anahtari derken bu saati bulmusum.Hemen menumu yazayim.
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek(ben hep bunu yiyorum,bundan sonra sadece ekmek diyeyim.)
4 ceri domates
1 minik salatalik
2dilim peynir
Kuru biberler
Yesillik
Sekersiz caylar
Ogle:
2 yumurta
1 dilim ekmek
Kuru biberler
Ara:
Yogurt ve ayran(kalanini ayran yaptim da)
2 corekotlu diyet biskuvi
Sekersiz caylar
Aksam:
2 catal kiymali patates yemegi
Yogurtlu kirmizi lahana salatasi
Yarim nar
1 lt su
Sekersiz caylar
hoşbuldum çok teşekkür ediyorum hepinizde....
bende yazayım öyleyse bugünki listemi :)
sabah
domates
iki dilim gevrek ekmek
peynir
iki yudumda şekerli çay içtim malesef şekersiz çay içemıyorum ben zaten sadece kahvaltıda içerim
öğlen
haşlanmış tavuk doates bol su içtim
akşam
4 kaşık bulgur pilavı tavukhaşlama salata
uzun aradan sonra bugün ilk diyet günüm kendimi aç hissetmiyorum az yedim ama neden acıkmadım hiç anlamadım çokmu motive ettim kendimi acaba
Evet.cok haklisiniz,su cok onemli.Ben cok fazla cay iciyorum ve aklima hic su gelmiyor.Aklima geldiginde de zorla iciyorum.Bundan sonra biraz daha ozen gosteryim,tesekkurler.menün güzel canım ama suyun az olmuş zaten sen de biliyorsun.dukanla beraber zaten bildiğim şeyi daha da iyi anladım.şöyle ki suyumu yeterli içtiğim vakit daha rahat kilo veriyorum.çabamızın boşa gitmemesi için suyu ihmal etmemeliyiz.başka türlü yağlar gtmiyor vücuttan.
merhaba gayet güzel bir menü.madem şekersiz içemiyorsun derhal tatlandırıcı almanı tavsiye ederim.koyduğun şekere göre bir iki tablet atarsın çayına.hem asıl şekerden daha zararsız.üstelik şeker keyfin devam eder.
umarım motivasyonun devam eder böyle.arada acıkacağın canının bir şey isteyeceği zamanlar da olacak yersen başa dönersin.ben de açlık hissediyorum hele ki bu günlerde.özellikle 7 den sonra bir şey yemiyorum.muzlu mistik çay var.çok lezzetli- bana göyre tabi-.o benim açlık krizimi önlüyor.
bi de içtiğin suyu yazmamamışsın.onu da belirt lütfen.
kızlar susuz menüye güzel demiyelim artık.aman suyumuzu sporumuzu ihmal etmeyelim..
ben banta başlayamadım hala ama yatarken karın kalça hareketleri yaptım dün.bundan sonra yapmayı planlıyorum.
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
asıl bombayı sona sakladım.dün 77,2 idim bugün 76,6 yım.
sabrın solu selamet sakın unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?