Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

ve menüm...

sabah : 2 yumurta ,çay

ara : 2 küçük acılı dukan kurabiye

öğle : körili tavuk,şekersiz limonata

akşam : fırında balık,şekersiz limonata

2 lt su
2 kupa yeşil çay
spor Yok :26::26::26:

günaydın

bildirim zamanı

geçen hafta : 77,7
bu hafta : 76,9
giden : -800

Allah ım inşallah hep böyle devam eder.güzel bir geçirirsiniz inşallah öpüyorum.

Kafanıza göre takılın,hesap vermek zorunda mısınız?
günaydın

bildirim zamanı

geçen hafta : 77,7
bu hafta : 76,9
giden : -800

Allah ım inşallah hep böyle devam eder.güzel bir geçirirsiniz inşallah öpüyorum.

Maşallah diyorum,hedefe emin adımlarla ilerliyorsunuz.

Dünkü menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
4 çeri domates
kuru biberler
çörekotu,biberiye,kekik
roka,maydanoz,dereotu,semizotu
şekersiz çay

Ara:
1 elma

Öğle:
200 gr yoğurt
2 yk süzme yoğurt
1 sunta

Ara:
2 dilim peynir-ekmek
1 çörekotlu diyet bisküvi

Akşam:
1 sigara böreği
1 poaça
Oğlumu arkadaşından almaya gittim,arkadaşının annesi "çay için öyle gidin" diye ısrar edince çayın yanında bunları yedim.Tiramusu ve bol sigara böreği vardı,ancak bu kadar tutabildim.

1 lt su
şekersiz çaylar
Spor 1 haftadır yapamıyorum.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar cok şükür bu günde güzel gecti nilgün ve füsun cok şükür biz konsantre olduk bu işe inş başlamyanlar başlayamayanlarda başlar menümüde toplu hlde yazayım

KAHVALTI dört domates ceri marul kaşar peyniri birazda salca iki dilim uno denge layt ekmek yeşil cay

ARA bir bardak yogurt kaysı

ÖGLEN kapuska altı kaşık iki kepce tarhana corbası

1.ARA tulum peynirli tereyaglı tost bir barak ayran

2.ARA bir portakal yeşil cay

AKŞAM kapuska beş kaşık salata bir dilim uno denge layt su 2 lt spor bir saat yürüyüş

menüler süper kocaman bir aferin bize

menüm

sabah : light sütle neskafe
2 yumurta,mahlepli ekmek

öğle : 1 tabak lahana yemeği,yoğurt

akşam : ızgara köfte,roka ,maydonoz

2 lt su
2 kupa yeşilçay

hastayım diye aldığım ilaç uyku yapıyor.o yüzden spora halim yok.gündüze yapmaya çalışacağım artık

Resmen yazilanlardan dolayi cok utandim.Cunku dun diyet falan uygulayamadim.Gezme falan da yoktu.Evde ve okulda ne kadar yenmemesi gerekenler varsa hepsini yedim,hem de tarti oncesi.Tabii tartiyada cok guzel yansidi.Kilo artisi vardi ama dunden sonra bayagi artti.Bugun cok dikkat edecegim,yerlesmeden gitsinler.Moralimi bozmadim.Hizli gelen hizli gidiyor cunku.

Bildirimim:
Baslangic: 70.8
Gecen hafta:65.9
Bu hafta:67.1
Gelen:1.2

Son düzenleme:
selam kızlar füsuncum der etme sen toparlarsın en kısa sürede bende menümü yazayım aslında hep aynı şeyler galiba yediklerim ama olsun mutluyum böyle

KAHVALTI dört tane ceri domates maydanoz biraz ezine peynir iki dilim tam buday ekmegi yeşil cay

ARA 1 bar yourt kaysı

ÖGLEN 6 kaşık patlıcan yemegi iki kepce corba

1.ARA tost sucuklu kaşarlı 1 bar ayran

2.ARA bir portakal

AKŞAM 5 kaşık kapuska salata 1 dilim t b ekmegi

ARA bir kivi su 2 lt spor şimdilik yok

füsun merak etme verirsin hemen

ben de dün güzel yediğimi düşünürken sonradan jeton düştü çünkü yağlı kıyma almışım farketmeden.ne güzel de yemiştim.hemen 800 gr geldi tabiki.bugün daha dikkatli beslendim tabi ki.bir iki yanlış dışında.öğrendim bi daha yapmayacağım.

sabah: dukan ekmeği,yumurta,lor peynir,dukan muhammara

öğle : tavuk,yoğurt

akşam : balık,ice tea şeftali

ara: dukan kek

2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 saat spor

bende katılabilrmiyim aranıza çok mutsuzum bu kiloların yüzünden yarın yeni bi başlangıç olsun benim için yardım edin destek olun nolur çok mutsuzum :2:

bende katılabilrmiyim aranıza çok mutsuzum bu kiloların yüzünden yarın yeni bi başlangıç olsun benim için yardım edin destek olun nolur çok mutsuzum :2:

merhaba hoş geldiniz ben nilgün.elimizden geleni yaparız tabi.bi eskiden başka bir gruptaydık dağıldık.düzenli yazan 5 kişiyi geçmez.fazla kalabalık değiliz yani.ama zayıflama yolunda güzel destekleriz sizi.

hafta sonu temizilik kuaför vs ile geçti.güya eşim şehir dışında rahat olurum diyordum ama tüm dağınıklığı yapan beni yoran benim iki tatlı cadımmış
yani aynı tempoya devam ediyorum.

dukan da bugün tam 1 ayım doldu.çok rahat gidiyordu ama bir iki gündür ciddi mide kazınmaları geçiriyorum.aynı kahvaltı ben doyurmuyor artık.sanırım ara öğünler koymalıyım.bi de takıldım 77 e ya.bir 77,2 oluyorum bi 77 oluyorum.bir kaç gün önce 76,9 u gördüm diye seviniyordum ama mutluluğum kısa sürdü.sanırım vücudum direnmeye başladı.sabırlı olmam ve aynı kararlılıkla devam etmem lazım.motivasyonum sağlam yola devam merak etmeyin

bu arada dünkü menüm

sabah (11.00) : dukan ekmeği,menemen

öğle (16.30) : 3 kaşık menemen,light limonata (dışardan geldim canım istemedi)

akşam : tavuklu,yoğurtlu kereviz salatası,light limonata

2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
2 lt su

Hoşgeldiniz, beraber sağlıkla zayıflayalım.
Burada Nilgün'ün dediği gibi kalabalık değiliz. Herkes kendine göre bir diyet programı uyguluyor, haftada bir gün de tartılıp sonucu görüyoruz.
Nilgün dukan, Selma diyetisyenin verdiği liste ben de kafama göre takılıyorum. Siz de hangi programı yapıyorsanız uğrayın.

Dünkü menümü yazamadım, artık bugün de gün bitiyor, bugünkünü yazarım. Dün de genel hatları ile ufak tefek kaçamaklar dışında iyiydi. Hafta sonu olunca kaçamak daha çok oluyor. Şimdiye kadar iyi gittim, bundan sonra da kaçamak yapmam inşallah.

Evet önemli olan da zaten bu direnç karşısında yılmamak. Ben geçtiğimiz hafta her gün tartılıp aynı kaldığımda ya da biraz kilo artışında moralimi bozup yedim. Sonuçta da vereceğime daha da aldım. Bu hafta cumartesiye kadar tartılmayacağım, inşallah yani.

Menüler de süper gidiyor

selam kızlar nilgün sakın pes etme bende cumartesi gece feci bir aclıkla mutfaga daldım bir kac bişey attım agzıma ama reglidenmiş cok şükür şimdi iyyim

SABAH peynir domates iki dilim ekmek marul yeşil cay

ARA bir bardak yogurt kaysı

ÖGLEN altı kaşık taze fasulye iki kepce corba

1. ARA tost ayran

2. ARA portakal

AKŞAM kapuska salata bir dilim ekmek su 2 lt spor şimdilik yok ama yaparım yagmur yagmasa

sağol canım elimden geleni yapıyorum.evet açlık hissediyorum ama düzenimi bozmuyorum.sanırım biraz yediklerimden sıkıldım.farklı pişirme yöntemleri denemem lazım.

afiyet olsun canım.pes etmiyorum merak etme.ama farklı tarifler denemem lazım.tartıda eksileri gördükçe daha da mutlu olacağım herkes gibi.ama sporu ihmal ettim hemen başlamam lazım.

Merhabalar,bayagi gec olmus.Sinav sorulari hazirladim ve cevap anahtari derken bu saati bulmusum.Hemen menumu yazayim.
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek(ben hep bunu yiyorum,bundan sonra sadece ekmek diyeyim.)
4 ceri domates
1 minik salatalik
2dilim peynir
Kuru biberler
Yesillik
Sekersiz caylar

Ogle:
2 yumurta
1 dilim ekmek
Kuru biberler

Ara:
Yogurt ve ayran(kalanini ayran yaptim da)
2 corekotlu diyet biskuvi
Sekersiz caylar

Aksam:
2 catal kiymali patates yemegi
Yogurtlu kirmizi lahana salatasi
Yarim nar

1 lt su
Sekersiz caylar

Son düzenleme:
hoşbuldum çok teşekkür ediyorum hepinizde....

bende yazayım öyleyse bugünki listemi :)

sabah

domates
iki dilim gevrek ekmek
peynir
iki yudumda şekerli çay içtim malesef şekersiz çay içemıyorum ben zaten sadece kahvaltıda içerim

öğlen

haşlanmış tavuk doates bol su içtim

akşam

4 kaşık bulgur pilavı tavukhaşlama salata

uzun aradan sonra bugün ilk diyet günüm kendimi aç hissetmiyorum az yedim ama neden acıkmadım hiç anlamadım çokmu motive ettim kendimi acaba

menün güzel canım ama suyun az olmuş zaten sen de biliyorsun.dukanla beraber zaten bildiğim şeyi daha da iyi anladım.şöyle ki suyumu yeterli içtiğim vakit daha rahat kilo veriyorum.çabamızın boşa gitmemesi için suyu ihmal etmemeliyiz.başka türlü yağlar gtmiyor vücuttan.

merhaba gayet güzel bir menü.madem şekersiz içemiyorsun derhal tatlandırıcı almanı tavsiye ederim.koyduğun şekere göre bir iki tablet atarsın çayına.hem asıl şekerden daha zararsız.üstelik şeker keyfin devam eder.

umarım motivasyonun devam eder böyle.arada acıkacağın canının bir şey isteyeceği zamanlar da olacak yersen başa dönersin.ben de açlık hissediyorum hele ki bu günlerde.özellikle 7 den sonra bir şey yemiyorum.muzlu mistik çay var.çok lezzetli- bana göre tabi-.o benim açlık krizimi önlüyor.

bi de içtiğin suyu yazmamamışsın.onu da belirt lütfen.

kızlar susuz menüye güzel demiyelim artık.aman suyumuzu sporumuzu ihmal etmeyelim..
ben banta başlayamadım hala ama yatarken karın kalça hareketleri yaptım dün.bundan sonra yapmayı planlıyorum.

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

asıl bombayı sona sakladım.dün 77,2 idim bugün 76,6 yım.

sabrın solu selamet sakın unutmayın

Evet.cok haklisiniz,su cok onemli.Ben cok fazla cay iciyorum ve aklima hic su gelmiyor.Aklima geldiginde de zorla iciyorum.Bundan sonra biraz daha ozen gosteryim,tesekkurler.

Kilo veriminiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…