tabi ki sorun olmaz canım hoşgeldin aramıza. Senin yaşlarında 2 arkadaşımız daha vardı 2 yıl önce birlikte zayıfladık, onlar fıstık oldu biz gene aldık
Hele bir arkadaşımız azmin dibiydi. Facebooktan haber vereyim de fotolarını koysun hem ilham olur hepimize.
cuma olsun bence de.
neyini koyayım bir pastamız vardı onu da çektim koydum
Kutlayasımız yoktu hiç bu yıl çok boş geçti be sevdam...ama bu yılda böyle olsun dedik ne yapalım.
berilcim sen beni tanıyor muydun ya ben neden hatırlayamadım ki :)
evet eskiden hırslıydım gençken ahh
şaka bir yana ufak hedeflerle başlayayım ki hevesim kaçmasın dedim
tamamdır kaptan!
Tabi ki sorun olmaz canım hoşgeldin aramıza. Senin yaşlarında 2 arkadaşımız daha vardı 2 yıl önce birlikte zayıfladık, onlar fıstık oldu biz gene aldık
Hele bir arkadaşımız azmin dibiydi. Facebooktan haber vereyim de fotolarını koysun hem ilham olur hepimize.
Cuma olsun bence de.
Neyini koyayım bir pastamız vardı onu da çektim koydum
Kutlayasımız yoktu hiç bu yıl çok boş geçti be sevdam...Ama bu yılda böyle olsun dedik ne yapalım.
Berilcim sen beni tanıyor muydun ya ben neden hatırlayamadım ki :)
Evet eskiden hırslıydım gençken ahh
Şaka bir yana ufak hedeflerle başlayayım ki hevesim kaçmasın dedim
Tamamdır KAPTAN!
Tabi ki sorun olmaz canım hoşgeldin aramıza. Senin yaşlarında 2 arkadaşımız daha vardı 2 yıl önce birlikte zayıfladık, onlar fıstık oldu biz gene aldık
Cuma olsun bence de.
Neyini koyayım bir pastamız vardı onu da çektim koydum
Kutlayasımız yoktu hiç bu yıl çok boş geçti be sevdam...Ama bu yılda böyle olsun dedik ne yapalım.
sevgili galetalarim
birkac aya insallah cibik krakerlerim diyecem
sabah
iki dilim ekmek
1 yumurta yesillik
ara mandalina
ogle
2 biber dolmasi
1 bardak yogurt
aksam
firinda patatesli tavuk
yogurt
tursu
1 dilim kestaneli pasta
yaaaaaaaaa biliyorum pasta olmadi ama kestaneli pastaya zaafim var
bir daha eve sokmayacam
spor olarak 1 saat cocuklarla yuruduk
Berilcim sen beni tanıyor muydun ya ben neden hatırlayamadım ki :)
Evet eskiden hırslıydım gençken ahh
Şaka bir yana ufak hedeflerle başlayayım ki hevesim kaçmasın dedim
yok be tatlim tanismadik
belki yazdigim desaduf oldu
yok be tatlim tanismadik
belki yazdigim desaduf oldu
Merhabalarrrrr Hatunlaaaarrrr Nasilsinizzz Bakalimmmmm
Sevda ku$umm ba$ligimiz hayirli ugurlu olsunn kaptaniye hanimm
Deryo$umun ricasi üzerine geldim ve farkettim ki cok özlemisim bu ortami beee , galiba bende burada tekrardan
menülerimi paylasip son bi kac kilomu sizlerle verecegim :)) yani tabi istersenizzz ..
Örnek bi menümü yazayım ama bu sabit değil.İsteğime göre değişebiliyor.Biber dolması,sarma,sütlü tatlı gibi şeyleri de yiyebiliyorum.
SABAH (09.30)
2 kibrit kutusu peynir,
2 ceviz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
bol marul ve maydanoz
ara (11.30)
8 badem
1 bardak süt
öğle (13.35)
marul,roka ve tavuklu kepekli sandviç
1 kutu ayran
ara (16.30)
1 porsiyon meyve
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam (19.00)
Tavuklu cevizli roka salata
8 kaşık sebze yemeği
2 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 porsiyon meyve
slm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadalar iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı???
Merhabalarrrrr Hatunlaaaarrrr Nasilsinizzz Bakalimmmmm
Sevda ku$umm ba$ligimiz hayirli ugurlu olsunn kaptaniye hanimm
Deryo$umun ricasi üzerine geldim ve farkettim ki cok özlemisim bu ortami beee , galiba bende burada tekrardan
menülerimi paylasip son bi kac kilomu sizlerle verecegim :)) yani tabi istersenizzz ..
$imdi gelelim benim önce ve sonraki resimlerimee .. aramiza yeni katilan arkada$lara belirtiyim , ben Burcu 22.ya$indayim
11.Mart.2011 de diyete basladim .. 21.Ya$ima kadar hep ama hep kilolu bi kizdim .. hic bi zaman zayif olmami$tim ..
en son 60.Rakamini kilo olarak yani 10.Ya$inda filan görmü$tüm ..
taa ki burayla tani$ana dek .. bu güzel insanlarin motivasyonu - banu abla - izlem abla ve feryalimin önce ve sonraki resimleri sayesinde gaza geldim ve toplam 30.kilo verdim ..
burda 74 kiloyum
66.kiloyum
64.kiloyum
58.kiloluk hallerim
88.kilo ile diyete ba$ladim $uan 58 kiloyum ve hedefim 55.kilo olmak ..
ba$tan 65.kilo ilk hedefimdi ama o kiloya ulasinca memnun kalmayip 55.olmadan pes etmek yok sloganini takindim ve devam ediyorum ..
ve beni herzaman azimlendiren sözüm .. BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM
slm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadaşla iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı???
diyete 64,8 kilo ile başladım. 59,8 olmam gerekli. boyum 161cm ve 30 yaşındayım.hareketli bir işte çalışıyorum.önerilerinizi acilen bekliyorum.
slm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadaşla iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı???
hedef koyman güzel canım tarih de güzel ama çok kısarsan veririsn ve sonrası hemen geri gelir verdiklerin ve dahasıyla alırsın.. tecrübeyle sabitti
3 yıldır diyet kelimesiyle boğuşuyorum, araştırmadığım diyet, içmediğim bitki karışımı kalmadı. Ve bunca öğrendiğim tek bir şey var ki : bu işler aceleye getirildikçe sarpa sarar. Kişi kendine olan inancını kaybeder, verdiğinin iki katını alır. Bu yüzden pek hedef koymam, aslında hedef koymakta güzel ama bence bu kadar kesin konuşmayın zararı olur size.
burcu hanım o kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz. benimde 17 günde 3 kg vermem gerekli bu mümkünmü?
Ben 1.5 senede verdim Canım .. Ama duraklama
Dönemlerim çok oldu , yani bi kaç ay hiç kilo veremediğim
Zamanlarda oldu ama pes etmedim , bunalıma girip
Yemeye vermedim kendimi aksine almamaya çalıştım ..
Ben bu kilo verme sürecinde zaman dilimi koymaya karşıyım çünkü
Bünye bu istediğin zaman istediğini vermiyor sana,..
Önemli olan pes etmemek ve yavaşta olsa ilerlemek ..
O yüzden iddaymış filan hiç girmeyin bence
Çünkü diyetle uzaktan yakından hiç ilgisi olmayan inanlar
Biz kilo problemi yaşayanları anlamıyorlar ve talepleri yüksek oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?