Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

canım benim sağlığınız keyfiniz yerinde olsun da kutlamayın nolur ki
valla allah biliyo bu yıl benim de zerre şevk yoktu hiç kutluyasım yoktu
ama eşim kuaföre götürdü bıraktı gitmek istiyodum saçımı başımı yaptırınca azcık moral oldu
sonra geldi aldı beni kuaförden alışverişe gittik çam ağacıydı süsüydü püsüydü
onları hallettim birde hiç bişeyi ben hazırlamadımm yenilecek içilecek herşeyi o hazırlayıp getirdi dükkandan
ben miss gibi oturdum yayıla yayıla yedim içtim sadece güzel geçti çok şükür innş. Güzel olsun bu yıl hepimize uğur getirsin inşş.

Tamamdır gönlümün sultanı

Çok teşekkür ederim :)Umarım hepimiz fıstıklar oluruz. hiç eski halimize dönmeden fıstık fıstık yaşayıp gideriz

yine garip garip yaziyom ya
eeeeeee ne olsun kucucuk harfler tombidik parnaklar boyle olurrrrrrrr

Merhabalarrrrr Hatunlaaaarrrr Nasilsinizzz Bakalimmmmm

Sevda ku$umm ba$ligimiz hayirli ugurlu olsunn kaptaniye hanimm

Deryo$umun ricasi üzerine geldim ve farkettim ki cok özlemisim bu ortami beee , galiba bende burada tekrardan
menülerimi paylasip son bi kac kilomu sizlerle verecegim :)) yani tabi istersenizzz ..

$imdi gelelim benim önce ve sonraki resimlerimee .. aramiza yeni katilan arkada$lara belirtiyim , ben Burcu 22.ya$indayim
11.Mart.2011 de diyete basladim .. 21.Ya$ima kadar hep ama hep kilolu bi kizdim .. hic bi zaman zayif olmami$tim ..
en son 60.Rakamini kilo olarak yani 10.Ya$inda filan görmü$tüm ..
taa ki burayla tani$ana dek .. bu güzel insanlarin motivasyonu - banu abla - izlem abla ve feryalimin önce ve sonraki resimleri sayesinde gaza geldim ve toplam 30.kilo verdim ..

burda 74 kiloyum

66.kiloyum

64.kiloyum

58.kiloluk hallerim

88.kilo ile diyete ba$ladim $uan 58 kiloyum ve hedefim 55.kilo olmak ..

ba$tan 65.kilo ilk hedefimdi ama o kiloya ulasinca memnun kalmayip 55.olmadan pes etmek yok sloganini takindim ve devam ediyorum ..

ve beni herzaman azimlendiren sözüm .. BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM

yok be tatlim tanismadik
belki yazdigim desaduf oldu

O zaman memnun oldum canım, ben de derya :)

Hoşgeldin böcüğüm, senin gibi bir azim abidesine herr zaman ihtiyacımız var ♥
Her baktığımda tekrar tekrar kızıyorum kendime, ben de senin gibi yolumdan dönmeseydim belki aynı haldeydik

selam kübra hoşgeldin menün bir çok arkadaşa örnek olacaktır aramızdan kopma sakın.. ben de ayşe..

burcum naptın yaaa valla bu ilk sayfalık resimlerdi herkese örnek olacak.. canım hoşgeldin bizden kopmaki bide görelim hedeflediğimiz kiloları.. senin özellikle sonuç aldığın menülerini yazarmısın mesela senin melek diyetin vardı.. tekrardan tebrik ederim seni allahım gönlüne göre verisn burası hepimize ii gelecek biliyorum.. güzel yüzlü bahtın kaderin de güzel olsun...

slm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadaşla iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı???

Son düzenleme:

diyete 64,8 kilo ile başladım. 59,8 olmam gerekli. boyum 161cm ve 30 yaşındayım.hareketli bir işte çalışıyorum.önerilerinizi acilen bekliyorum.

burcu hanım o kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz. benimde 17 günde 3 kg vermem gerekli bu mümkünmü?

diyete 64,8 kilo ile başladım. 59,8 olmam gerekli. boyum 161cm ve 30 yaşındayım.hareketli bir işte çalışıyorum.önerilerinizi acilen bekliyorum.

hedef koyman güzel canım tarih de güzel ama çok kısarsan veririsn ve sonrası hemen geri gelir verdiklerin ve dahasıyla alırsın.. tecrübeyle sabitti

diyetime çok özen gösteriyorum ara ve ana öğünlere dikkat ediyorum.aç kamıyorum kalorisi düşük gıdaları tercih ediyorum.midem biraz küçüldü. peki nasıl vereceğim 3 kg mı ? bu kiloların soonunda bir iddia var. bana önerreceğiniz bir diyet varmı?

3 yıldır diyet kelimesiyle boğuşuyorum, araştırmadığım diyet, içmediğim bitki karışımı kalmadı. Ve bunca öğrendiğim tek bir şey var ki : bu işler aceleye getirildikçe sarpa sarar. Kişi kendine olan inancını kaybeder, verdiğinin iki katını alır. Bu yüzden pek hedef koymam, aslında hedef koymakta güzel ama bence bu kadar kesin konuşmayın zararı olur size.

hedef koyman güzel canım tarih de güzel ama çok kısarsan veririsn ve sonrası hemen geri gelir verdiklerin ve dahasıyla alırsın.. tecrübeyle sabitti

aycancım bana önereceğin bir diyet yada spor varmı? daha ne yapabilirim bu kilolardan kurtulmak için. acil gerekli.. buğün sporumu dahada çoğalttım . 60 dak hafifi tempoda koştum ve iki parça halinde toplamda 60 dak plates yaptım..öneri bekliyorum

burcumm sana bayıldım resmen hiç tanımıyorum seni hiç yüzünüde görmedim ama valla öyle sevindim ki bu kiloları vermene!!
gençliğine gençlik katmışsın,giyim tarzın değişmiş çok şık bi hatun olmuşsun
canı gönülden tebrik ederim!!!!

iddia sonuçlandıktan sonrada diyete devam etmeyi ve birkaç kilo daha vermeyi istiyorum. peki ne yapmalıyım. nasıl bir yöntemle kilo vermeliyim. nerede yanlış yapıyorum? 7000 kalori = 1 kg ona göre hesaplayıp kilo verdim. günlük kalori ihtiyacımdan 600-700 kalori aşağı yedim ve günlük 500-600 kalori civarı spor yaptım.

burcu hanım o kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz. benimde 17 günde 3 kg vermem gerekli bu mümkünmü?

Ben 1.5 senede verdim Canım .. Ama duraklama
Dönemlerim çok oldu , yani bi kaç ay hiç kilo veremediğim
Zamanlarda oldu ama pes etmedim , bunalıma girip
Yemeye vermedim kendimi aksine almamaya çalıştım ..
Ben bu kilo verme sürecinde zaman dilimi koymaya karşıyım çünkü
Bünye bu istediğin zaman istediğini vermiyor sana,..
Önemli olan pes etmemek ve yavaşta olsa ilerlemek ..

O yüzden iddaymış filan hiç girmeyin bence
Çünkü diyetle uzaktan yakından hiç ilgisi olmayan inanlar
Biz kilo problemi yaşayanları anlamıyorlar ve talepleri yüksek oluyor ...

öyle dediinizde haklısınız ama ben çoktan girdim bile iddaya. kazanma olasılığım yokmu yani.. hem iddiyı kazanayım hemde fazla kiloarımdan kurtulmayı çok istiyorum. yine de bana önerileriniz varmı. en çok neyi yapmalı yada neyi yapmamalıyım. nelere özen göstermeliyim. mutlaka yaptığım diyet hatalarım vardır..

ben geldim....

ayaklarıma kara sular indi ama aglıycam neredeyse kıoltuk takımı bulamıyorum yaaa
valla yok , snirleirm tepeme geldi(
sizinde maşallah çeneniz düşmüş yahu , pek bi hırslanmış herkes bende bugün başlayamadım yarına kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…