ben geldim....
ayaklarıma kara sular indi ama aglıycam neredeyse kıoltuk takımı bulamıyorum yaaa
valla yok , snirleirm tepeme geldi(
sizinde maşallah çeneniz düşmüş yahu , pek bi hırslanmış herkes bende bugün başlayamadım yarına kaldı
öyle dediinizde haklısınız ama ben çoktan girdim bile iddaya. kazanma olasılığım yokmu yani.. hem iddiyı kazanayım hemde fazla kiloarımdan kurtulmayı çok istiyorum. yine de bana önerileriniz varmı. en çok neyi yapmalı yada neyi yapmamalıyım. nelere özen göstermeliyim. mutlaka yaptığım diyet hatalarım vardır..
burcumm sana bayıldım resmen hiç tanımıyorum seni hiç yüzünüde görmedim ama valla öyle sevindim ki bu kiloları vermene!!
gençliğine gençlik katmışsın,giyim tarzın değişmiş çok şık bi hatun olmuşsun
canı gönülden tebrik ederim!!!!
karatay usulu besleniyorum o yüzden böyle yedimgunaydin canim bu biraz fazla olmamismi
5 kayisi ve fistik sanki cok gibi
uzmanlar iki kayisi 2 cevizi ara sayiyorlarda
kuzum sen ne yaptin kacirdinmi dun
tanistimiza sevindim tatlimO zaman memnun oldum canım, ben de derya :)
Hoşgeldin böcüğüm, senin gibi bir azim abidesine herr zaman ihtiyacımız var ♥
Her baktığımda tekrar tekrar kızıyorum kendime, ben de senin gibi yolumdan dönmeseydim belki aynı haldeydik
karataya hayret ediyorum gercekten cok yediriyorkaratay usulu besleniyorum o yüzden böyle yedim
Merhabalarrrrr Hatunlaaaarrrr Nasilsinizzz Bakalimmmmm
Sevda ku$umm ba$ligimiz hayirli ugurlu olsunn kaptaniye hanimm
Deryo$umun ricasi üzerine geldim ve farkettim ki cok özlemisim bu ortami beee , galiba bende burada tekrardan
menülerimi paylasip son bi kac kilomu sizlerle verecegim :)) yani tabi istersenizzz ..
$imdi gelelim benim önce ve sonraki resimlerimee .. aramiza yeni katilan arkada$lara belirtiyim , ben Burcu 22.ya$indayim
11.Mart.2011 de diyete basladim .. 21.Ya$ima kadar hep ama hep kilolu bi kizdim .. hic bi zaman zayif olmami$tim ..
en son 60.Rakamini kilo olarak yani 10.Ya$inda filan görmü$tüm ..
taa ki burayla tani$ana dek .. bu güzel insanlarin motivasyonu - banu abla - izlem abla ve feryalimin önce ve sonraki resimleri sayesinde gaza geldim ve toplam 30.kilo verdim ..
burda 74 kiloyum
66.kiloyum
64.kiloyum
58.kiloluk hallerim
88.kilo ile diyete ba$ladim $uan 58 kiloyum ve hedefim 55.kilo olmak ..
ba$tan 65.kilo ilk hedefimdi ama o kiloya ulasinca memnun kalmayip 55.olmadan pes etmek yok sloganini takindim ve devam ediyorum ..
ve beni herzaman azimlendiren sözüm .. BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM
selam kübra hoşgeldin menün bir çok arkadaşa örnek olacaktır aramızdan kopma sakın.. ben de ayşe..
canım hoşgeldin muhteşemsinn :13::13: isterseniz de ne demekmiş burası kimseye ait değilki senin,benim,ayşemin,deryamın,nilgünümün,banuşumun,zekiyemiismini bilemediğim her kim varsa hepimizin burası sizlerle güzellllMerhabalarrrrr Hatunlaaaarrrr Nasilsinizzz Bakalimmmmm
Deryo$umun ricasi üzerine geldim ve farkettim ki cok özlemisim bu ortami beee , galiba bende burada tekrardan
menülerimi paylasip son bi kac kilomu sizlerle verecegim :)) yani tabi istersenizzz ..
$imdi gelelim benim önce ve sonraki resimlerimee .. aramiza yeni katilan arkada$lara belirtiyim , ben Burcu 22.ya$indayim
11.Mart.2011 de diyete basladim .. 21.Ya$ima kadar hep ama hep kilolu bi kizdim .. hic bi zaman zayif olmami$tim ..
taa ki burayla tani$ana dek .. bu güzel insanlarin motivasyonu - banu abla - izlem abla ve feryalimin önce ve sonraki resimleri sayesinde gaza geldim ve toplam 30.kilo verdim ..
burda 74 kiloyum
66.kiloyum
64.kiloyum
58.kiloluk hallerim
ba$tan 65.kilo ilk hedefimdi ama o kiloya ulasinca memnun kalmayip 55.olmadan pes etmek yok sloganini takindim ve devam ediyorum ..
ve beni herzaman azimlendiren sözüm .. BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM
cnm sıkıntıya girip stres yapma az az ye bolll su iç tatlı ıvır zıvır hiç agzına sürme bi süre madem iddaya girdin biraz sıkı tut bu süre içinde ama arkadaslarıma kesinlikle katılıyorum zart diye olmuyo maleseffslm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadaşla iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı???
imzamı çaktım nokta ..............3 yıldır diyet kelimesiyle boğuşuyorum, araştırmadığım diyet, içmediğim bitki karışımı kalmadı. Ve bunca öğrendiğim tek bir şey var ki : bu işler aceleye getirildikçe sarpa sarar. Kişi kendine olan inancını kaybeder, verdiğinin iki katını alır. Bu yüzden pek hedef koymam, aslında hedef koymakta güzel ama bence bu kadar kesin konuşmayın zararı olur size.
ben geldim....
ayaklarıma kara sular indi ama aglıycam neredeyse kıoltuk takımı bulamıyorum yaaa
valla yok , snirleirm tepeme geldi(
sizinde maşallah çeneniz düşmüş yahu , pek bi hırslanmış herkes bende bugün başlayamadım yarına kaldı
Merhabalarrrrr Hatunlaaaarrrr Nasilsinizzz Bakalimmmmm
burda 74 kiloyum
66.kiloyum
64.kiloyum
58.kiloluk hallerim
Şey benide aranıza alır mısınız ki:44:
selam citirlar.insallah 2013 bahardan itibaren kimse diyet miyet yapmadan gecirir su seneyi,ömrümüz bitiyor hala diyette diyette,bosda veremiyoruz ...
Hahahahhh sende mi aldın kokuyuu :))Heheyyyt bee .Burcum yakmış kk yı dediler kokuya geldim .Haklılarmış vallahi
Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.Bana spor olarak ne önerebilirsiniz? Diyete başlayalı 2 hafta oldu bende sporun s si yok
Geçmişe şöyle baktımda hemen herkes burda .Demekki çeyrek piyango bizimkilere vurmamış dedimşanslılar hala bulunamamışta
Hahahahhh sende mi aldın kokuyuu :))
cnm ağır sporlar yapma şuan orta tempolu yürüyüşle başla çok ağır spor yaparsan şişersin ve kas yaparsın amacımız şuan için kas yapmak
değilll yağ yakmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?