Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

umarım istediğiniz koltuk takımını bulursunuz..siz bayağı kilo vermişsiniz.. ben konuşuyorum ama faaliyet yok kilolarım yerinde sayıyor.. sizin varmı bana önerileriniz.

Canim simdi ne desem kii , haftada 500.gr ve 1.kilo arasi vermek sagliklidir ve
geri alinmayan kilodur .. senin iki haftan var önünde saglikli bir sekilde 2.kilo kadar verebilirsin diyecegim
ama metobolizma hizin nasil ne kadar ekmek tüketiyorsun ve karbonhitratlami yoksa protein agrikli besin tükettigin zamanmi
hizli kilo verimin oluyor bilmiyorum ki sunu sunu uygula diyim sana :))

ben bircok diyet denedim , hatta denemedigim bi diyet kalmadi ..
bünyeme zarar vermedim ama bi ara metobolizmam baya yavaslamisti bu deli sacma uyduruk bazi diyet listeleri yüzünden ..
Metobolizmami aylar gectikce tanimaya basladim ve ona göre ilerledim .. yani herkesin metosu farkli calisiyor ..

su bir gercek ki nekadar su icmeyi sevmesemde 3.litre su ve 3.kupa yesil cay vagecilmezim oldu ..
ekmek tüketmiyorum , onun yerine wasa (kuru tahilli kraker ekmekcikler) onu tüketiyorum ..
hergün mutlaka 20-30 dk SIKILASTIRMA hareketlerimi uyguluyorum (bacak kaldirma-mekik-$inav-kol hareketleri vs. )

coook tesekkür ederimmm bu güzel yorumunuz icinnn
ah ah bi komsu kizi vardi kiskandigim o tetikledi bu giyim tarzi degisikligimi
zayiflamamda bu topik haric o komsu kizinin büyüüüüüük etkisi var

bu arada size bi tavsiyem olacak ,, sabah ac karnina trabzon hurmasi (cennet elmasida deniliyor) yiyorum bi kac haftadir , tok tutuyor ve fazla yemeyi engelliyor kahvaltida ..
ayrica meyvenin ortasindaki o tüylü seyde vucudumuzdaki yaglari miknatiz gibi cekiyormus ve vucuttan atmamizi sagliyormus ..
benim cok sevdigim bi meyve oldugu icin ben severek tüketiyorum ve tatli istegimide tatmin ediyor :)))
isterseniz deneyebilirsin .. üzerinede boll boll su icin ve wc sorununuz varsa hallolur , denenmis ve onaylanmistir

gunaydin canim bu biraz fazla olmamismi
5 kayisi ve fistik sanki cok gibi
uzmanlar iki kayisi 2 cevizi ara sayiyorlarda

kuzum sen ne yaptin kacirdinmi dun
karatay usulu besleniyorum o yüzden böyle yedim

tanistimiza sevindim tatlim

karatay usulu besleniyorum o yüzden böyle yedim
karataya hayret ediyorum gercekten cok yediriyor
artik tecrubelerini yazarsin

Bu fotoğraflar beni o kadar çok heyecanlandırdı ki anlatamam..
Vücudun gerçekten çok fit görünüyor. İnşallah bir gün bende senin gibi kilolarımdan kurtulur da fotoğraflarımı paylaşırım.Çok tebrik ederim

canım hoşgeldin muhteşemsinn :13::13: isterseniz de ne demekmiş burası kimseye ait değilki senin,benim,ayşemin,deryamın,nilgünümün,banuşumun,zekiyemiismini bilemediğim her kim varsa hepimizin burası sizlerle güzellll tek kelimeyle MUHTEŞEMSİN yawrum helal olsun ne diyim ki sana :13::13:
cnm sıkıntıya girip stres yapma az az ye bolll su iç tatlı ıvır zıvır hiç agzına sürme bi süre madem iddaya girdin biraz sıkı tut bu süre içinde ama arkadaslarıma kesinlikle katılıyorum zart diye olmuyo maleseff ama yaparsınnnn istersen hoşgeldin bu arada
imzamı çaktım nokta ..............

bebemm bulucan inşş. acele etme dur hele gönlüne sine sine al daha vakit var nasılsa

Canım harikasın ya çok güzel kilo vermişsin ve çok güzel olmuşsun maşallah. Seninle yaşlarımız aynı ve bende 80 kiloyum, 159 cm boyundayım canım senin boyun kaç?? Bana verebileceğin tavsiyelerin varmıı?

Şey benide aranıza alır mısınız ki:44:

selam citirlar.insallah 2013 bahardan itibaren kimse diyet miyet yapmadan gecirir su seneyi,ömrümüz bitiyor hala diyette diyette,bosda veremiyoruz ...

selam citirlar.insallah 2013 bahardan itibaren kimse diyet miyet yapmadan gecirir su seneyi,ömrümüz bitiyor hala diyette diyette,bosda veremiyoruz ...

aleyküm selam süreyyacım hoşgeldin cnm inşş. yawrum yaa inşşşş.

ben burcumm a takmış durumdayım maşallah..
burcum ne yedin ne ettin yazdın mı bi yere yiyim onları ben

Heheyyyt bee .Burcum yakmış kk yı dediler kokuya geldim .Haklılarmış vallahi

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.Bana spor olarak ne önerebilirsiniz? Diyete başlayalı 2 hafta oldu bende sporun s si yok

Geçmişe şöyle baktımda hemen herkes burda .Demekki çeyrek piyango bizimkilere vurmamış dedim şanslılar hala bulunamamışta

Heheyyyt bee .Burcum yakmış kk yı dediler kokuya geldim .Haklılarmış vallahi
Hahahahhh sende mi aldın kokuyuu :))
Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.Bana spor olarak ne önerebilirsiniz? Diyete başlayalı 2 hafta oldu bende sporun s si yok

cnm ağır sporlar yapma şuan orta tempolu yürüyüşle başla çok ağır spor yaparsan şişersin ve kas yaparsın amacımız şuan için kas yapmak
değilll yağ yakmakk

Geçmişe şöyle baktımda hemen herkes burda .Demekki çeyrek piyango bizimkilere vurmamış dedim şanslılar hala bulunamamışta

aaaa ciddimi kuuu o kadar da rüya gördüm salak gibi almadım bi bilet yaa (
kısmetim değilmiş anam yoksa kesin bendeydi yaniiii

Haftaiçi hergün 1 saat yürüyorum sevda abla. Yırttım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…