Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.Bana spor olarak ne önerebilirsiniz? Diyete başlayalı 2 hafta oldu bende sporun s si yok

En ideali sürekli yapabileceğini tercih etmek olur . Yürüyüş en mantıklısı yeni başlayanlara .Ama vaktim yok dersen İp atlaya bilirsin mesela .ilk 200 kereden başlayıp haftada 50 ekleyerek devam edebilirsin. ip atlamak tüm vucudu çalıştırır.
veya leslie sansome yürü incel programı var .google dan arat bulursun .onunda çok faydasını gören var .

Hiç bişey yapamazsan olduğun yerde zıpla ama hangisini seçersen seç devamlılık çok önemli. kolay gelsin .

Sevdaaam Ho$buldummmmmm

Benim boyum 1.68 canim ..

Diyet uygulamiyorum kizlar , diyet kelimesi bana itici geliyor artik , saglikli besleniyorum demek daha mantikli ..
Yeme düzeni olu$turdum .. 3.ara 3 ana ögün olarak basladim ...
hic bi ögünü kesinlikle atlamadim , ac degilsem bile yedim ara ögünlerimi ki ana ögünlerde cok acikmiyim ve fazla yemiyim diye ..

yanimada hep ilk yardim torbasi tasidim bi ara , disarida acikinca pogacaya - ekmek arasi dönere vs. sarmiyim diye
kuru kayisi - 10.badem - bi kac ceviz ici - bir cay bardagi sari leblebi - 1.tane kuru incir gibi seyler bulunuyordu ilk yardim torbamda ..
o an canim ne istiyorsa bi kac tane agzima ondan atiyordum ..

mutlaka günde 2.meyve tüketiyordum ve ardindan 1.cay bardagi 1.5 yagli süt iciyordum (bu aliskanligim hala vardir )
ara ögünlerde genellikle böyle yapiyorum ..

18:00dan sonra bisey yemiyorum .. cok acikirsam 1.bardak bol tarcinli süt iciyordum ..
(tatli krizine bire bir )

yani aslinda hep klasik olan seyleri uyguladim bi degisiklik yok .. sadece pes etmedim , kendime inandim ..
bu cok önemli bisey .. bende önceden hep önce ve sonra resimlerine bakip annemi yanima cagirip annecim bende
böyle incecik olabilecekmiyim derdim ..
yazin t.$ört üzerine hep hirka veya yelek giymek zorundaydim hic bi zaman bi dügünde rahat rahat göbek atamamistim ..
özgürce salina salina özgüvenle carsida gezememistim .. Kilolunun piskolojisi aynidir her daim .. ''BANA BAKIYORLAR ''
diye düsünürdüm hep bi yerden gecince veya soyunma kabinlerinde hic bi zaman disariya cikamazdim utanirdim ..
bi beden büyük pantolon isteyemezdim satis elamanindan

simdi hepsi degisti .. hayallerimdeki rakamlara ramak kaldi ve artik soyunma kabininden disariya cikip o büyük aynalara rahatca bakiyorumm
hatta üzerine birde iltifat aliyorum cikinca baska müsterilerden :)) bunlari ben basardiysam hepiniz basarabilirsiniz inanin ... kendinize inaninnnn kizlaaar !!

cünkü ben , ben ya ben sisko burcuuu , rahmetli babasinin her daim dombik burcusu seytanin bacagini kirdiysam ve mucize gerceklestirip zayifladiysam siz hayda hayda basarirsinizzz

cizelgemde oldu,kizlar androidi olanlar icin telefondanda giriliyormus ben yükledim daha pratik hep pc basinda olamiyorum ben telefon daha iyi bilmeyenlere duyurulur

Yürüyüş yapıyorum zaten.Bunun yanında ip atlamayıda deniycem. teşekkür ederim.

BURCUM AĞZINA SAĞLIK NE GÜZEL ANLATMIŞSIN HERŞEYİ.. aycan ateşli daha tam dalamadı pek gelemedim bugün ama inşallah yarın menülerimizle başlayalım daha verilecek çok kilom var diyen herkes buyursun gelsin topiğimize.. beraber yola çıktık beraber hedefimize ulaşacağız inşallah.. bugün sabah 74 çıktı.. fazladan taşıdığım şu 14 kiloyu bi versem 2 gündür belim ağrıyor .. 69a düşmüşken nasıl da hafiflemiştim ama işte şu boğazı tutmayınca geliyo hemen..

ben kaçıom kızlar yarın hem okul hem nöbet var daha 1 saate anca yatarım duş alcam.. tabii aycan uyutursa da arada uyurum...ii geceler

hadiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii böyle olmaz ama ilerletin sohbeti kızlarrr biz önceden bi günde bir sohbet ederdik 3 günde zor okurlardı sayfalarıııı
tanışın kaynaşın koklaşın menü yazın soru sorun bilgilerinizden bizede verin yapın bişilerrr kii
okudukça gaza gelelimmmm dimi

ahhhh ortimmm düşmedimi ateşi (
çok geçmiş olsun tekrar tekrar dikkat edin cmmm
yat dinlen cnm sende madem iyi geceler ortimmm <3

ahhhh ortimmm düşmedimi ateşi (
çok geçmiş olsun tekrar tekrar dikkat edin cmmm
yat dinlen cnm sende madem iyi geceler ortimmm <3

canım yarın kendi doktoruna götürmeye karar verdik bu geceyi de atlatalım inş ... ya bu el ayak ağız sendromundan mı oluo anlamadım

http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/551340-el-ayak-agiz-sendromu-4.html

bu yazılanları okuyunca aycanın da geçmeye başlamıştı tekrar çıktı şimdi yüzünde vücudunda..

neyse canım eşim ve annem götürcek yarın bakalım ben okuldayken...

Kızlar söz vermiyim ama olmazsa arada günlük menülerimi resimi bir şekilde
Burada paylaşayım ..
Yani hergün olmasa bile arada resimli olur menülerim ..
Ama aynısını uygulamaya kalkmayın çünkü benim porsiyonlarım
Biraz daha küçük olacak , yeni başlayan arkadaşlar
Benim yediklerimle hem doymazlar hemede ilerleyen
Kilo kayıplarında nereden ney kesecekler bilemezler ...
Sadece örneğe yakın menüler paylaşacağım ama uygulamada hepiniz kilonuza
Ve beslenmenize göre takviye yaparsınız ...
Aynısını yiyin diye bişey demiyorum :)) baştan belirteyim bunuuu sonradan burcu böle yaptı ama işe
Yaramadı demeyin

Sevdaa tam okudum cevap yazıcam anaa senin mesaj .hadi yazın diye okuyunca yazıcaklarımıda unuttum .bu nası gaz yaw

Ayşecim geçmiş olsun canım . Bizde 1 haftadır antibiotik kullanıyoruz celale .Tek bir hastalıkta es geçsin bizimkileri ya balıklama dalıyor

AYŞEMMMM cnm götürsünler bakalım ondanmıymış ahh yawrum Allahım şifa versin inşşşş.

TÜLAYIMMM sen unuttuysan ben napim kuuuu unutmasaydın bağanee
celaldemi hasta (( çok geçmiş olsun kuzucuklara ya Allahım şifa versin inşş.

kisceler geceden beri benim kayinvalide kanli idrar yapiyor
ben onu hastaneye goturecem
ben gelene kadar yazin
kaynasin
sayfalar dolusu tecrubeleri yazinnnnnnnnnnnnnn

2 ocaktayiz
artik bahanelerimizi cope atin
basliyoruz okadar

günaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün sabah zor oldu çocukları yedir giyin çık nerdeyse geç kalıyodum kahvaltılıkta hazırlayamadım evden gevrek yedim sabah.işe başlamamla beraber kaçamak yapmıycam diyodum ama olmadı yine.bide öle bir şişimki anlatamam.sizler nasılsınız bu arada hepinize iyi seneler..

tebrik ederim senı çok güzelsin sözüne bayıldım
darısı benim başıma inşallah

topiğin vatana millete kilolura umut ışığı olur inşallah
herkese 2013 senesi bol eksili günler getirir

günaydınnnn bebeklerrrrr
haydi bismillah dedim başladım ben bugünn rasgele inşşş ve şu son kilollardan kurtuluruz
yazın daha inceydim, iç bacaklar mide ve göbek almış başını gitmiş
el ele halay çekiyorr sarkıklarımm

ben ilk diyete 5 ocak 2010 da başlamıştım .
şimdiide 2 ocak 2013 de başlıyorum kalan kilollarımın gitmesini temenni ediyorummm

hepimiz birlikte kurtulalım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…