Sildim seni dedi bana...:(

sağol cnm tmm cekicem ya vedud bolca Allah hayırlısını versn zaten O na sığınıyorum..hatalarmla mahcup olsamda Affetsn die yalvarıyrm önce

of işte yasadığmz cevrenin nu denli tutucu olmasından kaynaklı sanırım.s inan bunu bu cevrede herhangi bi erkeğe anlatsam arkaına bakmaz gider.s

Yanlis dusunuyosun, senin hesap vermen gereken onlar degilki,
Onlara noluyo. Hem sen bile oyle dusunuyosan ben napiyim,
nisanlandim yuzugu attim, bizim birde imam nikahimiz var,
Kimse istemezdi beni. Su gectigimiz iki sene icinde en az 7 kisiye hayir cevabini verdim..

E adam artık yorulmuş aynı kavgalardan,yeni metoda başvurmuş:) böyle imtihan ediyordur belki seni?

öyle olsa anlatmazdı ki sağa sola..şimdi geri döneceği varsa ble dönmez o..ilerde mllet diyecek cnkü bak bak hem ayrıldı gecmşi kötü diye hemde smdi biraradalar..nasıl kabullendi bu kzı vs..dedikoducudr bzm buralar bide.sırf bu lafları işitmemek içn yine dönmez .

zzaten bu site cok ii geliyor bana geceleri rahat girebiliorum bian önce gece olsada grsem dyorum..yoksa yatakta dön allah dön düşün düşün dşün sabah olmuyor..tesbih de cekiyorum Allh kabul etsn:)

Âmin kardeşim,Allah hepimizin dualarını kabul eylesin.
Vallahi hayatta ne dertler vardır,ne hastalıklar vardır... şükür bu günümüze.

Allah'ın yazısını hiç kimse bilemez ve bozamaz. Ben ne ayrılıklar gördüm,şu an evli ve çocuklu.

Allah yardımcın olsun cnm ya herkeste ayrı bi dert işte...her gecenin bi sabahı vardr diip avutuyorum kendimi..

sankı varya sende ellı kısıyle gorustun tıvbe tovbe...tamam hatadır rabbım affeder sen ona yonel dua et...bırak allahaskına...Allah kullarına karsı bukadar merhamet sahıbı bu ınsanoğluna noluo bı bılsek...o cevreden bulma esını derım ben

of işte yasadığmz cevrenin nu denli tutucu olmasından kaynaklı sanırım.s inan bunu bu cevrede herhangi bi erkeğe anlatsam arkaına bakmaz gider.s

canım benim tutuculuk bummu benim arkadasımda senin gibi sorun yasamıstı ve cocugun ailesi cok tutucuydu hemde cok.arkasım duldu cocuk bekar.suan evliler. insanın içinde Allah korkusu olacak peygamberimiz dul cocuklu hz.haticemizle evlenmiş.seven adam gitmez.ne olursa olsun elinden tutar

konuşmaz ki..en yakn arkadasm faceden msj atmş niye böle oldu fln die , o arkadasımı bile faceden silip engellemiş..dualarn icn sağol cnm amiiiiiiin umudumu yitirmek istemyorum

Hayırlısını istiyorum işte..ben ona karsı bi yamuk yapmadım ki ondan önceydi yani ve bekaretm fln gitmiş değil yani, olablirdi de tabiki asla kınamam haddim değil..ama tövbe edeni Allahm bile affediyor

Hayırlısını istiyorum işte..ben ona karsı bi yamuk yapmadım ki ondan önceydi yani ve bekaretm fln gitmiş değil yani, olablirdi de tabiki asla kınamam haddim değil..ama tövbe edeni Allahm bile affediyor

e tabıkı ole...sonucta ınsansın...bastAn solemedın ya...yLancılığından korkmustur sakın ol kuzum sen azcık

hep yüzün ak basın önünde olsun,sen dürüst olmussun.olacagı varsa zaten her sekilde olur inan.Allah büyük.

“Ve in yemseskallâhu bidurrin felâ kâşife lehû illâ Hu ve in yüridke bihayrin felâ radde lifadlih, yusıybu bihi men yeşaumin ibadih ve huvel gafûrur rahiym.”

“Eğer Allah sana içini daraltacak bir sıkıntı verirse, O’ndan başka feraha çıkartacak yoktur. Bir hayır da dilemişse sana, onu geri çevirecek de yoktur. Kullarından dilediğine fazlını nasib eder. O gafûr ve rahiymdir

bu duayı oku gülüm Allah yardımcın olsun

Amiin Allah razı olsun cok tsk ederimm..okuycm bu duayı. nasipte varsa olur evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…