Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar peki akintinix varmı çünkü bende yok sadece 16 da çok az kahve rengi geldi dahada akıntım hiç yok hamile olanlarda akıntı oluyormuş bende yok sizde varmi

Merhabalar bende test yaptım bu şekilde oldu hemen test mi bozuk sizce?

Eklentiler

• IMG_8818.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
Teşekkür ederim cevabınız için 2 senedir hiç gebe kalamadım o yüzden ümitlenemiyorum fazla
Bende 1 senedir kalamadım artık testlere de çok güven kalmadı kan verene kadar bende inanamam. Allah gönlüne göre versin inşallah gelmiştir bebiş

Bende 1 senedir kalamadım artık testlere de çok güven kalmadı kan verene kadar bende inanamam. Allah gönlüne göre versin inşallah gelmiştir bebiş
İnşallah bende öyle testlere çok güvenmiyorum , rabbim bu kadar çok isterken kucaklarımızı biran önce doldursun inşallah

Kizlar peki akintinix varmı çünkü bende yok sadece 16 da çok az kahve rengi geldi dahada akıntım hiç yok hamile olanlarda akıntı oluyormuş bende yok sizde varmi
Her kadında akıntı olmuyor bende olmamıştı :)
4 farkli marka denedim bende ama kesin sonuc kan testi olacak galiba testlere hic guven olmuyor herkes her markadan sikayetci ben de ilk kez kullandim zaten ilk denememizdi bu ay bakalim ne olacak
predictor early güvenilir test tavsiye ederim ben onunla öğrendim :) ovulasyon testş kullanmıyorsan kullanmanı öneririm laboquick kullandım ondada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…