- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Benim şuan bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyorBende ikiside var sıcaktan yatamiyorum ateş basıyor boylr
Canm benimde belimde ağrı var ama okadar değil ama kasık ağrım baya var ama tabi bu regl belirtiside olabilirBenim şuan bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyor
Ay var gibi valla ama bilmiyorum bu markadan kullanmadım hiçBunlara da bakar misiniz bugun normal sartlarda regl ilk gunu olmasin lazim dun ve bugun 4 markadan test yaptim son durum boyle
28 yaşındayım ilk olacak inşallahSenin canın yaş kaç ilk gebelik mi
Benimde aynı ya bir hafta geçseydi biBenim şuan bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyor
Test bozuk durmuyor bence idrarı çok damlattığından olmuş olabilir ama çizgi varMerhabalar bende test yaptım bu şekilde oldu hemen test mi bozuk sizce?
Markası ne canımMerhabalar bende test yaptım bu şekilde oldu hemen test mi bozuk sizce?
Teşekkür ederim cevabınız için 2 senedir hiç gebe kalamadım o yüzden ümitlenemiyorum fazlaTest bozuk durmuyor bence idrarı çok damlattığından olmuş olabilir ama çizgi var
Bende 1 senedir kalamadım artık testlere de çok güven kalmadı kan verene kadar bende inanamam. Allah gönlüne göre versin inşallah gelmiştir bebişTeşekkür ederim cevabınız için 2 senedir hiç gebe kalamadım o yüzden ümitlenemiyorum fazla
İnşallah bende öyle testlere çok güvenmiyorum , rabbim bu kadar çok isterken kucaklarımızı biran önce doldursun inşallahBende 1 senedir kalamadım artık testlere de çok güven kalmadı kan verene kadar bende inanamam. Allah gönlüne göre versin inşallah gelmiştir bebiş
Amin inşallah kuzumİnşallah bende öyle testlere çok güvenmiyorum , rabbim bu kadar çok isterken kucaklarımızı biran önce doldursun inşallah
4 farkli marka denedim bende ama kesin sonuc kan testi olacak galiba testlere hic guven olmuyor herkes her markadan sikayetci ben de ilk kez kullandim zaten ilk denememizdi bu ay bakalim ne olacakAy var gibi valla ama bilmiyorum bu markadan kullanmadım hiç
Çok teşekkür ederim canm Allah olmayan herkese versinAllah bağışlasın ne güzel
Canm testi tekrarla istersen çizgi var gibi duruyor ama sanırım idrarda fazla beklemiş sen yada sabah ilk idrarla testi tekrar etMerhabalar bende test yaptım bu şekilde oldu hemen test mi bozuk sizce?
Her kadında akıntı olmuyor bende olmamıştı :)Kizlar peki akintinix varmı çünkü bende yok sadece 16 da çok az kahve rengi geldi dahada akıntım hiç yok hamile olanlarda akıntı oluyormuş bende yok sizde varmi
predictor early güvenilir test tavsiye ederim ben onunla öğrendim :) ovulasyon testş kullanmıyorsan kullanmanı öneririm laboquick kullandım ondada4 farkli marka denedim bende ama kesin sonuc kan testi olacak galiba testlere hic guven olmuyor herkes her markadan sikayetci ben de ilk kez kullandim zaten ilk denememizdi bu ay bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?