Silikonlu Meme Tarifi

Direk şutlardım yerinde olsam. Hiç sevmem nerede ne konuşması gerektiğini bilmeyen boş boğazları. Gerçi ortam da saçma konu ayrı bi saçma. Buna en başta siz izin vermişsiniz. Başka konu mu bulamadınız

yahu ne kadar tahammülsüzsünüz
bir konu ne kadar sabote edilebilir en iyi örneklerinden vermişsiniz
bir konu da bar alkol erkek arkadaş kelimeleri geçsin sanki konu sahipleri pavyona düşmüş muamelesi yapıyorsunuz
konu sahibi de banlanmış
çok önceden buraya konu açılmıştı arkadaşıyla bara gittiğini kız arkadaşının erkek arkadaşının sapıttığını arkadaşını dövmeye kalktığını kendinin araya girmesiyle kendisinin dayak yediği kıza neler neler yazmıştınız?
aklıma gelenler ohhh iyi olmuşlar keşke daha beter dövseymiş sizi adam
inşallah annen baban öğrenir de seni okuldan alırlar havada uçuştu
kıza tek kişi çıkıp yardım etmedi
ki kız 18 yaşında mıydı neydi
gözünüz de içki içen insanların hepsi sapık, hepsi ekstra rahat insan namussuzlar kimin eli kimin cebinde belli değil diğer içki içmeyenlerin hepsinin evine nur iniyor da
o çok kapalı çok dindar ailelerin içinden kendi dayısının kıza sulandığı aileler var onlar ne olacak peki ama olur mu öyle şey değil mi
genellemeyelim değil mi ama siz bunu yapınca sorun yok
rahatlıktan girmişler sen de bir tarafını açıp gösterseydinden çıkmışlar
konu sahibi konusuna kendi gibi düşünenleri istemekte haksız mı şimdi?
bana göre değil içki muhabbeti de yazma ama yok illa kendinizin ne kadar namuslu olduğunuzu buraya yazacaksınız
illa ki insanları yargılayacaksınız hakaret edeceksiniz başka yolu yok

içki sadece insanın içindekileri dışa vurdurur
evinin tüm sadakasını içkiye yatırıp içip içip karısını dövenlerle pazar akşamları gidip mezenin yanında bir iki kadeh bir şey içeni ayırın bir

konu sahibine gelince bu adam nerede nasıl davranacağını bilmeyen biri
içki masasının da bir adabı görgüsü vardır özellikle yanında sevgili durumunda ol olma kız arkadaş varken o eliyle gösterme hareketi falan iğrenç geldi

Başlığı silikonlu meme tarifi diye okuyunca sandımki 1 kg silikona 2 kg jöle vs girecek, sonra alıp şöyle takacak, yada memeleri silikonlu gibi gösterecek bi tarif gibi algıladım Dün geceden beri okuyayım dedim, okudum yine bi erkek kafası saçmalaması çıktı..
Ne boş beleş bu erkek kafası ya..

Burda ortamin nahoslugundan bahseden insanlardan biri de benim. Oncelikle elbette o kizin durumuna oh iyi olsun keske daha cok dovseydi falan demem.

Bu durumu bu ortamlari nahos karsilamam size de " payvona dusmus" muamelesi yaptigim anlamina gelmiyor. Bu tamamen sizin kuruntunuz, kompleksiniz. Ben alkole karsi bi insanim. Ve bunu her yerde dile getirim.

Bu bu kadar. Genellestirip kutuplastirmaya gerek yok.

Açıkçası takıldım hayat görüşü modernlik söylemine..Modernlikten kasıt nedir acaba burada ?Zira bu konuyu modernlikle pek bağdaştırmadım.. Misal alkolümü de alırım,erkek arkadaşlarım da vardır,evliyim ama evliyim diye kendimi kısıtlamadım kısıtlanmaya da müsaade etmedim,kocama kendini adamadım kendi görüşlerimi ön planda tutarim,kocamı evde bırakıp erkek ya da kız arkadaşlarımla dışarı çıkarım,arkadaşlarımla herşeyi rahat rahat konuşurum,kadın erkek eşitliğine inanırım,bekaret vs gibi saçma sapan şeyleri savunmam vs. vs. Nasıl yeterince modern bir hayat görüşüne sahip miyim? Yorum yapabilir miyim? Modernlikle laçkalığı birbirine karıştırmam,sanırım öyle bir rehavete kapılmış sevgilin burada.Ve gevşek olduğunu söyledin bunun verdigi rahatlıkla "bana kızar ya da onu küçük düşürürüm" diye düşünmedi.Mesela benim sevgilim ya da eşim silikon meme tarifi yapsaydı kendimi kötü hissederdim,kiskanmazdim ama aptalligi yüzünden kendimi de onu da yer dururdum,postayı da koyardım

Son düzenleme:
vallahi sizler yeteri kadar gerip kutuplaştırıyorsunuz konuyu bizim bir şey yapmamıza gerek kalmıyor

Yok kendilerine insan bazıları. Onlara gelince yargılamamak gerek, kendi dusunceleri başkasına gelince asagilama, kınama moduna giriyorlar.

Ayyy bu içkiyi öcü görüp de aman içki ortamında her şey olur diyenlerden cidden gına geldi.
Ben de içki içmeyen insanları sıkıcı buluyorum mesela. Eksik yaşadıklarını ve eğlenmediklerini düşünüyorum. Ama bir kadın ay geçen gün gün yaparken şaziye bana böyle dedi mealinde bir konuda ayyy bak işte ot gibi yaşıyorsunuz da ondan demiyorum.
Yaşamadığınız şeylerin de önyargısıyla burada ahlak dersi vermeyin.
Benim de ortamım gevşektir, kadın erkek içeriz, çift olarak içeriz, aile büyükleriyle falan da içeriz oh fıstık gibi eğlendiğimiz çok güzel bir hayatımız var.
Burada konu sahibi, içmesi yada ortamı değil sorun, sevgilisinin boşboğazlığı. Bu kadar takılma salak salak konuşmuş işte.

Icki icen insanlarin hepsi sapik olmadigi gibi, dindar insanlarin da hepsi duzgun degil. Bu yargiyi hatirlatmaniz ilginc olmus Hanimefendi.

Ben de takildim konu sahibesinin "modern" insanlarin yorum yazmasi istegine. Konu sahibesi, sevgilisinin konusmasi karsisinda rencide olmus ve belli ki "modern" insanlarin "aman be, alkol masasi bu, olur boyle seyler, bu ortam boyle bir muhabbeti kaldirir" demesini bekliyor ve teselliyi bu beklentide ariyor. Cok rahatsiz edici bir beklenti.

Sizin "konu sahibesinin kendi gibi dusunenlerin yorum yapmasini istemesi cok normal" cumleniz de ayni derecede itici geldi bana. Kendi gibi dusunmesi demek ne demek? Bu konuda yapilan yorumlarin muhafazakarlik veya laiklikle zerre alakasi olmamali. Ortada ortalama zeka seviyesine sahip her insanin tasvip edemeyecegi, ortamdan bagimsiz bir durum soz konusu: Sevgilinin hangi ortamda olursa olsun agzindan cikan kelimeleri dahi kontrol edememesi. Otesi yok!

Modernligi kirletmeyelim. O apayri bir sey.

Konu sahibinin modernlikten kastı; 'insanların yaşayış biçimlerini yargılamayip, asıl soru yerine konuyu başka yere çekmeye calismayanlar' demekti. Tabi bunu anlamak için de algı sorunu olmaması gerek.

Ayrıca içkiye öcü muhabbeti yapanlar, içen erkekleri de sarhoş olup kadın döven gibi gösterenler bir zahmet çevrelerindeki muhafazakarlara baksın. Ben egeliyim. Ailemde içmeyen ne erkek ne kadın var. Ne babalar ne enişteler ne dayılar ne amcalar küfür dahi etmezler. Ailemle de gurur duyuyorum iyi ki böyle serbest bir ailede büyüdüm diyorum.
İçki içenler sorunlu olsaydı her türlü ahlaksızlık ve kadına karşı suçlar orta doğu ülkelerinde fazla olmazdı, Avrupa ülkelerinde farklı olurdu.

Kadının ortamından kime ne? O ortamı ile ilgili bir şey sormuş mu? Kendi rahatsız değil ee kime ne? Erkek arkadaşınız böyle bir şey söylese rahatsız olurmuydunuz demiş. Size de demiş olabilir illa bir ortamda söylemesi gerekmez.
Ne meraklıyız insanları ayırmaya, öteleştirmeye, kutuplaştırmaya. Konu içkiye kadar dayanmış. İçki kötü, içki haram ama devlet verginin en alasını içkiden alıyor neden ? Almanya'da Türk Rakısı buradan daha ucuz, burada neredeyse 3 katı neden? Ya size ne içerim, içmem. İçki ne alaka? Sanki bu tecavüz edenlerin, bu hırsızlık yapanların, hepsi sarhoş. Benim amcamda içiyor. Adam zabıta memuru. Hem de çok iyi rüşvet alabileceği bir yerde görevli. Evi hala kira. Emekli olunca alacak. Bütün arkadaşlarının 2 şer evi var. Onların hepsi de muhafazakar. Yeter artık ayrıştırmayın insanları. Şu siteyi bile çekilmez yapıyorsunuz. Çok mu mutsuzsunuz özel hayatınızda insanlara saldırmak, eleştirmek, aşağılamak nasıl haz veriyorsa artık. Zevk mi alıyorsunuz? Nasl iyi mi havalar?

baştan gelelim niye ilginç şurada içki masası işte ne olacaktı böyle gevşek gevşek bunlar deyince sorun yok dindar ailelerin arasında da düzgün olmayanlar var deyince aaooov
konu sahibi canım alkol almış ne olacak denilmesini istemiyor gibi zaten rahatsız olmasa konuyu buraya açmazdı
benim cümlemi itici bulup tüm içki içenleri genelleyip yazanlara ahlaktan dem vuranlardan o kadar kişinin yorumunda itici bir yan görmemen de çok ayrı
zaten bu yapılanın muhafazakarlıkla laiklikle ilgisi yok örneğin tanıdığım insanların içinde her cuma namaza her cumartesi bara giden insanlar var siz insanların siyah ve beyaz gibi birbirinden ayırmaya çalışıyorsunuz
ortalama zeka seviyesi evet çok doğru
eğer biraz yüksekse benim de sevgilinin yaptığını onaylamadığımı muhabbetin iğrenç geldiğini alıntıladığınız yorumda bulurdunuz

A olur mu? İçme cıss dedin mi 2 sevap point daha yazıyor haneye.
Yada kendileri de memnun değiller hayatlarından azıcık hayatını yaşayan, eğlenen mutlu olan gördü mü, sakın içme diye başlıyorlar.
Yoksa kendi hayatından memnun olan insan başka hayat tarzına bu kadar akıl vermez.
Ben içki içmeyen arkadaşlarıma gel bir rakı açalım sana demiyorum, bana ne kendi hayatı kendi tasarrufu...
İçmeyen de içene karışmasın. Ben memnunum hayatımdan oh içiyorum da mutluyum da karışmayın içene de size e ortamından...

Sevgiliniz, muhabbetin içine limon suyu sıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…