Silikonlu Meme Tarifi

O masada silikonlu meme muhabbeti yapılabiliyorsa,sevgiliniz de memeyi tarif edebilir bence gayet normal.Ortama göre muhabbet yani,ortamdan da memnunum diyorsunuz hem.

Ben sizin neyi dert ettiğinizi anlayamadım.Herşeyi normal karşılıyorsunuz ama bunu karşılamamışsınız.
Sizin memeniz silikon olsa,erkek arkadaşınız "silikona dokunmak kötü" dese tamam...Sizin memeniz silikon değilse ve erkek arkadaşınız "silikonlu daha güzel oluyor" dese yine tamam.O zaman alınmakta haklı olabilirdiniz.
Buradaki durumda,adam halihazırda açılmış olan muhabbete dahil olmuş.O muhabbetin baştan açılması sizi rahatsız etmediyse,devamı da etmemeli bence.
Üstelik siz ilişkiler konusunda tutucu değilsiniz ve sevgilinizin daha önce birileriyle beraber olduğunu biliyorsunuz.Bunlardan birinin silikonlu olması ihtimali size neden kötü geldi anlamadım.
Sanki bütün bunları tabu gören biriymişsiniz gibi tepki göstermişsiniz,sonra da normal bulmayanları eleştirmişsiniz.

Kendi memelerinin silikon sanilabilme ihtimaline sinirlenmis arkadaş herhalde

benim memelerim limon değil bildiğin oyun hamuru kıvamında

Bazı argo ve küfürlü lafları buraya rahat rahat yazmayın hanımlar, bakınız:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

o lafın açıklaması aynen şöyle : ben çok kızla beraber oldum, aralarında silikonlusu da vardı. beraber olduklarımdan biri yanımda, yanında eski kızlardanda konuşuyorum ama sesini bile çıkaramıyor. ego tavan. sen nakavt. tamda o anda ağzının payını verseydin...

Bence buna takmayacak kadin yoktur. Sevgiline tekmeyi bas dienlere katilmiorm ama saglam bi uyari yapmalisiniz yoksa geri donusu olmayacak kararlara surukleme beni falan gb

Saçma bi konu

Ortam benim ortamım benim arkadaslarim. Ben de yerine göre gevsek bi insanim. Mesele onun sevgilisine karsi tutumu, küçük düştüğüme katılıyorum.
O halde boyle bir ortamda da sevgilinizin yaptigi aciklama da yerinde olmus oluyor. Ya ortaminizi duzeltin yada boyle kabullenin madem sizde gevsek bir insansiniz zor olmayacagini dusunuyorum.
Ayrica bu soyedikleri sizi kucuk dusurmus. Demek ki daha onceden tecrubesi var.

Siz modern degil gevsek insanlardan yorum istiyorsunuz. Ben ayrilayim konudan madem

Senin göğüslerin silikonsa ve bunu söylüyorsa ayrıl bence

ben anlamiyorum nasil uc bi toplum olduk ya..
kimisi karisinin kocasinin gozunu actirmaz kiskancliktan,kimisi de boyle bi xxxl..g¨t meme muhabbeti yapar utanmadan el alemin icinde bide kendine adam der..

Silikonlu yada silikonsuz meme muhabbeti yapmayınca modern olunmuyormu

Belki alkolun etkisiyle öyle demistir dediginiz gibi hava atmak icin falan . Ama kesinlikle sizin yaninizra demesi cok ayip olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…