O masada silikonlu meme muhabbeti yapılabiliyorsa,sevgiliniz de memeyi tarif edebilir bence gayet normal.Ortama göre muhabbet yani,ortamdan da memnunum diyorsunuz hem.Alkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Ben sizin neyi dert ettiğinizi anlayamadım.Herşeyi normal karşılıyorsunuz ama bunu karşılamamışsınız.
Sizin memeniz silikon olsa,erkek arkadaşınız "silikona dokunmak kötü" dese tamam...Sizin memeniz silikon değilse ve erkek arkadaşınız "silikonlu daha güzel oluyor" dese yine tamam.O zaman alınmakta haklı olabilirdiniz.
Buradaki durumda,adam halihazırda açılmış olan muhabbete dahil olmuş.O muhabbetin baştan açılması sizi rahatsız etmediyse,devamı da etmemeli bence.
Üstelik siz ilişkiler konusunda tutucu değilsiniz ve sevgilinizin daha önce birileriyle beraber olduğunu biliyorsunuz.Bunlardan birinin silikonlu olması ihtimali size neden kötü geldi anlamadım.
Sanki bütün bunları tabu gören biriymişsiniz gibi tepki göstermişsiniz,sonra da normal bulmayanları eleştirmişsiniz.
benim memelerim limon değil bildiğin oyun hamuru kıvamındaAlkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Saçma bi konuAlkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
ElbetteAma sonuçta ellediği memeler insanın mahremidir bence Daha önce yediği nanelerden bahsetmesi zaten saygısızlık.
O halde boyle bir ortamda da sevgilinizin yaptigi aciklama da yerinde olmus oluyor. Ya ortaminizi duzeltin yada boyle kabullenin madem sizde gevsek bir insansiniz zor olmayacagini dusunuyorum.Ortam benim ortamım benim arkadaslarim. Ben de yerine göre gevsek bi insanim. Mesele onun sevgilisine karsi tutumu, küçük düştüğüme katılıyorum.
Siz modern degil gevsek insanlardan yorum istiyorsunuz. Ben ayrilayim konudan mademHayat görüşü azıcık da olsa modern olanlar yazsın konu sapmasın bi ya. Konu cevre degil ben cevremden memnunum. Sadece sevgilisi olan birinin bu lafi soylemesine karsiyim. Ben buna takilmayacak kadin düşünemiyorum, o ise benim takıntılı oldugumu düşünüyor merak ediyorum gercekten takilmayacak biri var mi?
Silikonlu yada silikonsuz meme muhabbeti yapmayınca modern olunmuyormuHayat görüşü azıcık da olsa modern olanlar yazsın konu sapmasın bi ya. Konu cevre degil ben cevremden memnunum. Sadece sevgilisi olan birinin bu lafi soylemesine karsiyim. Ben buna takilmayacak kadin düşünemiyorum, o ise benim takıntılı oldugumu düşünüyor merak ediyorum gercekten takilmayacak biri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?