Şımaran koca

Hangi vasıfla yasaklıyor?

Suc onda değil ki sizde. 6 ay önce babanız arkadaşlarınızla görüşmenizi yasaklasa kıyameti koparırdınız değil mi? Ama elin oğlu yapınca cok sevimli geliyor.

Anlamadığım yer sen mezun musun değil misin? Mezunum diyorsun sonra son sene ders çalışamadım diyorsun. Mezunsan gereksiz bir ayrıntı olmuş. Son sene dondurduysan her şeyden önce okulunu bitirmeye kanalize ol.

Kiyamam daha cicim ayindaykn ksbkma canim sicim aylari coktan baslamis. Bencede ilgini baska birseye ver okadar ustune dusme bakalim simarik kocanin beraber disari cikiyormusunuz vakiti disarda gecirin birazcik. Kendine bak bakim yap oyle dene birde . Arkadalarinada karistrtma evdende cikarmaz yarin oburgun disini goster azcik

hayır bırakmadım kesinlikte ç.ü iktisat mezunuyum.

O zaman bence işe girmeye çalış. KPSS'ye hazırlan. Kendine bir uğraş olarak bunu seç. Kesinlikle bir işe gir. Hem kendine güvenini sağlamlaştırır. Hem harcadığın 3 kuruşun hesabı sorulmaz hem de öpüp koklamaya daha az zamanın kalacağından eksikliğinin nasıl bir şey olduğunu anlar. Dersaneye falan gidersen de arkadaş ortamın da olur. Kendini ona endeksleme.

Hangi vasıfla yasaklıyor?

Suc onda değil ki sizde. 6 ay önce babanız arkadaşlarınızla görüşmenizi yasaklasa kıyameti koparırdınız değil mi? Ama elin oğlu yapınca cok sevimli geliyor.

Sevimli geldiğinden değil karşı gelip yaptım iki defa sonunda ben üzüldüm kısasa kısas yapıyor . birde küsme huyu var maalesef.

Anlamadığım yer sen mezun musun değil misin? Mezunum diyorsun sonra son sene ders çalışamadım diyorsun. Mezunsan gereksiz bir ayrıntı olmuş. Son sene dondurduysan her şeyden önce okulunu bitirmeye kanalize ol.

kpssye çalışamamaktan bahsediyorum yoksa okulumu bitirdim.

Sevimli geldiğinden değil karşı gelip yaptım iki defa sonunda ben üzüldüm kısasa kısas yapıyor . birde küsme huyu var maalesef.

Ya bırak küssün. Cocuk mu eğitiyoruz Allah askına. Koskoca Ankara'da akşama kadar o adamın yolunu gözleyip sımartıyorsan kendini biraz sorgulamalısın.

Bir kpss kursuna yazıl, dil kursuna yazıl, gecici arkadaşlar ve uğraslar edin kendine. Hayatının merkezinden cıkar kocanı.

dershaneye gitmiyorum ama evde dersimi çalışıyorum sürekli evde geçen bir hayat istemiyorum çünkü. okul zamanında çok sosyaldim bir sürü arkadaşım katıldığım bir sürü aktivitem vardı o zamanlar engel olmuyordu şimdi evlendin evli kadın gibi davranman gerek diyor.

ne kadar kendinden emin yazıyorsunuz yazmak kadar kolay değil elbette ama denemeye çalışacağım.
Bu kadar kadın yanılıyor olamaz =)

Ama bunları sen hiç sesini cıkarmadan itaat ettiğin icin yapıyor. Evli bir kadın olmanın gerekliliği sadece iyi bir ahlaka ve sadakate sahip olmaktır onun dışında sen bir bireysin, minikpiranhasın. Bu kadar yani.

ne kadar kendinden emin yazıyorsunuz yazmak kadar kolay değil elbette ama denemeye çalışacağım.
Bu kadar kadın yanılıyor olamaz =)

Aslında olması gerekeni yazıyoruz. Sen icinde bulunduğun durumu öyle kanıksamışsın ki gerçek bu zannediyorsun. Kabuğunu kır, biraz cevre edin. Tabi ki bu demek değil ki evliliğinden uzaklaş, kocandan soğu, ona cemkir :)

Son düzenleme:

Bu çok komik ama, ne demek yani? Ne giyeceğine, ne alacağına, kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine hep o karar verecekse, hani sen bu ilişkide? Sen bir birey değilmilsin, senin kendi fikrin yok mu? Bu kadar taviz verirseniz kişiliğiniz de değişir zamanla, gün gelir onsuz tek karar alamaz olursunuz, asıl o zaman ezik, işe yaramaz hissedersiniz.

Çalışma mevzusunuu anlamadım? Alışverişinize karışıyorsa, cimrilik yüzünden çalışmanız için mi gaza getirmeye çalışıyor, yoksa çoçuk mu gerçekten niyeti? Tarzı hoş değil.

Siz şimdi aşkımdan ölürüm, her dediğini yaparım modunsasınız, ama kendi sağlam duruşunuz olmazsa bir süre sonra onunda size fazla saygısı kalmaz, emin olun. Öz güveni tekrar kazanmak için çalışman gerekli gibi gözüküyor.

eşine çok fazla ''ben sana aitim'' imajı vermişsin, kaybetme korkusu yok, büyük bir aşkla sadakatle bağlı olduğunu biliyor. çözüm uzun vadeli; biraz hırs yapıp ve sabrederek mutlaka iyi bir işe gir karşısında kendi ayakları üzerinde duran, güçlü, kararlı bir kadın olarak dur o zaman bak sana bakış açısı nasıl değişecek. senin kendisine mecbur olduğunu da düşünüyor o yüzden rahat davranıyor.

aklın yolu bir, ben de aynı tavsiyede bulunuyorum iyi bir işe girip çalışan kimseye muhtaç olmayan güçlü bir kadın olursa konu sahibinin eşinin tavırları kesinlikle değişecektir.

peki ben nasıl anlatabilirim yaptıklarının doğru olmadığını. çünkü her anlatmaya çalıştığımda beni bir şekilde ikna ediyor ve suçlu durumuna düşüyorum.

Buraya bile üye olmamı istemiyor diğer üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım burdan da gizli giriyorum. diyorum e kimsem yok oradakiler de kadın dertleşsem fikir edinsem ne olur diyor ablamı ara bir derdin olduğunda bir şey öğrenmek istiyorsan annemi ara anneni ara konuş ona bile izin yok anlıyor musunuz. ben içimdekileri kelimelere dökebilen bir tip te değilim çok fazla savunamıyorum kendimi.

E neden söylüyorsunuz ki? Kadın biraz idareci olmalı, pat diye söylediğinde istediği olmuyorsa alttan alttan giydirmeli.

Buradaki üyelerin coğu kocalarına bilgi vermiyor zaten. Siz niye acık acık söylediniz? Yalan da söylemeyin ama gerçeği kendinize bırakın.

şu an onu yapıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…