Şımaran koca

soğuk davranamıyorsanız ondan uzak kalma eziyet ise ddiği gibi bebeğinbiz olsun,yemek yapın giyinin süslenin onun eve gelmesini bekleyin.
yapcak bişey yok

....o her işe gittiğinde yanlızlıktan ağlıyorum günde 14 saat uyuyorum ve sürekli mutsuz hissediyorum.

Malesef bir bayan daha egoist bir adamın elleriyle depresyona itilmiş.
Arkadaşım bunlar kesinlikle depresyon başlangıcı. Kpss yi kazanıcam, işe gircem diyorsun da sanki ondan sonra sihirli deynek mi değecek?
Sanki çalışmaya başlayınca herşey pürüpak olacak kocan anlayışlı, seni öpüp koklayan, evde yardım eden, iltifat eden, seninle gurur duyan adam olacak dimi? Çalışmak bir başlangıç değil sadece bir adım olmalı hayatında.
Senin sevgin ikinize yetiyormuş. Ne kadar heves kırıcı bir söz. Siz içinde bulunduğunuz durumu kanıksamışsınız. Bırak küçük sürprizleri güzel söz söylemek için bile çaba göstermiyor kocan.
Derhal kendine gel. Ben daha fazlasını hakediyorum de ve bugünden itibaren eşini gereksiz pohpohlamaktan, şımartmaktan vazgeç. Bunları size evinizde huzur olsun diye yazıyorum. Evlilik çift kişiliktir. Bir taraf mutsuz olunca o evlilik değil mecburiyet olur. Eşini gerçekten seviyorsan, mutlu etmek istiyorsan önce kendini sev ve mutlu ol.
Ben de eşime zaman zaman trip atıyorum, onu fazla pohpohlamıyorum diye, çok nazımı çekiyor diye kendime kızıyordum. Onu çok seviyorum. Ne kadar dengeli davrandığımı farkettim sayende teşekkür ederim.
Bu arada 10 aylık evliyim ve bazen aklıma gelir onsuz ne yaparım diye ama seviyorum diye kendimi ezdirmem.

tavsiyeleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım inşallah olumlu sonuç verir.

tavsiyeleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım inşallah olumlu sonuç verir.

Buna benzer biriyle evliydim.Hatta o hatalı olsa bile ben gidip saatlerce özür dilerdim.Sonra yaptığım en ufak bir hatada bile boşanmakla tehdit etmeye başladı.Aklınca beni sürekli peşinden koşturacaktı.
En nihayetinde s..kerim böyle aşkın ızdırabını dedim ve ben boşanma davası açtım.
Sonra ne mi oldu? Sürüngen gibi kapılarda yattı.

ahahaha çok iyi yapmışsınız, umarım bizim ilişkimiz o durumlara gelmez.

Ben de s..rim boyle askin izdirabini diyenlerdenim.

Sekerim bence once bir is bul sen. Mutlaka calis.

Bir de kafani dagit bence, arkadaslarinla gorus, disari cik. Ortak arkadaslariniz varsa onlarla organizasyonlar yap. Ne bileyim, Bahceli'de cok guzel dans kurslari var mesela, oryantale gidebilirsin eglenmek icin.

Soylemeye calistigim sey, birey ol. Kendi kariyerin, kendi hayatin, kendi hobilerin, kendi kisiligin, kendi cevren, kendi arkadaslarin olsun. Ne kocana ne baska birine muhtac olma. Muhtac oldugun icin degil, sevdigin icin bu adamla oldugunu idrak etsin. Adam seni ekndine muhtac ediyor farkinda misin?

ahahaha çok iyi yapmışsınız, umarım bizim ilişkimiz o durumlara gelmez.
Allah korusun gelmesin de zaten.Ben yol verdim gitti.Pişmanlıkları hala içini kemiriyordur eminim buna.
Ama önlemini almalısın.
Ve şunu da aklında bulundur;
"Ey Can; Hiç Kimseye Hak Ettiğinden Fazla Değer Verme; Ya Onu Kaybedersin Ya da Kendini Mahvedersin..." Hz.Mevlana

siz böyle konuştukça kafama dank ediyor çok kızıyorum kendime, az önce arkadaşım aradı ( kankasının karısı) onunla görüşmeye gidemedim neden çünkü cüzdanımda beş para yok kuyruğumu dik tutmaya çalışıyorum ama onun umrunda değil düşünemiyor yada bu kadar ayrıntılı. şu aralar girmek istediğim bir kurum var onun için çalışmalar yapıyorum olmazsa sonrası Allah kerim ama evde duramayacağıma kanaat getirdim.

Ah kurban olduğum ne güzel söylemiş. umarım kendime verdiğim sözü tutar ve bu durumdan kısa zamanda kurtulurum.

herşeyin fazlası zarar diye boşuna demiyorlar siz fazlaca sevip ilgi gösterdinz oda aynı sizin ona gösterdiğnz ilgiyi size göstereceğine şımarıyror hesap ne ya tabiki hakkın hayır bide onu sevindirmek içinmiş yemeğinizi beğenmyrsa kendisi yapsın yani yaptıkları doğru değil senin ona gösterdiğn titizliği şefkati ilgiliyi böyle şımarıp terslemek değerizi umarım pişman olmadan hatasını anlayıp değiştirir bu davranışları
konuşun karşılıklı cnm kırıldğınızı belli edin yda söyleyn??? :44: yaptığı hatayı anlaması gerek ve düzeltmesi

Konuşmayı çok denedim bir sonuca varamadan kalkıp gidiyor yada ben böyleyim beni böyle sev gibi laflar ediyor. beni kaybetme korkusu yok ki adamda öyle vermişim kendimi maalesef.

Konuşmayı çok denedim bir sonuca varamadan kalkıp gidiyor yada ben böyleyim beni böyle sev gibi laflar ediyor. beni kaybetme korkusu yok ki adamda öyle vermişim kendimi maalesef.

nasıl ya kalkıp gitmeler beni böyle sev demeler e o aynı değer vermemesi bu harektleri herşey karşılıklı olmalı bnce yani siz konuşmayı denemişsnz ki sizi dinlememiş
o korku aslında bi içine baya bi girmeli üzerinze titremeli anlamalı yani sizi

Son düzenleme:

kişinin işi sözünden önce gelirmş ya bende artık tavrımla anlatmaya çalışacağım.
beni anlamasını çok istiyorum. kos koca ankarada onun için büyük bir yanlızlık yaşıyorum ben.

Haa birde kıskançç takıntılı yanii.. Sizz çewre edinince onu ihmal edeceğinizi düşünüyor sanırım.. Buda farklı bi kaybetme korkusuda olabilir tabiii ama çok saçmaa ...
Pekiii sizi kısıtladığı şeyleri kendisi yapıyor mu uyguluyor mu??

Ayyy çok sinir bozucu bi durum ya,
okadar emin kiii inanmıyor bile pişkinliğee bakkkk yaa...

Sevimli geldiğinden değil karşı gelip yaptım iki defa sonunda ben üzüldüm kısasa kısas yapıyor . birde küsme huyu var maalesef.
Offf eşinizz ne burcu acaba çok merak ettimm..
Şu an benim erkek arakdaşımdan bahsediyor gibisiniz, oda böyle yaa

Ohhh çok iyi yapmışsınız, bir yere kadar sabrı war insanınn..
Çok güzelll söylemişşş uygulayabilene tabiii
Ah kurban olduğum ne güzel söylemiş. umarım kendime verdiğim sözü tutar ve bu durumdan kısa zamanda kurtulurum.
Kaybetme korkusu war sizde işte onu yenemiyorsunuz siz..
Bi yenebilseniz, ozaman çözülecek herşey..

kkdan bir arkadaşımın eşi de böyle şımarıkmış.yüz verince astar isteyen cinsten.
sonra biz ona taktikler verdik şuan anlattıgına göre eşi dibinden ayrılmıyormuş ki bu taktik her zaman erkeklerde işe yarar.

asla fazla ilgi göstermeyeceksin. seni beğenmedi mi umrumda değilsin imajı çizeceksin.
yemeği begenmezse hiç oralı olmayıp sen yemeğe devam edeceksin gerekirse kaldır sofrayı kendin yap diyeceksin.
yanaştıgında geri cekieceksin bir nevi kendine muhtac hissettireceksin.

dediğim gibi o arkadaşım da artık böyle yapıyor ve şuan gayet mutlu
bunları yapamam diyorsan böyle yaşamaya mecbursun.

Yapacağım emin ol (= inşallah bizde de olumlu sonuçlar doğurur.

Yapacağım emin ol (= inşallah bizde de olumlu sonuçlar doğurur.

hemen bugün başla yapmaya. emin ol ki işe yarayacak.
sen böyle yaptıgında muhtemelen başta tepki gösterecek ama yine umursamayacaksın.

dik durmayı öğrenmen lazım zorla da olsa yoksa cok zor.

hemen bugün başla yapmaya. emin ol ki işe yarayacak.
sen böyle yaptıgında muhtemelen başta tepki gösterecek ama yine umursamayacaksın.

dik durmayı öğrenmen lazım zorla da olsa yoksa cok zor.

tavır aldığımı farkederse bile büyük bişey ve devam etmek için beni gaza getirecektir.

Benim de anlamadığım fazla ilgi ne demek? Yani her şeyin bir dozajı yok mu? Küçük çocuklar bile biraz fazla mıncıklanınca sıkılıp kaçıyor o insandan. Hatta o insanı mimliyor bir daha yanına gitmiyor.
İşten bazen yorgun gelince gerçekten fazla sırnaşmalar sevgi gösterisi olmaktan çıkıp sıkıcıya dönebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…