- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
şu an onu yapıyorum zaten.
Kadınlar kulübü icin evet onu yapıyorsun, diğerleri icin de yapabilirsin umarım.
Ben de bugün kelle kesen kör hasan gibi geleni asıyorum gideni doğruyorum:)
Sevgiler
İşe gir ve karşındakini pohpohlamaktan vazgeç.Sana eleştiri getirdiğinde tepki ver.Önce kendini mutlu et.Kendi mutlu olmayan insan,başkasını mutlu etmek için çırpındıkça yıpranır.
Güzelim demin ki yorumumu diğer yorumları okumadan yazdım.Bakıyorum da şu an ki durumunun suçlusu sensin.Nedir bu bir erkeğe kendi kişiliğini kendi özgürlüğünü hiçe sayacak kadar itaat derecesinde SEVİYORUM demek.Sevgi bu değil.Biz< de evliyiz.Bizler de seviyoruz eşlerimizi.Ama yasaklamak,hayatıma müdahale etmek ne demek.ne kadar kendinden emin yazıyorsunuz yazmak kadar kolay değil elbette ama denemeye çalışacağım.
Bu kadar kadın yanılıyor olamaz =)
vay vay vay bulunmaz hınt kumasımı sanıyormus kendını esınız???AHAHAHAH hıc gulecegım yoktu sabah sabah benım esımde bır zamanlar ole sanıyordu kendını ne mı oldu solıyım bunları bana yasatarak kendınden buz gıbı soguta soguta sonunda vazgecırdı sımdı bosanma asamasındayız....Onla dunyaya gelmedın onsuzda yasayabılırsın ..... sevgı karın doyurmuyor tek basına kımseye haddınden daha fazla deger vermeyın yıne uzulen sız olursunuz kısılıgınızı degıstırmesıne yıne hıc musade etmeyın sızı sız olarak sahıplenmeyecek bır adam ıcın bır omur gecmezBiliyor musunuz bunu söze bile döktü. sürekli gidip sarılıyorum öpücüğe boğuyorum diyorum sen neden böyle yapmıyorsun sen yapıyorsun ya o yeter ikimize de diyor. geçen çok sinirlendirdi sevmiyorum işte seni dedim kahkahalara boğuldu sen benden vazgeçemezsin diyor.
puhahahah ya bu kelımelerı acaba yazan benım esımmı dıye okudum :)))dershaneye gitmiyorum ama evde dersimi çalışıyorum sürekli evde geçen bir hayat istemiyorum çünkü. okul zamanında çok sosyaldim bir sürü arkadaşım katıldığım bir sürü aktivitem vardı o zamanlar engel olmuyordu şimdi evlendin evli kadın gibi davranman gerek diyor.
Güzelim demin ki yorumumu diğer yorumları okumadan yazdım.Bakıyorum da şu an ki durumunun suçlusu sensin.Nedir bu bir erkeğe kendi kişiliğini kendi özgürlüğünü hiçe sayacak kadar itaat derecesinde SEVİYORUM demek.Sevgi bu değil.Biz< de evliyiz.Bizler de seviyoruz eşlerimizi.Ama yasaklamak,hayatıma müdahale etmek ne demek.
Hiçte zamanla olacak şeyler değil.Baştan nasıl giderse öyle devam eder.Bunun kararını verip şak diye kendine gelmeli tavrını korumalısın.Zamana yayarak ezilmenin yarasını iyileştiremezsin.Sen bir insansın,bireysin.Okul okudun arkadaş çevresi edindin.Herifin biri gelsin bütün okul yıllarını çöpe atsın,arkadaşlık değerlerini ezsin yok etsin diye mi.Bu nasıl bir bağnazlık.Annemle konuş ablamla konuş diye bir dayatma mı olur ya.Sen böyle bir bağnazlığa sesini çıkarmayıp onun yasaklarına uyduğun için,kendin o aldığın eğitimi çöpe atmışsın.söyledikleriniz zamanla olacak şeyler ama kesinlikle geçeceğim o aşamalardan. çok yıprandım haklısınız.
Hiçte zamanla olacak şeyler değil.Baştan nasıl giderse öyle devam eder.Bunun kararını verip şak diye kendine gelmeli tavrını korumalısın.Zamana yayarak ezilmenin yarasını iyileştiremezsin.Sen bir insansın,bireysin.Okul okudun arkadaş çevresi edindin.Herifin biri gelsin bütün okul yıllarını çöpe atsın,arkadaşlık değerlerini ezsin yok etsin diye mi.Bu nasıl bir bağnazlık.Annemle konuş ablamla konuş diye bir dayatma mı olur ya.Sen böyle bir bağnazlığa sesini çıkarmayıp onun yasaklarına uyduğun için,kendin o aldığın eğitimi çöpe atmışsın.
Öyle söylemeyin bir yerlere atanmak için çabalıyorum. kendimi bildiğimden zamanla olacak diyorum. biliyorum iyiliğim için söylüyorsunuz ama bu kadar acımasız olmayın
Sen sevmeye devam et 6 ayda böyleysen.. İlerki halini herkes görebiliyor burda sen hariç..ezik hissetmiyorum sadece duygularıma söz geçiremiyorum çok sevdiğim için yapıyorum tüm bunları.
ezik hissetmiyorum sadece duygularıma söz geçiremiyorum çok sevdiğim içr aşkın değpin yapıyorum tüm bunları.
şu an geçici bir süreliğine ev hanımıyım, sürekli hep böyle evde kalacağımı hiç azimli olmadığımı onun için hemen çocuk yapmamız gerektiğini yoksa evde sıkıntıdan patlayacağımı söyleyip duruyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?