Şımarıklığımla Adamı Soğuttum

Mesela sen şimdi ondan daha iyi birini bulsan kesinlikle bu adamla uğraşmazsın.
Geri istemenin sebebi de hırs
Sen istediğinde onu bırakabilirsin o kim ki seni bıraksın

Sen aynen senin o adama yaşattıklarını sana yaşatan bir adama aşık olabilirsin döngü böyle. Ama o adamla da olmaz çünkü ruhun daha küçük genç, bi takım denklemleri öğrendikten sonra ancak 3. İlişkinde dengeyi bulabilirsin
Daha yaşayacağın acı var öğreneceğin tecrübe var bence.

Sevgilin eskisi gibi olsa sende eskisi gibi olacaksın..ha sevgilin bu şekilde devam etse sen belli bi zaman sonra bence yine hırçınlaşmaya başlayacaksın..sevgiline hatanı anladığını ve tekrarının olmayacağı güvencesini ver ve en önemlisi UYGULA..sevgilinin karakteri böyledir bi başkası da olsa onu el üstünde tutacaktır belki kıymette görecektir yA sen bi huysuzun eline düşersen o ne olacak ..kalk kendine gel sevgilinin değerini bil ona göre davran ..(BİRAZ SERT OLDUYSA KUSURA BAKMA ŞIMARIKLIĞIN ALEMİ YOK 😅iyi bayramlar herkese 🙋🏻

Kırılmayım ama Bence davranışlarınız için terapi almalısınız. Çünkü bunlar geçici değil sevgiliniz değişse tekrar eskisi gibi olsa siz yine aynısını yapacaksınız.

Farkında olmanız hiç bir kazanç sağlamamış size.
Çünkü hiç bir değişim yok.
Aşk bir süre sonra bitecek ki şimdiden bitmeye başlamış.
Üzülerek bir şey demek istiyorum bu yaptıklarınızın beterini yapan birine aşık olacaksınız.
Allah yardımcınız olsun şimdiden.

ve o böyle davrandıkça ben de üstüne gidiyorum niye böylesin, beni sevmiyor musun artık vs gibi.. daha da mı bunaltıyorum

Artık bunları yapmayarak başla ve onun durgun olduğu anlarda sevginle onu neşenlendir.

Biraz rahat bırak,kendini de ciddi anlamda törpüle ki oda cidden değiştiğinin farkına varsın. Bu devirde böyle seven birisini birdaha bulamazsın,belli ki çokseviyor. Üzerine gitme. Ama iyi bir özür dilenmeği haketmiş.

Düzeleceğini sanmıyorum, araya soğukluk girmiş bir kere. Yani hareketlerin adamda istek bırakmamış.
Sen de artık beni sevmiyor musun niye soğuksun vs. Gibi sözler söyleme ona. Normal akışında devam ettir ilişkini. Bakalım bir değişim olacak mı.

Duzelmesinin cok zor oldugunu dusunuyorum. Insanin hevesi bir kere kirildi mi cok zor eskisi gibi olmasi. Ama neyin yanlis oldugunun farkindasin artik. Bundan sonra yaptigin hatalari yapmadan devam et herseye.

Hayatinda ilk kez değer gören kadin hareketleri nerede gorsem tanirim😂😂

Bu sizin karakteriniz filan degil, farkinda olmadan karakterinizmiş gibi davraniyorsunuz. O adam baştan biraz höt dese böyle yapamayacaktiniz.

Eski haline geleni pek gormedim aksine adam tavir koyunca hal ve hareketleriniz duzeldigi icin diyor ki "buna yüz vermeye gelmiyormuş demekki" yani sevse bile gostermeyebilir.

işte böyle böyle o içten samimi duyguları olan adamlar bozuluyor.
alışık olmadığınız için şaşırıp şımarmışsınız.
evet soğur hem de fena soğur.
salın gitsin, erkek arkadaşınız kendi gibi güzel huylu bir kadını hak ediyor.

Boşuna yazmayın arkadaşlar bence konu sahibi biz burda cevap yazdıkça değer verdiğimizi düşünüp şımarıyordur. Değmez bence. Her koyun kendi bacağından derler ya nasıl olsa kendi sonuçlarına katlanacak..

Buraya aynen olacaklari yaziyorum. (Konu sahibi kisisel algilamasin! Genelleme yapiyorum!)

Erkek kovalar kovalar kovalar, kadin cok asik olmadigi icin( ki olmak zorunda da degil), cok da umursamaz, nasilsa etrafinda pervane olan bir erkek vardir. Ama tabi o ask birgün söner, ve de yollar ayrilir. Sonra kadin birine cok asik olur, bu sefer de erkek kadinin o eski hali gibi davranmays baslar, ve kadin hemen bu sitede "ayrilicam, bosanicam, öküz bu vs vs" gibi farkli basliklar altinda konu acar, tepinir dövünür. Yüzlercesi de "ayril ayril, öküz o, ben olsam kesin ayrilirdim" diye klavye kahramanligi yapar.
Ve bizim kadin muhtemelen gaza gelip ayrilir. Ve kendini benzer baska bir hikayenin icinde bulur.
Zaman akip gider....Kadin sadece dövünür durur. Internette akil verenlerin onun hayatinda hicbir yeri olmadigini birgün fark eder. Ama artik zaman coktannn gecmistir....

Off ben de senin gibiyim. Benimki henüz benden soğumadı ama o raddeye getirmemeliyim.
Getirme gerçekten insan kötü oluyormuş ya meğer o ayrılalım diye rest çekmelerim içten içe nasılsa barışırız diye düşündüğüm için öyle kolay söyleniyormuş.. şimdi ya gerçekten ayrılırsak diye düşünüp çok üzülüyorum, sözlerim onu ve ilişkimizi çok yıprattı sanırım :KK64:

Buraya aynen olacaklari yaziyorum. (Konu sahibi kisisel algilamasin! Genelleme yapiyorum!)

Erkek kovalar kovalar kovalar, kadin cok asik olmadigi icin( ki olmak zorunda da degil), cok da umursamaz, nasilsa etrafinda pervane olan bir erkek vardir. Ama tabi o ask birgün söner, ve de yollar ayrilir. Sonra kadin birine cok asik olur, bu sefer de erkek kadinin o eski hali gibi davranmays baslar, ve kadin hemen bu sitede "ayrilicam, bosanicam, öküz bu vs vs" gibi farkli basliklar altinda konu acar, tepinir dövünür. Yüzlercesi de "ayril ayril, öküz o, ben olsam kesin ayrilirdim" diye klavye kahramanligi yapar.
Ve bizim kadin muhtemelen gaza gelip ayrilir. Ve kendini benzer baska bir hikayenin icinde bulur.
Zaman akip gider....Kadin sadece dövünür durur. Internette akil verenlerin onun hayatinda hicbir yeri olmadigini birgün fark eder. Ama artik zaman coktannn gecmistir....
Yemin ederim aynısı başıma geldi...
Çok pişmanım. Zamanda geriye gidebilsem bu hataları hiç yapmazdım

Peki eşinizde de zamanla bu tarz durgunluk ve uzaklaşmalar oldu mu yoksa be yaparsanız yapın hep aşk dolumuydu? Ve eğer olduysa nasıl davrandınız :110:
İlgili,sevecen davranirdi hep,zamanla bende dolayı sogudu. O ilk zamnlardaki ilgiyi aradım hep ama geri gelmedi. Ne güzeldi gözlerimin içine bakardı,suratım düşse pervane olurdu ama artık yok. Alıştım sen de alışırsın.

Yas gençken boyle yapıyoruz nedense. Ben de ayniydim. Sevgisine cok güvenirdim düşüncesiz konusmalarim coktu. Biterse bitsin modundaydim. Ne zaman ehh yeter be dedi. Kendisi uzaklaşmak istediğini söyledi o zaman bende çark etti. O da değer görmek istiyordu haklı olarak. Onu sevdiğimi hissettirmeye basladim ben de ilişkimizi toparladık. 4 yıldır evliyiz bir de oğlumuz var. Düzelebilir ama çabalaman gerek. Ustune gitme daha fazla
Bir düzelme örneği okuduğum için sevindim açıkçası yorumlar genelde ‘çok geç’ tarzında.. daha yeter demedi yine olsa yine elimden geleni yaparım diyor ama eskisi gibi değil artık o heyecanı yok sanki.. umarım düzelir ya

internette akıl verenler fikrinize katılmakla birlikte ana fikrinizi anlamadım? Kadın ayrılmayıp çeksin mi yani (bu konudan bağımsız olarak)?

Boşuna yazmayın arkadaşlar bence konu sahibi biz burda cevap yazdıkça değer verdiğimizi düşünüp şımarıyordur. Değmez bence. Her koyun kendi bacağından derler ya nasıl olsa kendi sonuçlarına katlanacak..
Neden şımaracak mışım? Yorum yazılması ve fikir duymak için konu açılıyor burada zaten farkındaysanız.. dert etmesem zaten sormazdım. Dilerseniz siz cevap yazmayabilirsiniz kimse boğanıza bıçak dayamıyor.

Back
X