merhaba kızlar yine size işim düştü ,konuyu kısa geçeceğim
7 yıllık evliyim haliyle 7 yıldır da bir eltim var :) benden büyük yani eşimin abisinin karısı ,nişanlıyken filan gayet iyi olan aramız evlendikten bir süre sonra bozuldu ,bir dünya sebebi var ,şu anda konuşmuyoruz ,5 yıl oldu.
aynı ortamda çok bulunduk ama tek kelime geçmiyor aramızda ,ilk başlarda kayınvalidemler filan üzülmesin diye ,bayramda seyranda büyüktür diye gittim fakat baktım oralı değil ,niyeti yok bende vazgeçtim ,artık bende umursamıyorum zaten ,akrabalar duymasın ,aman o bu sormasın diye, bir ortamda küs olduğumuzu çaktırmamaya çalışsamda ,o resmen herkesin gözüne soktu .,e haliyle şu an bilmeyen kalmadı ,
benim asıl mevzum şu ,ev aldım 5 ay oldu ,bazı sağlık sorunları filan mevlit okutmamı geciktirdi ,şimdi pazar günü mevlit okutucam hayırlısıyla ,fakat onu çağırmak istemiyorum sebebide şu ;kayınvalidem ona demişki bak eylül ev aldı herkes hayırlı olsun dedi bir sen demedin ,yarın öbürgün mevlit yapıcak o zaman nasıl gideceksin demiş ,ayıp ediyosun demiş ,eltimde katiyen onun evine gitmem ben demiş ,ben bunu duyduktan sonra vazgeçtim haliyle
şimdi kendi annem diyorki çağır kızım gelmessede o utansın ,dedim anne ben kaç kere gittim her bayram gittim yüzüme bakmadı ,kovmaktan beter etti ,bende onu evime çağırmak istemiyorum ,fesat zaten dedim gözü değer ,nazara gelirim istemiyorum ,mutlu günlerimde sevdiğim insanlar olsun isityorum dedim .
annem ısrarla çağır diyor ,kayınvalidem ise lafını bile etmedi
size soruyorum şimdi kızlar ne yapayım ,yine de çağırayımmı ,ama konuşmuyorum bile ,kayınvalideme mi söyliyim ,gerçekten büyüklük bende kalsın mı diyeyim yoksa yine mesafemi koruyayım ve yokmuş gibi davranıp çağırmayayımmı ??