şimdi ben bu eltiyi ne yapayım ??

sen ynede davett et gelmezse o onun ayıbı oluur..benm eltim yok bilmiyorum ama en azından eylül çağırdıda o gelmedi desinler onu ayıplasınlar sen gerekeni yapmış olursun kayınvalidenlerin ve akrabaların gözünde...:)

kadın katıyen gitmem demiş daha ne bence çağırmayın.yokmuş gibi davranın.artık o ilişkiden hayır gelmez

aman boş ver çağırma değer verdikçe kendilerini bir halt sanıyorlar içindeki sesi dinle o ne dyorsa onu yap o ne der bu ne der düşünme hem çatlasın merakından evini okadar merak ediyordurki adım gibi eminim bırak merakıyla kalsın:52::52::52::52:

Hayatta ne zaman alttan alsam

Kendime lanet ettim

Bazilari insanliktan terbiyeden anlamiyor

insani salak yerine koyuyor

Ben olsam assla cagirmam zaten istemem evime negatif elektirigini getirsin

çağır..3 günlük dünya..
muhtemelen gelmeyecek ama en azından son bir kere adım attığını o ve herkes bilsin..
Gelmezse zaten yüzüne bakma artık.
gerçek anlamda çıkar hayatından..

ay allahım yazdıklarını okudukça kendı eltım geldı aklıma bu kadar olur yanı ben yeni evlendığım de eltım gelmişti bizde 3 gunluk kurulur bende o zama n ev üstündeydı canım bu geldı ben onu sordum nasılsın diye annemlerıde uzun zamandır görmemiştım yanlarında oturdu evde bürsürü mısafır neyse herkez eve gitti 1 hafta sonra eltımı kaynanam yemeğe çagırdı geldı bizle beraber yemeğe oturmadı kayınbabamdan utanıyormuş saçma kayınbabamda onun amcası akraba yanı işte o eve gider kocasına tlf açar aman benle ilgilenmemişler hele yenı gelın yanımda bile oturma dı bır hizmet yapmadı kynımda arar eşımi annesını söyler eşım biliyo ben bişey yapmadım kaynanamda gördu yanı aslında çoksey var işte esım dedı ara ben dedım niye ben niye arıyacam görüncemde kaynanamda gördu yanı ortad bişey yokkı arasam ben suçlu olacam diye neyse aradaım benle tartıştı olmayan bişey için kavga ettı ben o gun eşımle tartıştım sonra her gördüğüm yerde sorardım bakmazdı yanaına giderdım ben yokmuşum gibi diğerlerıylre konuşuyordu bir ara kaynanama geldiğinde benı sormazdı bile yıne ben hoş geldın derdım artık eşimle kaynanamla bunun için tartıştım nedır dedım ya yokmuşum gibi davranıyo soruyorum cevap bile vermeye tennezül etmiyo onlarda boşver dedı kaynın var arada üzülmesın oda karısını billiyo ama bişey yapamıyo dedıler ya bazen bakıyordun bir konuşur sohpte girer bazende bakarsın oralı olmaz aslında kısa kısa yazdım eşım yanımda da yoksa ne var ne yok ben böyle durumda ya eşim arasın yada kaynanam derdım ama sen son kere ara söyle boşver gelmesede senın dilin uzun olur yanı çagır dicem ama yıne sen bilirsin

Son düzenleme:
ben olsam nolursa olsun çağırmazdım böyle birini evime...

kim ne derse desin, başkası ne diyecek diye kendi huzurumu bozamam:ssz:

bazı arkadaşların dediği gibi evimi merak ettiğine,hatta çatladığına eminim ,
o benden 6 yıl önce evlenmiş ,eşyaları filan haliyle eski modeldi ,hoş benimde şu an çok yeni sayılmaz ,benimde 7 sene oldu zaten ,şimdi daha güzelleri çıktı herşeyin,neyse ben evlendiğimde kıskançlığından bütün evin eşyalarını değiştirdi ,hakkıdır belki çok uzun zaman oldu ve modeli geçti ama ,benimkinin aynısından aynı mağazadan almaya ne gerek vardı sizce ,ben orda zaten anladım fesatlıklarını ama önemsemedim ,eşya dedim önemsiz ,içinde yaşayan önemli ,ben o eşya ile o evi yuva yaparım ,ama o bu suratıyla o eşyaların üzerine örtü örter kimseyide oturtmaz ,farkımız burda işte ..

bu yüzden ablamda diyor çağır kızım ,gelirse sevin hatta ,görsün yeni evin ne kadar güzel ,bakalım şimdi de evini mi değiştirecek ..

kesinlikle çağırmazdımmm:20::20:
eltin çağırmanı bekliyordur,, onu umursamadığını göstermenin zamanı:)

eğer onunla bir daha görüşmem, benim için değeri kalmadı diyorsanız hiç çağırmayın, böylelikle hayatınızdan tamamen çıkmış olur ama yok ben onunla ilerde barışırım,görüşürüm vs. diyorsanızda eşinize söyleyin abisini arayıp davet etsin.

Vallahi bilemedim şimdi,bir yanım çağır diyor,hem evini görsün,bir yanımda yeter bu kadar iyi niyet,gururum var benimde diyor,
çağırsam gelir biliyorum,sırf merakından,ama lanet olası içimdeki şeytan bitir artık,bu son nokta,eline fırsat geçti değerlendir,çağırma sakın diyor.
Kişiliğini biliyorum içten içe yer kendini şimdi evimi düzenimi değişen eşylarımı görünce,sırf nazar değdirir ,gözü kalır diye istemiyorum
inanın başımıza neler geldi bu nazardan,evi aldık 3 gün sonra eşimin ayağı kırıldı,adamcağız ameliyat oldu,3 ay eve gelemedi,ben çalışıyordum eşime bakacak kimse olmadığından annesinde kaldı
yazın sıcağında hergün gittim,kocamı yıkadım,eve döndüm,evimi 2 ayda zor toparlayıp adam ettim,yanımda kimse yoktu,insan en yakınlarından yardım bekliyo böyle zamanda,diyemezmiydi eylül gel ben affettim seni,beraber yapalım ne gerekiorsa ,arkadaş olmak bu kadarmı zor.ama yok işte tıyniyetsiz insan böyle oluyor demekki.

Cagirma sakin. Annen iyi niyetle sana tavsiye veriyor, ama iyi niyetle uygulanan tavsiyeninde cok zarari olabiliyor.
Bosver, evinide göremesin, herkesinde sana geldigini bilsin, catlasin.

"katiyen gelmem "diyenı ben de katiyen çagırmazdım :20:

şimdi bır laf der uzulursunuz .yada cagırdıgınız halde gelmemesıne

içlenırsınız .ne gerek var bu tatsızlıkları yasamana .

dostlarınla guzel vakıt gecırmek varken ,onumu takacaksın kafaya .

aynen.
hem gelirse bile
davranışları ve suratsızlığıyla ortamı gerecek ve bilmeyen varsa bilecek:19:

bu kadar katı olmasına rağmen çok ilginçtir ki kızımı seviyor ,bazen mecbur kalıyorum ,hasta oluyor kızım yada başka bir sebepten okula gönderemediğimde kayınvalideme bırakıyorum ,eltiminde 6 yaşında kızı var birde 12 yaşında ,genelde onun eve geçiyorlar pc ve oyuncaklar filan olduğundan ,gayet güzel bakıyormuş ,kızıma soruyorum bazen yengen nasıl davrandı ,iyiii diyor ,bişey dedimi sana kızdımı yok öptü beni diyor .yani ben bunları duyunca içten içe aslında seviniyorum ama bana karşı tutumundan oldukça rahatsızım ..

merhaba kızlar yine size işim düştü ,konuyu kısa geçeceğim

7 yıllık evliyim haliyle 7 yıldır da bir eltim var :) benden büyük yani eşimin abisinin karısı ,nişanlıyken filan gayet iyi olan aramız evlendikten bir süre sonra bozuldu ,bir dünya sebebi var ,şu anda konuşmuyoruz ,5 yıl oldu.

aynı ortamda çok bulunduk ama tek kelime geçmiyor aramızda ,ilk başlarda kayınvalidemler filan üzülmesin diye ,bayramda seyranda büyüktür diye gittim fakat baktım oralı değil ,niyeti yok bende vazgeçtim ,artık bende umursamıyorum zaten ,akrabalar duymasın ,aman o bu sormasın diye, bir ortamda küs olduğumuzu çaktırmamaya çalışsamda ,o resmen herkesin gözüne soktu .,e haliyle şu an bilmeyen kalmadı ,
benim asıl mevzum şu ,ev aldım 5 ay oldu ,bazı sağlık sorunları filan mevlit okutmamı geciktirdi ,şimdi pazar günü mevlit okutucam hayırlısıyla ,fakat onu çağırmak istemiyorum sebebide şu ;kayınvalidem ona demişki bak eylül ev aldı herkes hayırlı olsun dedi bir sen demedin ,yarın öbürgün mevlit yapıcak o zaman nasıl gideceksin demiş ,ayıp ediyosun demiş ,eltimde katiyen onun evine gitmem ben demiş ,ben bunu duyduktan sonra vazgeçtim haliyle
şimdi kendi annem diyorki çağır kızım gelmessede o utansın ,dedim anne ben kaç kere gittim her bayram gittim yüzüme bakmadı ,kovmaktan beter etti ,bende onu evime çağırmak istemiyorum ,fesat zaten dedim gözü değer ,nazara gelirim istemiyorum ,mutlu günlerimde sevdiğim insanlar olsun isityorum dedim .
annem ısrarla çağır diyor ,kayınvalidem ise lafını bile etmedi
size soruyorum şimdi kızlar ne yapayım ,yine de çağırayımmı ,ama konuşmuyorum bile ,kayınvalideme mi söyliyim ,gerçekten büyüklük bende kalsın mı diyeyim yoksa yine mesafemi koruyayım ve yokmuş gibi davranıp çağırmayayımmı ??

bende olsam sırf bu yüzden çağırmam. çnk evet, fesatsa gerçekten de nazar değdirebilir. hadi o da olmazsa siz o günü güle oynaya mutlu yaşıcakken tadınızı kaçıracak yok yere. çağırmayın bence zaten küsmüşsünüz, daha fazla ne olabilir ki?

çağırma......

senin attığın her adımdan kendine pay çıkaracak

yapacağını yapmışsın zaten..gerek yok..bu dünyada iyiler hep kazanmıyor...

bence cagırma ıllada reddedılmeye gerek yok

merak etme ayıpta olmaz

alkış..............

bu kadar katı olmasına rağmen çok ilginçtir ki kızımı seviyor ,bazen mecbur kalıyorum ,hasta oluyor kızım yada başka bir sebepten okula gönderemediğimde kayınvalideme bırakıyorum ,eltiminde 6 yaşında kızı var birde 12 yaşında ,genelde onun eve geçiyorlar pc ve oyuncaklar filan olduğundan ,gayet güzel bakıyormuş ,kızıma soruyorum bazen yengen nasıl davrandı ,iyiii diyor ,bişey dedimi sana kızdımı yok öptü beni diyor .yani ben bunları duyunca içten içe aslında seviniyorum ama bana karşı tutumundan oldukça rahatsızım ..

ayyy bu da ilginçmiş.o zaman bir gün git evine bak abla dee sen hakikatinde iyi bir insansın ben bunu hissediyorum ve farkediyorum.nedir bizim aramızdaki mesele.neyse halledelim abla kardes olalım de ve bu konusmadan sonra çağır.tavrına göre bakarsın artık.bence iletişim sorunu oluyor bazı insanlarda.iletişim kuramamak onları çok geriyor ve olduklarından farklı görünüyorlar.çocukla böyle bir sorunu yok ve gayet iyi davranıyor ona.

sebatiyecim inan bana kaç kez denedim söylediklerini ,geçen yıl biraz yumuşar gibi oldu ,bazı mecburiyetlerden konuşmak zorunda kaldık ,ben dedim düzeldi heralde artık ,aradan 1 hafta 10 gün kadar geçti ,kayınvalideme gittim merdivenleri çıkıyorum ,o da sesleri duymuş olacakki aşağıya kim ooo diye seslendi ,bende ben geldim dedim aa bi baktım çaaattt bi kapı sesi ,hanfendi kapıyı yüzüme kapatıverdi ,
kv me dedim anne bu ne şimdi ,niye böyle yapıyor bu kadın ,aman boşver esiyo arada ona dedi.o günden sonra yine ses yok ..

Back
X